Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş

Orjinalden alıntı: emre.

birşey soracağım sizlere;

bu yarışı yarı finalli yapsaydık daha mı iyi olurdu.yoksa gereksiz mi olurdu.şimdi aklıma geldi zaten.

İYİ FİKİR GİBİ GÖRÜNÜYOR--FAKAT GEREKSİZ POLEMİKLER YÜZÜNDEN "FANATİZM" DOĞMUŞ OLABİLİR.. MARKA DÜŞMANLIĞI HESABI...
  • Hala yarıfinal yapabilirsiniz. En çok oy alan ilk 5-6 aday için tekrar oylama olabilir. Ama bence forum ahalisi

bu topiği daha fazla kaldıramaz. Ağır geldi bizlere...
    quote:

bu yarışma için karşılıksız emek harcadık,üyeler keyifli vakit geçirsin diye
    dediğim gibi defalarca uyardık,
    sonra yine dediğim gibi eğer tartışmalı mesajları silmeye rağmen bazıları devam ederse,kimse kırılmayacak olacak olur dedim.
    bu tehdidimde haklı olduğumu düşünüyorum..çünkü bu mesaj önce uyarıdır,sonra tehdittir.ayrıca çözümdür.
    zaten temizlik yapmak da gerek ama dediğim gibi ekran kartı sorunumdan dolayı ilgilenemiyorum.
    artık devam etmez zaten heralde bu kadar mesajdan dolayı.

konumuza dönelim...

bu yarışı yarı finalli yapsaydık daha mı iyi olurdu.yoksa gereksiz mi olurdu.şimdi aklıma geldi zaten.

• zaten eğer yarı final gibi uygulama olursa,tartışma olmaması için forum ahalisine mesaj hakkı tanımayarak çözüm üretebiliriz.
  • iyi fikir emre.
  • Herşey iyi güzel de yarışmaya herkes katılamıyor galiba. Ben de aracımın fotografını koymuştum ama nedense kabul edilmemiş. Bunun sebebini biri bana açıklayabilir mi?
  • Gerekli temizlik yapılmıştır.

Bana söylenen sözlere bişi yazmak istemiyorum.

Ama söylemek istediğim birşey var .

Ben bu forumda normal üye olarak da bulundum ve 1 ADET mesajım daki silinmedi. Çünkü ben ne olursa olsun silinicek bir mesaj yazmadım.

İyi forumlar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tsunami41

Herşey iyi güzel de yarışmaya herkes katılamıyor galiba. Ben de aracımın fotografını koymuştum ama nedense kabul edilmemiş. Bunun sebebini biri bana açıklayabilir mi?

bunu pm olarak da atabilirdin.

resimleri ilk koyduğunda şaka zannetmiştim açıkçası.

o araç yolda hareket edebilecek durumda mı o bile belli değildi.araç kazalı ,onu koymak diğer arkadaşlara haksızlık olmaz mıydı sence?

ya birinci olursa ne olacaktı.otomobil bölümünün en beğenilen arabası pert olmaya yüz tutmuş.

yarışmaya renk katardı aslında.böle kırık yumurta gibi yani şahsi düşüncem konabilirdi.

ama objektif bakarsak sen de takdir et ki hoş olmazdı.

• Astra çok şekil duruyor bea. @ThE GaSeS oyun sende
  • quote:

konumuza dönelim...

Aslında seçim iki turlu bile olabilir. Heyecan katsayısı yükselecektir. En çok oy alan 4 veya 2 araç için tekrar oylama yapılabilir.

Yarışma keyifli devam ederse gelecek yarışmaların birincileri arasından yeni bir birinci seçebiliriz (gerçi bu senelik veya aylık periyodların sonunda ilerisi için yarışmaya olan ilgiye bağlı bir öneri, şu noktaya gelmek bile başarı)

--Tabi en önemlisi ortalık toz duman olmaz ve değerli katılımcılar yarışmanın format olarak zevkli geçtiğini düşünürlerse--

Yarı final sistemi fikriniz benim hoşuma gitti

Teşekkürler

• Yönetimin el atması iyi olmuş. Ancak benim fikrimi sorarsanız, bu tür anket, yarışma vs. gibi şeyler her zaman kilitli olmalı. İsteyen oyunu verebilmeli ama cevap yazamamalı. Daha ilk günden, ilk sayfada başlayan (silinen mesajlar) cevaplar bunun ne kadar gerekli olduğunun kanıtıdır.
  • evet emre haklısın en çok oy alan 4 arabayı finale bırakın tekrar oylayalım
  • Yarı final olması güzel fikir ama bu tür kurallar baştan belirtilir. Böyle yola çıkıldıktan sonra kural değiştirilmesi biraz ciddiyette gölge düşürür. Ayrıca kurallara uymayan yarışmacı fotoları var. Plakaların vaziyeti kurallarda yazıyor ama uymayan yarışmacılar var. Şimdi dünya kupasında maçlar oynanırken durduk yerde yeni bir kural koysalar, ne dersiniz bu hususta???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Haziran 2006; 9:43:26 >

