Şimdi Ara

HONDA CBF250 hakkinda fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    daha onceden ybr125 im vardi, simdi de scooter kullaniyorum. Artik tekrar vitesli bir motosiklet kullanmak istiyorum.
    Hem yakiti beni uzmesin, hem servisi iyi olsun hem de dayanikli bir alet olsun diyerek honda cbf250 almayi dusunuyorum.
    2006-2007 modelleri 5500-7000 YTL civerinda, fiyatlar bana cok uygun.
    Elbette cok daha guzel motosikletler var (ornegin benim gonlumde xt660 yatiyor) ama benim cebimde o cok daha guzel motorlari alacak param yok. Butceme en uygun alet CBF250.
    Bu motosiklet hakkinda sizin fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim1972 -- 27 Ağustos 2007; 12:55:51 >

Honda CBF250: Bilinçli Sürücüler İçin Çok Yönlü Bir Motosiklet

{Honda CBF 250}, güvenilirliği ve çok yönlülüğü ile tanınan popüler bir motosiklettir. Yeni başlayanlar için ideal bir seçenek olan bu motosiklet, deneyimli sürücülerin günlük ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için de uygundur.

Güç ve Performans

{Honda CBF 250}, 249 cc'lik hava soğutmalı tek silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, şehir içi sürüşler için yeterli güç ve tork sağlar. Hafif şasisi ve düşük ağırlık merkezi, çevik ve kolay kullanım özellikleri sunar.

Konfor ve Kolaylık

{Honda CBF 250}, rahat bir sürüş deneyimi için tasarlanmıştır. Geniş sele ve dik sürüş pozisyonu, uzun yolculuklar için bile konfor sağlar. Pratik göstergeler ve aydınlatma, gece sürüşlerini kolaylaştırır.

Çok Yönlülük

{Honda CBF 250}, çeşitli sürüş koşulları için uyarlanabilir. Şehir içi trafikte kolayca manevra yaparken, otoyol sürüşlerinde de güvenle seyir edebilir. Hafif kargo kapasitesi, kısa yolculuklarda eşya taşımanıza olanak tanır.

Güvenilirlik

{Honda CBF 250}, Honda'nın güvenilirlik konusundaki itibarını taşır. Bakımı kolaydır ve düzenli bakımla uzun yıllar boyunca hizmet verebilir.

Sonuç

{Honda CBF 250}, günlük ulaşım ihtiyaçları, hafta sonu gezileri ve yeni başlayan sürücüler için mükemmel bir seçenektir. Çok yönlülüğü, güvenilirliği ve uygun fiyatlı oluşu ile {Honda CBF 250}, bilinçli sürücüler için sağlam bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kendisi bugün alınıp iki gün sonra satılacak bir motosiklet değildir, iyi durumda bir 2. elinin kolay kolay bulunamaması da bunu kanıtlar.. yalnızca şehir içinde kullanacak birinin zaten öyle 200-300 basan, deli benzin yakan, manevrası zor ve ağır makinelere ihtiyacı yoktur.. ve hatta motosikleti hayatının önemli bir parçası haline getirmiş birçok kişi sırf bu yüzden değişik sürüşler için birden fazla motosiklet alır.. onun dışında 4 ayda 10000km'den fazla yol yapmış, arkasında yolcuyla türkiye'nin yarısını gezmiş, otobana da girmiş, dağ yoluna da çıkmış, köy yoluna da sapmış, şehir içinde de kullanmış olan benim bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılamıştır..

alıntı yaptım.
  • cıbıf 250 güzel makine. hondanın sağlamlığını hissettiriyor. ancak benim o kadar param olsa ve naked alacak olsam hyosung gt250 alırdım temiz birtane. hem daha şekil, hem daha güçlü ve muhtemelen cıbıf 250'den daha ucuz. Fikir sahibi olman açısından birde fotografını koyayım.

Bu arada XT660 da güzel makine. Çok tarzım değil ama çok olumlu şeyler söylüyorlar.

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• hyosung nere honda nere hondanın adı yeter şehir içi cbf 250 en iyi tercih hem hyosungu satmaya kalkınca çok zarar ediyosun ama hondada satışıda kolay

quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

hyosung nere honda nere hondanın adı yeter şehir içi cbf 250 en iyi tercih hem hyosungu satmaya kalkınca çok zarar ediyosun ama hondada satışıda kolay

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
  • Hyosung alınmayacak bir motosiklet değil. Verilecek parayı hakeder , yalnız 2. el ve servisde sıkıntı açısından Honda ön plana çıkıyor tabikide. CBF250 verilecek parayı kesinlikle hakedecek bir motor. Çok hızlı gitmez ama sağlam bir motosiklettir ve bunuda ispatlamıştır. Bence albenisi yüksek olan bir motor.
    HONDA CRV HAKKINDA BİLGİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bunun 0 ı nerde kaça satılıyor?

Dostum , Hyosung'un 0'ı 7.550,00 YTL , websitesindende hangi şehirdeysen nerde satıldığına bakabilirsin.

http://www.hyosung.com.tr

Honda'nın 0'ı 7.920,00YTL

http://www.honda.com.tr

• cbf 150 ve cbf 500 kullanmış biri olarak bu motorun ikisinin ortasında bir motor olduğunu düşünüyorum.Mükemmel

Fiyatları görünce hevesim kaçtı...
    >>>DH FIAT MAREA KULÜBÜ<<<
  • ybr 250 nin ikinci elini nette bulamadım. Bulsam fiyat kıyaslaması yapıp. birbirine yakın fiyatlardalarsa eski bir ybr125 kullanıcısı olarak elbette ybr250 alırım.
    Ama içimden bir ses hep (bu sefer hondayı dene) diyor:)
    125 lik motosikletler artık az geliyor. E, 600 likler de hem çok hızlı hem de araba kadar yakıt ve servis masrafı var.
    Okadar benzin yakıp o kadar servıse para veceksem vallahi araba alırım.
    250 cc benim için ideal.
    Kışa dogru elime bir miktar para geçiyor. bendeki yamaha cygnus scooter ı da satıp üstünü tamamlayıp alıcam bi cbf...

quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

ybr 250 yede bakmanı tavsiye ederim
  • Hocam cbf 250 ile bi uzun yol yap ondan sonra karar motorla uzun yol yapılmıyor çok rahatsız cbf250 kullananların formuna bir göz at herkesin şiaketi bu ben olsam hyosung alırdım verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
  • CBF250 gereksiz bir motor. 10.000 km CBX250 kullandım. CBF250 den sadece birkaç beygir farkı var. Kesinlikle uzun yol motoru değil. Bol bol rüzgardan tokat yersiniz. 80km den sonra titreşim sizi Azer Bülbüle döndürür... Falan filan..

Onun yerine CBF150 alın daha iyi...
  • Parça fiyatları çok phalı bir iki de ufak kronik sorunu var. Onun dışında gayet güzel bir motor, bakarsanız şimdi sahibinden.com'da da fiyatların iyice düştüğünü görebilirsiniz. Hele cbx serisi iyice ucuzladı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.