Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş
  • yarı finalli süper olurdu bence örneğin %15 in üzerinde oy olan otomobiller yarı finale kalsın gibi....

quote:

Orjinalden alıntı: emre.

bu yarışma için karşılıksız emek harcadık,üyeler keyifli vakit geçirsin diye
    dediğim gibi defalarca uyardık,
    sonra yine dediğim gibi eğer tartışmalı mesajları silmeye rağmen bazıları devam ederse,kimse kırılmayacak olacak olur dedim.
    bu tehdidimde haklı olduğumu düşünüyorum..çünkü bu mesaj önce uyarıdır,sonra tehdittir.ayrıca çözümdür.
    zaten temizlik yapmak da gerek ama dediğim gibi ekran kartı sorunumdan dolayı ilgilenemiyorum.
    artık devam etmez zaten heralde bu kadar mesajdan dolayı.

konumuza dönelim...

birşey soracağım sizlere;

bu yarışı yarı finalli yapsaydık daha mı iyi olurdu.yoksa gereksiz mi olurdu.şimdi aklıma geldi zaten.

• % 15 olmaz memlekette baraj % 10 valla atarım kendimi köprüden ikinci turda çok iddalıyım başkasına oy verip bana oy vermediği için pişman olan çok sevgili seçmen dostlarım var
  •  ::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

umarım berabere bitmez..
  • Alysentr Tebrikler
  • Hepinize tebrikler
  • alysentr tebrikler, öne geçmişsin. İnşallah böyle biter yarışma.
  • Benim oyum da @alysentr 'a....
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

nadirgurecenin arabanın tekerlerdeki yazıya bayıldım beni çok etkiled..GRAND SLAM..LASSA oyum sana

şşş çaktırma kendim işledim o yazıyı oraya ufak bi yağlı boyayla sulu boya fırçası süper oluyo oyun içinde çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 14 Haziran 2006; 21:35:24 >

• barajında altına düşmüşüz muhalefet baraj % 5 olsun diyordu olabilirmi acaba sakıncası yoksa
  • nadirgurece adlı üyemiz benim arkadaşımdır. arabası susurluk ta sayılı şahinler arasındadır. hatta susurluk taki şahinlerin en iyisi deyebiliriz. susurlukta bir çok lpg li doğan slx e kafa tuttuuğunu gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 14 Haziran 2006; 21:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

nadirgurece adlı üyemiz benim arkadaşımdır. arabası susurluk ta sayılı şahinler arasındadır. hatta susurluk taki şahinlerin en iyisi deyebiliriz. susurlukta bir çok lpg li doğan slx e kafa tuttuuğunu gördüm

oooovvv samet sendemi burlara gelirdin oyun için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

Orjinalden alıntı: samet007

nadirgurece adlı üyemiz benim arkadaşımdır. arabası susurluk ta sayılı şahinler arasındadır. hatta susurluk taki şahinlerin en iyisi deyebiliriz. susurlukta bir çok lpg li doğan slx e kafa tuttuuğunu gördüm

oooovvv samet sendemi burlara gelirdin oyun için teşekkür ederim

ooo gelmem mi ya. ben zaten hep buralardaydım sen yeni gelmişsin

• DH otomobil bölümü sakinleri olarak tribünlerde yerimizi aldık ve nefesleri tutup sonucu merakla bekliyoruz...

• abi şimdi durum nedir yarı final olacakmı baraj %5 mi olacak yoksa cuma günü bitecekmi yarışma...ben oyumu civcivx e verdim kesinlikle bir punto sahibi olduğum için yada GPtakımında olduğum içi değil hatta Aralıkta peşinatımı tamamlayabilseydim focus alıcaktım. Ancak şubatta GP gelince resmen aşık oldum tasarımına.... Sadece tasarımını değerlendirdim Yani .... Bu anlamda GP biraz daha üstün benim gözümde....
    aman gözünüzün yağını yiyim tartışma falan başlatıyo diilim yanlış anlayan olmasın sakın haaaa.... Herkez çok hassas bu konuda

• vay @alysentr tebrik ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

vay @alysentr tebrik ederim.

teşekkür ederim.. bende şaşkınım.. 20 oy gerideydimm...

oy veren herkese teşekkürü borç bilirimm
  • bu yarışmanın galibine ne vereceksiniz.
    böyle kuru kuru da olmazki canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machine. -- 15 Haziran 2006; 16:08:38 >
  • ya bu topic 2. sayfaya düşmüş ilgi azaldı herhalde msj yazayımda canlansın
  • ARKADAŞLAR ;

OTOMOBİL BÖLÜMÜMÜZDE DÜZENLEDİĞİMİZ,EN BEĞENİLEN ARAÇ ANKETİMİZDE BAZI ARKADAŞLARIMIZ FEYK ÜYELİK ALARAK OY ATTIKLARI TESPİT EDİLMİŞTİR.

VE BU OYLAR SADECE PUNTOYA GÖRÜLMÜŞTÜR.

PUNTONUN TESPİT EDİLEN KADAR OYU DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.

YARIŞMAYA BU ŞEKİLDE LEKE SÜREN,GEREK BİZİM GEREKSE DİĞER ARKADAŞLARIN EMEKLERİNE SAYGISIZLIK EDEREK PUNTOYA OY ATAN ÜYELER CEZALANDIRILACAKTIR.
  • HAYDAAAAA.....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.