Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş
  • GP ci arkadaşlar . Saolasınız yarışma topiğini de takım topiğinize çevirdiniz. 2 günde 2200 kez okunma 200

küsür post... Valla hızınıza yetişmek imkansız...
  • serkes bişey daha soracağım, bu oy listesinin verilen oylara göre büyükten küçüğe sıralanmasının teknik olarak imkanı var mı?
  • gorele senn de gp kullanan ya da sevenleriyle ne alıp vermediğin varsa bi çözemedik bea.çarpıp kaçtımı bi gpcu.
    işte böyle laflar tartışmayı büyütüo vazgeçin artık şu muhabbetlerden biz geyik çeviriouruz muhabbet edioruz gelip tarz yapıosun yeter ama bukadar da yapmayalım.aman ne arabaymış bea.sıktı valla.

ekleme:gözünüzü seveyim bırakalım tartışmayı muhabbet edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 13 Haziran 2006; 12:38:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

gorele senn de gp kullanan ya da sevenleriyle ne alıp vermediğin varsa bi çözemedik bea.çarpıp kaçtımı bi gpcu.
    işte böyle laflar tartışmayı büyütüo vazgeçin artık şu muhabbetlerden biz geyik çeviriouruz muhabbet edioruz gelip tarz yapıosun yeter ama bukadar da yapmayalım.aman ne arabaymış bea.sıktı valla.

ekleme:gözünüzü seveyim bırakalım tartışmayı muhabbet edelim

Biraz rahat olsana, isteyen istediğini desin, bak fagrusovic bana alanen hile yapıyorsun dedi şakaya aldım, sen de gülmüşsün ne güzel. Başkasına yapılınca eğlenceli size yapılınca bırakın bu muhabbetleri mi? gorele2000 de güzel bir espri yapmış hemen savunmaya geçmek mi gerekiyor? Bırakın isteyen istediği muhabbeti yapsın, dorum kurallarına aykırı hakaret falan içermedikçe bence her türlü yapılabilir, yasalarda bile olan düşünme ve düşündüğünü söyleme özgürlüğü varken bu forumda mı yok yani?

• bildiğim kadarıyla yok.

quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

serkes bişey daha soracağım, bu oy listesinin verilen oylara göre büyükten küçüğe sıralanmasının teknik olarak imkanı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Biraz rahat olsana, isteyen istediğini desin, bak fagrusovic bana alanen hile yapıyorsun dedi şakaya aldım, sen de gülmüşsün ne güzel. Başkasına yapılınca eğlenceli size yapılınca bırakın bu muhabbetleri mi? gorele2000 de güzel bir espri yapmış hemen savunmaya geçmek mi gerekiyor? Bırakın isteyen istediği muhabbeti yapsın, dorum kurallarına aykırı hakaret falan içermedikçe bence her türlü yapılabilir, yasalarda bile olan düşünme ve düşündüğünü söyleme özgürlüğü varken bu forumda mı yok yani?

rahatlıkla alakası yok dostum.şaka olsa senden çok gülerdim ama bu topicteki tartışmanın başında da aynı tavır vardı.bu tür laflar insanalrı rahatsız eder onlarda cvp verir olay büyür bnde artık bunları yapmayalım yeni bitmiş bi tartışmayı başlatmayalım sözlerimiz başka şekilde anlaşılabilir demek istedim.sen de rahat ol da başka arkadaşların avukatlığına soyunup beni kırmaya çalışma dostumsana yapılan espri ile bunu aynı kefeye koyuyosan bn daha konuşmam dostum ne gerek var birbirimizi kırmaya.bnm söleme hakkım var ozmaan seni niye rahatsız edio anlamıyorumekleme yapıorum gözünüzü seviim kapatlaım diorum sen savunuosun hala.dün o tür muhabbetler büyüttü bu durumu.dün akşam burdaki olanları okusaydın basit bi espri demezdin espri olsa bile şu durumda yapılmasın dedim.keşke sende bni anlamaya çalışsaydın

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bildiğim kadarıyla yok.

serkes bnm yarı final hakkındaki önerim için düşüncelerin neler?örtmenin örtmenimgibi oldu

• ayrıntılarını da yazarmısın..
    mesela kaç finalist olmasını düşündünüz....vs.
  • @serkes_şimdi yarışmaya farklı bir boyut katabiliriz.6 yarı finalist kalır.3ü elenir kalan üçü de final oynar.
    1-yarı finalde yarışmacılara fotolarına 2 adet foto ekleme hakkı tanınır.açıklamada fotonun güzelliğine önem verileceği söylenir oylamalarda ona göre yapılır.yani örnek veriyorum alysentr nin fotoğrafları bnce çok güzeldi açıları falan aracı göstermişti.oylayanlara aracı hangi foto daha güzel göstermiş fotoğraf güzelliği de önemli bunu gözönünde bulundurun deriz.yarışmacılarda buna özen gösterir öyle güzel açılardan hoş fotolar ekler ki durum değişebilir.hem farklı bir yarışma olur sonuçta hep görünüme önem verdik aracın markası vs önemli değil dedik öyleyse araç ne olursa olsun güzel yırtıcı gösterebilen bi fotoğraf ilgi bulacaktır.
    örneğin;bnce c2 ilk fotoda vasatken 2.fotoda açı arka plan güzel ayarlanmış ve daha tatlı olmuş.bu basit bi örnek.böylece insanların estetik zevklerini görmüş ve yarıştırmış oluruz.tartışmalar azalır belki atraksiyonun zevkini çıkarırız.
    1
    2

2-finalde de kalan 3 araç tüm fotoları ile sergilenir ve kısa bi süre verilir oylama için. şimdilik aklıma gelenler bunlar kolaylıklar dostum.

