Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zipmaker

    Bu mesaj silindi.
    Merhabalar;

    ARALIK Sonuna kadar geçerli efendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ColorTR

    Tekerlekler yazılmışta onlar çok önemli değil asıl pistonun kaç kg taşıdığını öğrenebilir miyiz?

    Merhabalar;

    CLASS4 Avrupa standartlarında amortisör olup Safi Amortisör taşıma kapasitesi 190KG'dır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih Güzey

    Tam 30 senelik "TAHTA" salon sandalyesini yıllardır oyuncu koltuğu olarak kullanıyorum. Kıç ve bel kısmına kalın süngerli destek aldım yıllar önce. Çoğu oyuncu, patron, ofis, çalışma koltuğu adı altında fahiş fiyata satılan koltuklardan daha rahat. (Bizzat uzun süre deneyimledim)


    100 liraya aldığınız sıradan bir sandalyeye yapacağınız ufak takviyelerle 1000lerce liralık soygunun kerizi olmayabilirsiniz. Çünkü başına "OYUNCU" takısı getirilip biraz süslenen hemen her şey kerizlemek adına muadilinden %300-400 ekstra eklenerek satılıyor.


    Edit : Destek Ürünler: https://www.hepsiburada.com/comfortline-visco-bel-destek-yastigi-siyah-b109-p-EAKSURB109


    https://www.hepsiburada.com/oturma-minderi-p-HBV00000RD7VK


    Sandalyem de şuna benzer bişey: https://www.hepsiburada.com/sandalye-fabrikasi-tiffany-sandalye-beyaz-p-HBV000003TO39?magaza=SF%20SANDALYE

    Merhabalar;

    Öncelikle Çalışma Sandalyesi ile Oyuncu koltuğu arasındaki Boyut ve tasarım farklılıklarını bilmek gerekir. Xprime ürünlerimizde kullanılan malzeme ile Mercedes, Audi, bmv, ww gibi markaların araçlarında kullandıkları sünger kalitesi ve yoğunluğu yer almaktadır. Bunun Yanı Sıra sırt yüksekliği bu kadar boyutsal olarak büyük bir Çalışma sandalyesi bulamazsınız. Boyun yastığı veya Bel yastığı diye kavramların yanı sıra 180 Derece yatan bir çalışma sandalyesi de bulmanız imkansızdır. Sizin Soygun diye tabir ettiğiniz özelliklerin tümü maliyettir ve sizlerin maddi durumu el verdiği kadar tabiki alabilirsiniz lakin burada Xprime Markamızın altına bunu yazmanız aşikardır. Bizim muadil ürünleri 1900 TL'ye satan firmalar varken bizler Maliyetlerin en arttığı dönemde bile Xprime King Modelinde Aralık Sonuna kadar fiyatı sabit tuttuk. 1.199 TL'den verdik ayrıca Donanım haber indirim kuponunu dahii iptal etmedik.

    Çalışma Sandalyesi ile Oyuncu Koltuğu Modellerinin kıyaslanması akıl tutulmasıdır. Oyuncu Koltuğu denmesine bakmayınız, Ürünleri Grafiker, yazılımcı, Mimar, Mühendis gibi kitleler daha çok tercih etmektedir. izmir ve istanbul mağazalarımıza gelirsen bir Çalışma Sandalyesi ile Xprime Oyuncu koltuğu Arasındaki farkı daha iyi anlayabilirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    20'sinde sipariş verilen koltuğun üretim aşaması bu hafta biter mi acaba? Siparişimi iptal etmeyi düşünmeye başladım. @Ofisel
    Merhabalar;

    Ürün açıklamalarını dikkate alınız. ürün açıklamalarında temrin süreleri açıkça belirtilmektedir ve bizler bu temrin tarihinin dışına çıkmıyoruz lakin normal bir dönemden geçmiyoruz. Kargoların kapasite limitleri şeklinde uygulamaları mevcut buna bağlı olarak yoğun illerde kargo kaynaklı gecikmelerde olabiliyor. Pandemi döneminde olduğumuzu ve herkesin online sipariş ile kargolarda yaşattığı yoğunluğu lütfen unutmayın ve bu doğrultuda anlayışlı olmanızı rica ederiz.

    Teşekkürler;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zipmaker

    Bu mesaj silindi.
    Merhabalar;

    Pandemi döneminde yaşanılan yoğunluk ve Müşterilerimizin gelip mağazadaki tüm ürünlerimizi talep etmesi üzerine maalesef teshir ürünlerini dahii tutamıyoruz. Kısa süre içinde gelecektir lakin beklemek istemeyen müşterilerimiz mağazalardaki ürünleri talep etmekte. Mağazalarımızda Oyuncu koltuğu Modellerinin stoklarını tutmamaktayız. Deneyimlemek isteyen müşterilerimiz İSTANBUL ve İZMİR mağazalarımızdan destek alabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duncan Idaho

    King Fabric sipariş ettim. İstanbulda iki haftadan kısa bir sürede teslim edildi. Paketleme hariç ilk izlenimlerim olumlu. Şuana kadar gözüme tek batan şey bel desteğinin sabitlenememesi oldu. Onun dışında iyi görünüyor. Bir kaç gün sonra daha deraylı bir yorum yazmaya çalışırım.


