Şimdi Ara

XXX XBOX ALMAK YARDIM XXXX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben xbox almayı planlıyorum....

birinci sorum şu: xbox 720 kasımda çıkacakımış... peki ne zaman oyunu keserler? almak risk midir?

ikinci soru : risk değil 2 yıl kesmezler diyorsanız şu xbox bana en ucuz fiyatı gösterdi sizce uygun mu? kulaklık da varmış...http://www.gold.com.tr/U117293/Microsoft-Xbox-360-250GB-Kinect-Ready-Oyun-Konsolu

• bende golddan aldım memnunum su anda cayır cayır kullanıyorum merak etme daha omru uzun x360 ın
  • bence alma xbox yenisi geliyor oyun desteği bence 2015e kadar devam eder ama yeni oyun gelmez sadece pes,fifa,nba 15 falan gelir diğer oyunlar 2014 gibi desteği çeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

bende golddan aldım memnunum su anda cayır cayır kullanıyorum merak etme daha omru uzun x360 ın

sana güvemek istiyorum hocam ama yinede başkalarının fikri de önemli
  • 2 Yıl? En az 5 yıl daha oyun gelir Xbox 360 a sen rahat ol :D

Şirket XBOX 720 yi çıkaracağı zaman yeni model bir Xbox360 daha çıkaracak hemde ucuza.. Sence 2 yıla oyun moyun yapmayacak olsalar bunu yaparlar mı?

Git al Xbox360 250GB lik.. Rahat rahat oyna kardeşim.. İyi oyunlar
  • 1 kasımda çıkacağı kesin değil hatta ben ilk defa duydum
    2-bence 21 indeki lansmanı bekle ondan sonra al.
    3-oyun desteği 1 yıl felen devam eder.
    4- ilk çıktığında fiyat baya pahalı olur ben şahsen biraz zaman geçmesini beklerdim.
    5-evet golddaki uygun alınabilir...
  • arkadaşlar bu dediklerinizden dolayı xbox almayı iyicw kafama taktım... alıcam goldan hazşranda :D okullar kapanınca sabahtan akşama kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu kesmezler. Grafikler beni keser diyosan al. Çünkü yeni oyunlar artık yeni nesil konsollara göre optimize edilecek. Grafiklerde bi ilerleme olmaz ama oyun çıkar.
  • Oyun 2 yil kesilmez ama her oyunda gelmez

Fifa, pes, call of duty, nba, ac gbi oyunlar devam eder x360 tada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma !! Bizim için en hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Alma !! Bizim için en hayırlısı olur.

Bizim için en hayırlısı olur. derken???
  • başka cevap yok mu?
  • Çok geç kalmışsınız ama oyunların en üst noktasını yaşadığı bir dönem olduğu için alın diyorum.
    Yine de almadan önce JTAG ve RGH nedir ne değildir biraz araştırıp sağa sola sorup alın. Sonra aa bu böyle olmadı falan demenizi istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Çok geç kalmışsınız ama oyunların en üst noktasını yaşadığı bir dönem olduğu için alın diyorum.
    Yine de almadan önce JTAG ve RGH nedir ne değildir biraz araştırıp sağa sola sorup alın. Sonra aa bu böyle olmadı falan demenizi istemem.

evet arkadaşlar hocamızı duydunuz... jtag ve rgh nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Çok geç kalmışsınız ama oyunların en üst noktasını yaşadığı bir dönem olduğu için alın diyorum.

evet arkadaşlar hocamızı duydunuz... jtag ve rgh nedir ?

JTAG ve RGH iphone'da jailbreak yapmak gibi bir şeydir. Konsolu sıfır aldığınız yerde yaptırmanızı ve aldığınız yerin garanti vermesini sağlamanız lazım yoksa canınız yanabilir. Sonuçta iphone gibi sadece yazılımla hallolan bir işlem değil bildiğin içinde lehim vs kullanıyorlar bir çip takıyorlar.
    Baya baya detayları var ama sanalpazar ve sahibbinden gibi sitelerde satan dükkanlara ulaşabilirsiniz. Forumda da yapan yerler satıyor olabilir 2. el konularına bakmak lazım.

• Ankarada kızılayda pandora teknoloji var. Hem satış olsun hemde teknik servisleri olsun çok kaliteli bir yer. Tavsiye ederim.www.pandorateknoloji.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

arkadaşlar bu dediklerinizden dolayı xbox almayı iyicw kafama taktım... alıcam goldan hazşranda :D okullar kapanınca sabahtan akşama kadar

Bence bu yaz alma gelecek yaz xbox720 al
    Mesela pes 15 x360 çıkar ama pes13ün aynısı olur sadece kadroyu güncellerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasımda çıkacak ha? Yok efenim ne kasımı ağustosun son haftası evinizde oynuyor olacaksınız!

Ne saçma insanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Kasımda çıkacak ha? Yok efenim ne kasımı ağustosun son haftası evinizde oynuyor olacaksınız!

Ne saçma insanlar var ya

http://gamexnow.com/2014-senesine-kadar-yeni-bir-xbox-yok-mu/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.