• ARKADAŞLAR, YAPMIŞ OLDUĞUNUZ ASABİYET ORTAMI HİÇDE HOŞ DEĞİLDİ...
    GEREKLİ UYARILAR YAPILMASINA RAĞMEN BU ŞEKİLDE DAVRANILMASI BİZİM DAHA RADİKAL KARARALAR ALMAMIZI GEREKTİREBİLİR

AYRICA...
    EĞER BİR KİŞİ, İLGİ DUYMADIĞI BİR ARACIN TOPİĞİNE GİRİP TAŞKINLIK YARATACAK ŞEKİLDE KIŞKIRTICI YAZILAR YAZIYORSA ...
    LÜTFEN FORUM ADABINA YAKIŞMADIĞINI DÜŞÜNEREK BİZE ŞİKAYET EDİN.
    GEREKEN CEZAYI VERELİM...

ÇÜNKÜ SON BİR KAÇ GÜNDE ÇOK ARKADAŞ KIŞKIRTMALARA MARUZ KALARAK CEZA ALDI.
    CEZALARININ GEREKSİZ OLDUĞUNU SÖYLEMİYORUM AMA...
    ŞUNU SÖYLÜYORUM

AZMEDEN KADAR AZMETTİREN DE ÖNEMLİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 13 Haziran 2006; 9:44:36 >
  • quote:

Plakaların vaziyeti kurallarda yazıyor ama uymayan yarışmacılar var

kim...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

quote:

Plakaların vaziyeti kurallarda yazıyor ama uymayan yarışmacılar var

kim...?

Yarışma kuralı 3 şöyle diyor:
    3- Herkesin plakasının ilk 2 rakamı ve harfli olan kısmı gözükecek

Bu kurala kısmen veya tamamen uymayan, 5-6-14-17-20-23 no.lu yarışmacıların araçları. Benim için, başkasının plakasının kurala uyup uymaması çok önemli değil ama ben kural ne diyorsa ona uyarım. Bunun belirtmemin sebebi, burada yarışma almış başını giderken kural değişikliğinden bahsedildi ve o yüzden çağrışım yaptı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Haziran 2006; 10:44:37 >
  • Konu Hakkında Gerekli Şikayeti İlgili Kişilere Ulaştırdım Ayrıca Birde Yarışmadan Çekildiğimi BelirtenAçıklama Yaptım .

http://forum.donanimhaber.com/m_7312287/mpage_5/tm.htm

Saygılarımla ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 13 Haziran 2006; 11:01:35 >
  • kural değişikliğinden felan bahsedilmedi.. sadece emre arkadaşımız keşke 2 turdan oluşan bir yarışma olsaydı dedi..

bunada bir kaç arkadaş olumlu görüş belirti.. kimsenin kuralları değiştirdiği felan yok.. ayrıca plakaya niye bu kadar taktınız.. ??
  • tartışmaların doğruluğu yanlışlığını geçtim ancak bu topicte yürümesinin gereksizliğini defalarca belirttim ve modlar temizleme operasyonu ile konuyu kapatmış saolsunlar.

bnce yarı final yapılmalı.hatta yarı finale kalan yarışmacılar a yeni foto koyma hakkı verilsin.ve foto güzelliği de ön plana koyulsun mesela.yani çekilen açı aracı şık gösterme vs..fotoğraf zevki de ön plana çıkar ve belki yarışmanın amacı birz daha belirir.eğlence muhabbet..hoş görünen aracı seçmiomuyuz

neyse önerim yarı finalde 2 şer foto hakkı vererek fotoğrafın güzelliği de etken olucaktır diyerek hem bu işi katılanlar açısından da daha zevkli hale getirebilirz.5-6 kişi kalıcak ne de olsa.

• Uzerme JR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

kural değişikliğinden felan bahsedilmedi.. sadece emre arkadaşımız keşke 2 turdan oluşan bir yarışma olsaydı dedi..

bunada bir kaç arkadaş olumlu görüş belirti.. kimsenin kuralları değiştirdiği felan yok.. ayrıca plakaya niye bu kadar taktınız.. ??

Bahsedildi Aksini iddia etmeyelim. Plaka olayını da bu yüzden dile getirdim, hemen yukarıdaki mesajımda bundan bahsettim zaten. Yoksa benim umrumda bile olmaz, plaka varmış-yokmuş. Ama bir kural varsa, onu kabul etmişsinizdir ve o uygulanır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.