Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş

Orjinalden alıntı: 34lvt53

GÖKHAN BURAYA YAZABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ BENDE ONUN İÇİN BURAYA KOPYALADIM. DÜŞÜNDÜMDE SİYASETÇİLER İL İL DOLAŞIP NUTUK ATIP SALLAMIYORLARMI BENDE VİTOM İÇİN SİZLERDEN OY BEKLİYORUM O YARIŞTAKİ HEM EN PAHALI HEMDE EN ÇOK EMEK VERİLİP UĞRAŞILMIŞ ARAÇ BENİM ARACIM VERİN OYLARINIZI ALIN KIZ ARKADAŞINIZI EŞİNİZİ VS BİR BOĞAZ TURU ATTIRAYIM SİZE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞAYIN YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR VERİN OYLARI ALIN VİTOYU MÜZİK SİSTEMİ ZENCİ ARABALARINDAKİ GİBİ PROFOSYONEL

destekçinim dostum fikir yeterama oyumu verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: 34lvt53

MÜZİK SİSTEMİ ZENCİ ARABALARINDAKİ GİBİ PROFOSYONEL

muahuauhauha

Ama jantlar 19-20 inçlik zenci jantı değilse şansın yok

• 18 yetmezmi yaylada yararsak lastiği nerde bulacaz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34lvt53 -- 14 Haziran 2006; 20:05:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Ya nası bi yarışma bu güzel araçlar hiç oy almamış, sıradan 2 araç çok oy almış orada mis gibi araçlar var Türk halkının zevki ilginç, sıradan sade araçlara oy veriyorlar

Türk halkının zevki ilginç değil bu yorumu yaparak senin ilginç olduğun ortaya çıkıyor.
  • nadirgurecenin arabanın tekerlerdeki yazıya bayıldım beni çok etkiled..GRAND SLAM..LASSA oyum sana
  • alysentr
  • quote:

alysentr

alysentr
  • Oo alysentr tebrik ederim, başabaş olmuşuz neredeyse

"Yarışmanın birincisi belli" cümlesinin ne kadar hatalı olduğu ve hile-fake nick gibi söylentilerin de ne kadar asılsız olduğu görülüyor böylece
  • teşekkür ederimm

valla girince çok şaşırdım.. hiç bu kadar oy beklemiyordummm.. bana oy atan herekse teşekkürler
  • fake konusunda titiz davranmaya çalışıyorum...
    bu yüzden ankete fesat karışması gibi bir durum yok müstehri olun. söylenenler kulak asmayın.

şu ana kadar asayiş berkemal.

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Oo alysentr tebrik ederim, başabaş olmuşuz neredeyse

"Yarışmanın birincisi belli" cümlesinin ne kadar hatalı olduğu ve hile-fake nick gibi söylentilerin de ne kadar asılsız olduğu görülüyor böylece

• civcivx oyum senindir mükemmel bir makine tebrik ediyorum, aynı aracı almayı bende planlamaktayım ama uzun vadede.. makyajlı fln bile olabilir..
  • yeni civic ve yeni leon aracı olanlar ikinci yarışmaya kesin katılsın bence.bu aletler kavurur ortalığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: roverci

ARACI "0" KM Mİ ALDINIZ?
    SOL ÖN ÇAMURLUKTA BOYA OLMADIĞINA EMİN MİSİN?
    BENCE DE BOYA VAR...

yok kardeş aracın 3. sahibiyiz araçta boya yok fakat sol ön çamurlukta ufak tefek yaşlılıktan doğan bi takım ufak dökülmeler oldu ama asla boya sürülmedi
  • alysentr geçmiş valla.. 76-75
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Oo alysentr tebrik ederim, başabaş olmuşuz neredeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrvw -- 14 Haziran 2006; 12:51:22 >
  • ha bide araç kirli yıkanmadan önce çekildi fotoğraf onunda etkisi var araç kirli olduğundan sizi yanıltmasın
  • önceden yarışma hakkında ileri geri konuşup olay yaratan arkadaşlar sanırım biraz utanmışlardır.umarım olaysız düzgün bi şekilde bu yarış devam eder..tebrikler alysentr tebrikler civcivx ikiside hakediyor
  • alysentr süpersin... devam.... aynen... en yakin rakibinin araci kirmizi olmasa... kesin number one ... ancak benim için hep öleeee olcak... :)
    salih.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayanikola

alysentr süpersin... devam.... aynen... en yakin rakibinin araci kirmizi olmasa... kesin number one ... ancak benim için hep öleeee olcak... :)
    salih.

kırmızı iidir desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 14 Haziran 2006; 13:21:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayanikola

alysentr süpersin... devam.... aynen... en yakin rakibinin araci kirmizi olmasa... kesin number one ... ancak benim için hep öleeee olcak... :)
    salih.

teşekkür ederim salih.. çok saoll
  • Kırmızı iyidir ama <p>TANGO KIRMIZISI mükemmelliğin sonudur da aynı zamanda... bu söleyin yaws var mı bir eşi daha ??? Kendi aracımmış gibi bakıyorum walla.Nazar değmesin MAŞALLAH...40bin KerEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanikola -- 14 Haziran 2006; 14:17:43 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.