Şimdi Ara

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__::::: (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
59.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

::::: __Y A R I Ş M A__S O N U Ç L A N D I__:::::

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2011)
Giriş
  • normalde puntonun yarışmadan çekilip diğerlerinin devam etmesi yoluna da gidilebilirdi.ama bu kişiler yüzünden senin suçun olmadığını düşünerek devam etmene karar verdik.

isimlerin deşifre edilmesi doğru olsa zaten ederdik.

zaten ceza aldıklarında dikkatini çekecektir.

diğerlerinde de olsa ,onlara da müdahale edilirdi.şimdilik temiz hepsi.

bu konuda samimiyetimize inanmayanın kendi düşüncesi olarak kalacaktır.

daha sorgulamanın anlamı yok,boşu boşuna uzatmayalım.gereken açıklama yapıldı.
  • wayy.bu yarış karakolda biterolur böyle durumlar dostlar takmayalım kasmayalım ne bu resmiyet fazla üstünde durulacak durumlar değil kırmayalım birbirimizi üzüldüm ama çekişme iyiydi.. olabilir böyle durumlar kazanacak arkadaşa şimdiden tebrikler sunarım her ne kadar yarışmayı kazanan belli denilip başta olay yaratılıp sona da muhabbet çevirilse de her 2 araçta hak edio.keşke bu tarz olaylar olmasa çünkü hakikaten gereksiz daha ortada ödül yok yahuneyse unutmayalım burası türkiye ii akşamlar herkese..

• PEKİİ BU OLAY ŞÖYLE DÜŞÜNDÜRMEZMİ?

BU YARIŞMAYA OY VERMEK İSTEYEN HERKES BİLGİSAYAR SAHİBİ OLMALI ÖYLEMİ YANİ,AYNI EVİ PAYLAŞAN AYNI AİLE ÜYELERİ OLSA BİLE?

AYNI EVDE 2. BİR KİŞİ OLSA AYNI BİLGİSAYARI KULLANARAK OY VERMEYE KALKSA ŞİKE YAPILMIŞ SAYILACAK BUMUDUR?

YADA BUNU KISITLAYAN HERHANGİ BİRŞEY DİLE GETİRİLMİŞMİYDİ KURALLAR ÇERÇEVESİNDE? EĞER BU VE BUNA BENZER SEBEPLERDEN DOLAYI İNSANLARA CEZA VERİLECEKSE DOĞRU OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

BÖYLESİ BASİT BİR OLAYDA BİLE ŞAİBE BULAŞTIĞI İÇİN ...

EĞLENMEYİ BİLE BİLMİYORUZ BECEREMİYORUZ...
  • Dogrusu Yapıldı Kanısındayım "İşallah" Bitmiştir Bu Tragedyalar ..
  • şike
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

ARKADAŞLAR ;

OTOMOBİL BÖLÜMÜMÜZDE DÜZENLEDİĞİMİZ,EN BEĞENİLEN ARAÇ ANKETİMİZDE BAZI ARKADAŞLARIMIZ FEYK ÜYELİK ALARAK OY ATTIKLARI TESPİT EDİLMİŞTİR.

VE BU OYLAR SADECE PUNTOYA GÖRÜLMÜŞTÜR.

PUNTONUN TESPİT EDİLEN KADAR OYU DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR.

YARIŞMAYA BU ŞEKİLDE LEKE SÜREN,GEREK BİZİM GEREKSE DİĞER ARKADAŞLARIN EMEKLERİNE SAYGISIZLIK EDEREK PUNTOYA OY ATAN ÜYELER CEZALANDIRILACAKTIR.

Diğer araçlarda incelendi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FARUKBABA

quote:

Orjinalden alıntı: emre.
    VE BU OYLAR SADECE PUNTODA GÖRÜLMÜŞTÜR.

Diğer araçlarda incelendi mi?

