Şimdi Ara

Xsara picasso hakinda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar esimin aracini deyistirmek istiyorum suanki arac fiat panda 2004 ( yeni panda ) 73000 km aracla ilgili tek sikindimiz ailenin buyumesi ve aracin artik kucuk gelmesi ( cocuklari okula goturup getirme ve alisveris icin kullaniliyor ikinci arac yani) onun haricinde cok memnunum sorun vermeyen bir arac .
    bir citroen Xsara picasso buldum arac 2001 model 150 000 de tum bakimlari yapilmis citroen bilmedigim kullanmadigim bir arac bunlarin motorlari nasil birde sorun cikartan bir aracmi yoksa sorunsuz bir aracmi dedigim gibi arac sadece sehir icinde kullanilacak sehirler arasi icin diyer araci kullaniyoruz .

yardimlariniz icin tesekkurler

• Xsara Picasso' lar ve olası sorunları vs. gibi yorum yapacak kadar detaylı bilgim yok ama Citroen'in bu ve bazı diğer modellerindeki kendine has tasarıma,genelde tercih edilen büyük ön camın yarattığı ferahlığa hep ilgi duymuşumdur..

Xsara picasso hakinda ?

Belki işinize yarar,fikir verir diye sözkonusu yıllara ait fabrika teknik verilerini veriyorum..

2001 CITROEN Picasso 1,6i

Motor: 4 silindir

Motor hacmi: 1587cc 8V

Eksantrik: Üstten tek eksantrikli

Besleme: Püskürtme

Maksimum Güç: 90 HP / 5600 d/d

Maksimum Tork: 135 Nm / 3000 d/d

Maksimum Hız: 171 km/h

Hızlanma 0-100km/s: 15,00 sn

Ağırlık: 1240 kg

Aktarma: Önden

Frenler ( ön / arka ): Soğutmalı Disk / Kampana

Şanzıman: Manuel

1. Vites: 3,45

2. Vites: 1,87

3. Vites: 1,28

4. Vites: 0,95

5. Vites: 0,8

Lastikler: 185/65/15

Gövde Tipi: Minivan

2001 CITROEN Picasso 1,8i 16V

Motor: 4 silindir

Motor hacmi: 1749cc 16V

Eksantrik: Üstten çift eksantrikli

Besleme: Püskürtme

Maksimum Güç: 116 HP / 5500 d/d

Maksimum Tork: 160 Nm / 4000 d/d

Maksimum Hız: 190 km/h

Hızlanma 0-100km/s: 11,60 sn

Ağırlık: 1245 kg

Aktarma: Önden

Frenler ( ön / arka ): Soğutmalı Disk / Kampana

Şanzıman: Manuel

1. Vites: 3,45

2. Vites: 1,87

3. Vites: 1,36

4. Vites: 1,05

5. Vites: 0,8

Lastikler: 185/65/15

Gövde Tipi: Minivan

• Araç iyyi hoşda çok tipsiz walla önü arkası neresi anlaşılmıyor bence bu modelden daha uygun fiyata rezzolara bak derim onlarda güzel arabalar şık ve tasarımı daha orjinal

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-81WQQaXQQ20121805WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orijinalden alıntı: danydarco1983

Araç iyyi hoşda çok tipsiz walla önü arkası neresi anlaşılmıyor bence bu modelden daha uygun fiyata rezzolara bak derim onlarda güzel arabalar şık ve tasarımı daha orjinal

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-81WQQaXQQ20121805WQQpXQQdisplayitem

bunun tasarımı begenmedıgım pıcassodan dahada kotu,bence

• bence çok güzel bir tasarım
    ama bana, boyutları tahmin ettiğimden büyük gelmişti.
    pandalara da hayranım ben.
    ne alırsan al, şimdiden hayırlı olsun.
  • picasso 2.0 hdi ile biraz gezinme fırsatım oldu, acaip konforlu bir araba!
    arkada ayak koyma yerinde bölmeler, şöför ve yanındaki koltuk altında çekmece, arka sırtlıklar belli bir açıda oynayabiliyor!

ben şahsen konforuna hasta oldum, dıştan ne kadar tipsiz olsada içten bi okadar geniş, ferah ve accaip çok kullanışlı! bagaj hacmi en az 500L olarak tahmin ediyorum çünki ben ağzına kadar tıka basa eşya dolu kullandım, ayrıca yolcu sayısıda normalden fazlaydı....

tam bir aile arabası.. imkanım olsa tipine bakmadan alacağım bir araç... okadar hoşuma gitti halbuki ilk gördüğümde çirkin ördek yavrusu demiştim ama kullanınca bütün ön yargılarımı kırdı...
  • yorumlariniz icin tesekkurler benimde bu araci almak istememin nedeni icinin ferah olmasi bagaj hacminin buyuk olmasi ve icinde bircok opsyonun olmasi km sorun cikartirmi o biraz kafama takiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4 Picasso Eat6 Test
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• arkadaslar gercekten sogolun ama ben yurtdisinda yasiyorum
  • hocam araci aldiniz mi? Kullanim ve tecrubelerinizi aktarir misiniz? Tavsiye eder misiniz? Scenic mi bumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıysa bile çoktaan satmıştır
  • haklsınız :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

hocam araci aldiniz mi? Kullanim ve tecrubelerinizi aktarir misiniz? Tavsiye eder misiniz? Scenic mi bumu?

Ben yeni aldım 1.5 ay oldu cok memnunum biraz direksiyon sert hidrolik ama havalı değil tek eksisi bu yakıt cok az yakıyor 50 tl ile sehirlerarası 216 km gittim hdi 2.0 motor yolbilgisayarı vs full xsara picasso aldım 17 bin tl ye 131000 de dizel 2002 model aldım cevremdekiler bu paraya böyle bir araba mümkün alınmaz diyo cok konforlu bir arac dusunen alsın mutlaka tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar ,ben araci satali 1 senekadar oldu . bu sure icersinde aracile ilgili tek sorunun baski balata degisimi oldu . onun haricinde hic sorun yasamadim ,baski balata olayinida ben sehir ici kulanim birde esimin kulanimina bagladim, acikca alina bilinecek bir arac ben yurt disindayim km ye ne yaktigini acikca hesaplamadim.
  • Arkadaşlar 2005 model lpgli otomotik full sunrooflu 95000 kmde satılık var antalyada bilginize 2.0 exculisve
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezex_07

Arkadaşlar 2005 model lpgli otomotik full sunrooflu 95000 kmde satılık var antalyada bilginize 2.0 exculisve

Ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

merhaba arkadaslar ,ben araci satali 1 senekadar oldu . bu sure icersinde aracile ilgili tek sorunun baski balata degisimi oldu . onun haricinde hic sorun yasamadim ,baski balata olayinida ben sehir ici kulanim birde esimin kulanimina bagladim, acikca alina bilinecek bir arac ben yurt disindayim km ye ne yaktigini acikca hesaplamadim.

Bildiğim kadarıyla imzada 2 tane fotoğraf yasak. Bi yönetici görmeden kaldırabilirseniz sizin için iyi olur hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kadar veremedjm. akşam mi diye yoksa scenic mi alsam diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.