• Yarı Final Çeyrek Final Final Kupa Maçı Sonuç Yine aynı Kafieli oldu be Alınmayın şaka idi

Saygı ve Sevgilerimle
  • NADİRGURECE...................İNŞALLAH BU YARIŞMA SENDE...........
  • fotograf yarışması gibi....
    millet hafta sonu doğaya aracını fotoalarını çekmeye gider valla...
    digital fotosu yoksa baştan elenir yani öylemi.
    bir çok kişi elindeki foto ile idare ediyor, yani yarışmaya katılıyor. zaten herkesin elinde aynı imkan yokki.
    kimiside telefonla çekiyor fotolarını...

amaçtan uzaklaşırız gibi geliyor bana.
    ayrıca zaten durum farklı olmaz yani sonuçlar bu olur yine
    herkes yine komşu dost ülkeye verir oyunu
  • quote:

fotograf yarışması gibi....
    millet hafta sonu doğaya aracını fotoalarını çekmeye gider valla...
    digital fotosu yoksa baştan elenir yani öylemi.
    bir çok kişi elindeki foto ile idare ediyor, yani yarışmaya katılıyor. zaten herkesin elinde aynı imkan yokki.
    kimiside telefonla çekiyor fotolarını...

amaçtan uzaklaşırız gibi geliyor bana.
    ayrıca zaten durum farklı olmaz yani sonuçlar bu olur yine
    herkes yine komşu dost ülkeye verir oyunu

"Dijital Fotoğraf Makinaları ve Video Kameralar " forumuyla ortak yapalım yarısmayı o zaman
    Onlarda da araba yoktur. Hem beles model bulmus olurlar

Acaba o forumda da benim makinam senin makinanı dover muhabbeti yapılıyor mu

• işte zaten bunu söylememin sebebi sonucu bi bakıma bukadar uçuk yapmamaktı yani farkı kapatabilirdik zevk gelebilirdi diye düşündüm bazı arkadaşların fotolarını da beğenince aklıma geldi ama sonuç konusunda katılıyorumama forumdaki gp takımının sayısının fazlalığı aslında bi bakıma başarısını da gösterio bn bu takımı kuralım dediğimde 20 kişi falandık çoğu da almamıştı aracını günde 3-5 kişi gelio sizi takip ediorum almamda byük etken oldunuz dio bu aslında bi başarı keşke tartışmalar farklı ortamlara geçerek can sıkmasa aslında bu oylar gp a verilen önemin bi göstergesi sanırım.ama gönül isterki tartışma gürültü çıkmasa kimin ne alıp veremediği var boşverin herkes kazasız belasız keyfini çıkarsın aracının.

• aslında şöyle olabilir 3 adet yarışma yapılır bu yarışma gibi...
    sonrada bunların birincisi finalde yarışırlar...

zaten daha sedicinin arabası var.... vede buna benzer çok istek ve yarışmacı var.
  • quote:

aslında şöyle olabilir 3 adet yarışma yapılır bu yarışma gibi...
    sonrada bunların birincisi finalde yarışırlar...

zaten daha sedicinin arabası var.... vede buna benzer çok istek ve yarışmacı var.

bencede böyle olsun... 3 ayrı yarışma 3 finalist..

@shoparr

senin fikrinde güzeldi ama dediğim gibi ne yaparsak yapalım bu yarışmada sonuç değişmez.. birinci belli artık.. boşyere yarı final felan uğraşmaya gerek yokk
  • Ya nası bi yarışma bu güzel araçlar hiç oy almamış, sıradan 2 araç çok oy almış orada mis gibi araçlar var Türk halkının zevki ilginç, sıradan sade araçlara oy veriyorlar
  • bencede 3 yarışma 3 finalistherkes sadece 1 yarışmaya katılabilsin.sonuç olarak muhtemelen diğer yarışmada grandepunto olmaz ve 1.de belli olmaz

bende 74 model canavarımı sokarım diğer yarışmalara.varmı bu forumda daha eski arabası olan
  • @oligarşi, bak eurovision gibi bir pop yarışmasında heavy metalciler birinci oldu Çünkü insanlar her yıl aynı tarz müzikleri dinlemekten bıktı, usandı, tepki verdiler

Demek ki, otomobillerde de insanlar bıkmış yıllardır aynı modellerin hafif makyajlarla temcit pilavı gibi piyasaya sürülmesinden ki, daha özgün tasarımları destekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Haziran 2006; 14:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dişçi79

bencede 3 yarışma 3 finalistherkes sadece 1 yarışmaya katılabilsin.sonuç olarak muhtemelen diğer yarışmada grandepunto olmaz ve 1.de belli olmaz

bende 74 model canavarımı sokarım diğer yarışmalara.varmı bu forumda daha eski arabası olan

yaaaa öbürküne bende koyayım nolur
    tmm tmm pederin manager ı ile gireriz olmadı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.