• Arkadaşlar boş yere bizi sorgulmayın bunu kendinize sorun.
    çünkü defalarca uyarılmasına rağmen yarışmaya gölge düşmesini isteyecek arakadaşınız kim ve ne gerek vardı ???
    bu düşünülmesi gereken bir soru.
    sürekli takipte olduğumuzu daha öncede belirttik.
    ve bunda takdir edersinizki tek hatalı kişi buna gerek duyan şahısdır.

sizi çekemiyenden ziyade....."biri buna niye gerek duydu yakalanacağını bile bile...?" diye sormanız lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Bi insan bu kadar fanatik olabilir yau. Sırf yarışma için feyk almış. Yazıklar olsun

dostum grande puntoyla alıp veremediğin nedir allah aşkına?imzanda yaptığın ayıbı da anlamış değilim..gereksiz bunlar..fanatiklikten bahsetmekte de hiç hakkın yok şu tavır ve imzayla..gerekli şikayetleri yaptık.umarım biraz daha saygılı olursun insanların zevklerine yoksa haketmedğin saygıyıda göstermez insanlar bunu unutma.
  • ....................ŞİKE Mİ....................

• NESE ÖNEMLİ DİİL OLAN OLMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 15 Haziran 2006; 21:03:23 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 15 Haziran 2006; 21:04:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: microab

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Bi insan bu kadar fanatik olabilir yau. Sırf yarışma için feyk almış. Yazıklar olsun

Sana katılıyorum.
    Fanatiklik derken imzan ile ne yapmaya çalıştığını merak ettim,bu da ayıp yahu

Ohaa, ben de şimdi burada yazınca farkettim. Adam resmen bir marka-modeli (anlamayanlar için: Grande Punto) kötülemek için imza yapmış kendine, alakalı alakasız mesaj attığı her yerde bunun görünmesinden beis duymuyor. Sonra da kalkmış millete fanatiklik öğüdü vermeye uğraşıyor

• ŞİKE YAPANLARI ASALIM
  • yavaş kanka sakin ol cartman laşma
  • Dogru diyorsun anlanasınıza ; ( zuha al sana birde south park cartman girişi )

ama ceza almalarından yanayım.
  • Ne gerek vardı ki böyle şeylere başvurmaya..Gereksiz boş şeyler sonunda ne var ki..
  • Sayın admin arkadaşlar, şu sıralar bizim grubumuza (sonuçta foruma) yeni üye olan arkadaşlar da var. Ve onlarda muhtemelen oy verdiler. Siz bu oyları yanlışlıkla fake oy sanmayın diyecektim.

Bu arada bir admin arkadaş bi ara şöyle demişti "ben daha önce buradaydım ve normal üye idim. Hiçbir zaman yazmış olduğum hiçbir mesaj silinmemiştir" diye. Ben de şu belirtmek istiyorum bende şimdiye kadar tonla başka forumlara üyeliğim var ve devam etmektedir. Hiçbirinde hiçbir zaman hiçbir yazdığım şimdiye kadar silinmemişti. Ancak burada ki üyeliğimin süresi diğer forumdakilere nazaran kısa olmasına rağmen yazdığım bir mesaj silinmiş durumda. Aslında direkt olarak üyelikten çıkmak istemiştim. Sonra grubumuzun seviyesi oldukça düzgün olduğundan kalmaya karar verdim. Şimdi neden silindi bir mesajım derseniz asla hakaret içermeyen hatta sonunda saygılarımla diye biten hatta kendime bile eleştirisel boyutta bakmış olduğum mesaj burada silindi. Neden?? Çünkü burada yazan fanatik bir arkadaşın bana durduk yerde yaşmış olduğu mesaja cevap yazarken. Ancak onun mesaj duruyor hala benimkisi silinmiş. Tartışma büyümesin diyedir tabiki benimki silenecek çavuşum ayrıca ben.

• Bu imzanın neresi size dokunuyo?
  • Şaşı arabaya binen şaşı olur

kısmı olabilir hani gp biraz şaşı bakıyor ya ...

Ama bence biraz komplo teorisi bu . Ayrıca imzadaki resim cok şık...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.