Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
28
Favori
126.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar Efendim;

Son dönemdeki kampanyalar sebebiyle yaşanan yoğunluktan dolayı geciken cevabımız için en içten dileklerimizle özür dileriz.

Şu anda Xprime Titan ve Xprime Cool Modelleri sabit 65 Dansite Süngerden Basılmaktadır.

İkisi aynı kasayı kullanmakta olup Xprime Cool modelinde Gri Renk seçimlerinizde Tay Tüyü Kumaş kullanılmaktadır. Xprime Titan Modelinde ise Kaşe Kumaş kullanılmaktadır. Kaşe kumaş tay tüyü kumaşa göre daha sert bir kumaştır. Yani bir koltukta sertlik arayanlar Xprime Titan Modelini, Yumuşak bir hissiyat isteyenler ise Xprime Cool Modelini tercih edebilir.

Boyunuz Her iki model için de uygundur. Sıcak Bölgelerde yaşıyorsanız ilk uzak durmanız gereken materyal kesinlikle Deridir. Deri üründe su gibi terlemenizin yanı sıra doğru bakım yapılmadığı takdirde kısa sürede deride çatlamalar olabilir. Deri Bakım kitleri ile Aylık Bakım bakım yapmanız durumunda çatlama vs gibi sorun ile karşılaşmazsınız lakin terleme sorunu olacaktır. Kumaş Modeller Deri modellere nazaran daha geç terleme yapan materyallerdir. Seçilen kumaş malzemeler tamamen konfor odaklı seçilmiştir. Deri bir koltuk ortalama 21-23° aralığında terlemeye yol açarken Kumaş modeller 27-29° aralığında terlemeye yol açabilir. Fileli Kumaş Materyale sahip modellerde bu durum maximum seviyede olup 30-32° aralığında terleme yaşanabilir.

Fileli Kumaş Modeli olarak Xprime King Fabric veya Xprime Winner Modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

• Merhabalar cool modelinin siyahında Tay Tüyü Kumaş varmıdır yumuşak hissiyat önemli yoksa sadece gri modelinde mi var

özellikle evden çalıştığım bu dönemde konforu yüksek ve mutlak kaliteli kumaş olacak (deri değil) bir koltuk arayışındayım. bütün günüm pc başında geçiyor desem yeridir

titan modeli ile cool modeli arasında tasarım dışında kullanılan malzeme açısından fark var mı?

bel ve boyun destekleri bu modellerde (cool, titan) memory foam özelliğinde midir

Xprime Cool Ortopedik Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah

Xprime Cool Ortopedik Kumaş Oyuncu Koltuğu Gri Siyah

XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Burada

bu 3'ü arasında saymış olduğum kriterler için hangi model tavsiye edersiniz. 1,79 80 kg diyebilirim bu modeller benim vücut yapım için fersah fersah yeterlidir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Ekim 2021; 1:33:8 >

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Sadece Gri Renginde mevcut efendim. Gri dışındaki renklerinde kaşe kumaş yer almaktadır.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

sorumu detaylıca düzenledim tekrar cevap verirseniz memnun olurum mutlak sipariş vereceğim önümüzde ki günlerde ince eleyip sık dokumam lazım 

Merhabalar Efendim;

Sorunuzu bizde detaylıca cevaplandırmak istiyoruz

C1:Xprime Cool Modelinin Gri Renginde sadece tay Tüyü Kumaş Kullanılmaktadır. Diğer renkleri Kaşe Kumaştır. Yumuşak bir hissiyat istiyor iseniz Aşağıdaki linkteki ürünleri satın almanız gerekmektedir.

-
    -

C2: Xprime Titan ve Cool Oyuncu Koltuğu Modellerinde Sünger ve Mekanizma birebirdir. En Önemli özellik Cool Modelinin Gri rengindeki Tay Tüyü Kumaş olmasıdır. Titan Modelinin ise Tüm Renkleri Kaşe kumaş malzemedir.

C3: her iki model olan Xprime Cool ve Xprime Titan bel ve boyun yastıkları memory foam özelliğine sahiptir.

C4: En Başta Yumuşak Hissiyat istediğiniz için aşağıdaki Modeller size uygun olacaktır efendim. Boy ve kilonuza da uygun modellerdir.

-
    -

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

• Merhaba, sitenizde aras kargo ve yurtiçi kargo olmak üzere 2 adet kargo firması gözükmekte biz bu 2 kargo firmasından birini seçebiliyor muyuz, eğer seçebiliyorsak nasıl seçim yapıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talha020 T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Kargo yoğunluğuna göre teslimatlar yapılmaktadır efendim. Kargo seçimini maalesef siz yapamıyorsunuz. Şu anda 1.Öncelik Yurtiçi kargo olup 2.Alternatif olarak Aras Kargo firmasina teslimatlar yapılmaktadır.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Siparişi verdim. (X103810)

esenyalı pendik lokasyonunuz bana yarım saat uzaklıkta araçla daha kısa bile olabilir mesafe'de konuda bir arkadaş istanbul içi sizin teslim ettiğini yazmıştı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. kargo'da zarar görebileceğini düşünüyorum malum lojistik taşıma kalitesi yerlerde

@Ofisel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Ekim 2021; 21:6:54 >
    Merhabalar;

Kampanya döneminde dağıtım yapamıyoruz efendim. Tüm Siparişler kargo ile gönderilmekte olup mağazalardan çıkmamaktadır. mağazalar deneyim merkezi olup stok yer almamaktadır. Fabrikadan termin tarihlerinde çıkışlar Kargo firmaları ile yapılmaktadır.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Fatura'da adres bilgisinde mahalle bilgisi yazmıyor teslimat sırasında problem yaratabilir rica etsem adres bilgisine müdahale edebilir misiniz pm'den atıyorum bilgiyi

Merhabalar;

PM Üzerinden ilettiğiniz bilgiler nezdinde güncelleme yapılmıştır.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.
  • 139 kg göre var mı

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Xprime XL modelini önerebilirim sizin için efendim.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

• https://ofisel.com/oyuncu-koltuklari/30396-xprime-cool-oyuncu-koltugu-kumas.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

bu modeliniz de tay tüyü kumaş mı kullanıldı? inceleme videonuzda kaşe kumaş denmiş de kafam karıştı

• Clive kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Xprime Cool Modelin Gri renkleri sadece Tay Tüyü Kumaş kullanılmıştır.

Diğer renkleri kaşe kumaş kullanılmıştır.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.

• A18578 sipariş no ile xprime cool gri modelini ofis için sipariş geçtim umarım hatasız gelir ve memnun kalacağım bir koltuk olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clive kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Şimdiden hayırlısı olsun efendim.

Saygılarımızla;

OFİSEL A.Ş.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.