    Edit: İlk başta farketmemiştim ama ürün cidden kokuyormuş. Kapalı oda da 1-2 saat kalınca farkettim. Yeni üretilmiş olduğunun en büyük göstergesi bu sanırım Kullanmaya başlamadan önce 1-2 gün balkonda bekletmekte fayda var.

    Merhabalar;

    Ürün yeni olmasından dolayı Sıfır Sünger kokusu ve Kumaş kokusu doğal olarak yer almaktadır. Kısa süre içerisinde bu koku ortadan kalkacaktır. Bel desteğini arkasındaki cırt cırtlardan gerdirerek takmanız durumunda istediğiniz alanda kitlenir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: |Spetsnaz|

    king modelinizin oturma yeri dar


    180 boy 110 kiloyum otururken bağdaş kurmasını severim.


    yanlardaki oturma alanı zımbırtıları HARİC 55 cm civarı bir model gelecek mi ?


    @Ofisel

    Merhabalar;

    Xprime King Modeli şu anda piyasada bulabileceğiniz en geniş oturma alanına sahip modeldir. Yeni Modellerimiz arasında var fakat çıkış tarihleri net değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dimitradon

    Bende 22 kasımda sipariş vermiştim dün gelmiş, okadar çok gec geldi ki eski koltuğa yedek parça aldim tamir ettim onu kullanıyorum paketi açmadım bile sanirim bodruma koyacağım ilerde kullanirim hevesle aldık 10gunde soğudum n11 vs gibi yerden alsaydım iade ederdim. Şuan ugrasmiyacagim dursun seneye çıkartırim paketlenmesi iyi ama baya büyük kolide.

    Eski koltuk koltugun mekanizması kırılınca acele sipariş verdim bukadar geç geleceğini düşünmemiştim. Diğer rakip firmanın servise mail atıp yedek parça istedim ayni gün kargolandi 150tl ücret ödedik oda ayrı mesele

    Biraz stoklu çalışmanız daha iyi olabilir 10 15 gün aşırı uzun süreler
    Merhabalar;

    Pandemi dönemi içerisinde Uzaktan Çalışma, Uzaktan Eğitim derken artan talepler sebebi ile Stoklu çalışmak pek mümkün hale gelmiyor efendim. Elimizden gelen en hızlı şekilde çıkışları yapmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Güncel olarak hızlı giden renk ve modellerde 3-4 iş gününe inmiş durumda. WİNNER - SİYAH, KIRMIZI, YEŞİL - KİNG SİYAH, KIRMIZI, GRİ renklerimiz hızlı bir şekilde çıkışlarına özen götserilmektedir. Diğer renklerde 7-10 iş gününü bulabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dweller

    Merhabalar,


    Bu konuda son durumu yazmak istedim.


    Ürün ile ilgili üretim şefi Barış Bey çok yardımcı oldu. Önce mekanizma kaynaklı bir sorun olabilir diye düşündük ve yeni mekanizma yollandı fakat o mekanizma ile de sorun çözülemedi. Daha ayrıntılı görüştükten sonra üründe birden fazla problem olabileceğini kanaat getirdi ve sıfır ürün göndereceğini iletti. Ürünü de ilk iş günü gönderdi ve ürün hızlıca elime geçti. Yeni gelen ürünü kurunca, eski üründe üretim kaynaklı sorun olduğundan emin oldum.


    Burada bahsedilmesi gereken nokta ise; hem her konuda çok hızlı cevap alabilmem, hem de tamamen müşteri memnuniyeti kapsamında hareket edilmiş olması. Elimdeki ürünü önce kargolayıp, ürünü incelemek isteyebilirlerdi fakat önce sorunumu çözebilmek adına bana yeni ürün gönderildi ve elimdeki ürünü sonra teslim etmem istendi. Bu süreci, özellikle günümüz Türkiye'sinde, bu şekilde yönetebilecek pek fazla firma olduğunu düşünmüyorum.


    Koltuğa gelecek olursak; bence koltuk oldukça rahat ve mekanizmaları oldukça iyi çalışıyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı anlaşılıyor. Terletmez kumaş konusunda pek beklentim yoktu çünkü ben çok terleyen bir insanım. O yüzden koltuk bende çok bir fark yaratmadı ama ufak da olsa katkısı olsun diye öyle aldım.


    Burada firmaya yöneltebilecğeim tek eleştiri, kargoladıkları ürünlerin paketlenmesi olabilir. Daha özenli ve sağlam şekilde paketlenebilir.



    Alıntıları Göster
    Merhabalar;

    Değerli geri dönüşünüz ve geri bildiriminiz için Teşekkür ederiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zagorunbaltasi

    Konfor ve oturma rahatlığını görmeden almak istemediğim için dükkanınıza gelip denemek istedim, akşam 18:00 da kapatıyormuşsunuz ama biz iş çıkışı ancak 19:00 da gelebileceğimizi ilettik sağolsun pendik/esenyalı şubesindeki arkadaş bizim için fazladan mesaiye kaldı. arkadaşımla ben modelleri ve renkleri yakından görme deneyimleme fırsatı edindim. Arkadaşım tercihini Blody modelden ben ise Alpha'dan yana kullandım ikimiz de lacivert/parlement mavisi rengi beğendik. Aralarında 100TL'lik bir fiyat farkı var. Ben çok fazla konfor farkı hissetmediğim için kafamdaki bütçe doğrultusunda daha ucuz olan Alpha'yı aldım.


    2 gün oldu satın alalı şimdilik gayet memnunum. Arkadaşımın koltuğu stokta olmadığı için sipariş verdi, üretimde şuanda o da yakın zamanda sağlam şekilde teslim alır umarım. Aklıma takılan bir şey var sormak istediğim size: Sol taraftaki koldan koltuğu arkaya doğru yatırırken "tak-tuk" ses gelebiliyor. yatırıp sabitledikten sonra ses gelmiyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Bana sıkıntı çıkarır mı ileride?



    Merhaba;

    Öncelikle iyi günlerde kullanınız efendim. Mekanizma dişlileri yük altında yatma ve öne gelme yaptığınızda ses yapabilir bu tamamen mekanizmanın sadece ayarlama yaparken dişlinin oturma sesidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    Oyuncu koltuğu sipariş veren arkadaşların siparişlerinin geldiğini gözlemliyorum. Ben 20'sinde ofis koltuğu sipariş verdim, 21inde üretime girdi ama hala ses seda yok. Sitenizde iptal butonu da göremiyorum iptal etmeyi düşünüyorum ciddi ciddi. Yoğunluk vardır elbet buna bir şey diyemem ama Hepsiburada'dan iki tane PC parçası sipariş verdim ertesi gün kargoladı adamlar. Kargolardaki yoğunluk vs. onlara işlemiyor mu? Yardımcı olabilir misiniz bu konuda? @Ofisel

    Merhabalar;

    ürün açıklamalarında Temrin süreleri yazmaktayız. Sıfırdan ürün üretimi yapılmakta olup Elektronik hazır ürünler ile kıyaslamanız yanlış olmuş. Bir koltuk üretimi kolay süreçlerden geçmediği gibi Oyuncu koltukları Mekanizma ve Dikiş itibari ile en zahmetli koltuk modelleridir. Oyuncu koltukları normal koltuklar gibi olmadığını ve özel bir koltuk klansmanında olduğunu hatırlatmak isteriz. Pandemi döneminde yaşanılan Yoğun Talep sebebi ile Stoklu değil sipariş bazlı üretim yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı ürün açıklamalarında özellikle 7-10 iş günü temrin süreleri yer almaktadır. Günlük 700 adet çıkış yapmaktayız ve yaşanılan yoğunluk sebebi ile temrin sürelerini aşmamaya özen gösteriyoruz Fakat normal bir dönemde değiliz. Pandemi sebebi ile kargoların 40 Desi üzerine uyguladıkları özel kapasite limitleri sebebi ile yoğunluk olan illerde kargo kaynaklı da extra gecikmeler olabiliyor. Sonuçta içinde bulunduğumuz Dönemin farkındayız ve herkesin bu noktada anlayışlı olması gerekmektedir. Ek bir not eklemek gerkirse elektronik parçalar hazır ürünler olup 40 desi altındadır. Ne üretimi beklenir nede kargoda kapasite limitine takılır.

    Kargoların mantığı ise tamamen şu şekilde; Örneğin bizim ürünlerimiz 100 Desi - Kargo şunu hesaplıyor. 100 Desilik 1 müşteriye koltuk taşıması yapacağıma 100 Adet 1 desilik paketi 100 Müşteriye götürürüm. Hem daha fazla para kazanıyorlar hem de daha çok insana dokunmuş oluyorlar. İşte bu süreçlerde kargolar ile alakalı A-B hatta C planlarımızı devreye alıyoruz. Aras kargo Kapasitesi dolu ise, MNG ile görüşüyoruz, oda doluysa Yurtiçi Kargo ile görüşme yapıyoruz. Bazı yoğun bölgelerde hepsinde aynı problem olabiliyor ve buna müdahale maalesef edilemiyor.

    Anlayışınız ve Desteğiniz için Herkese Teşekkürler;




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    CLASS4 Avrupa standartlarında amortisör olup Safi Amortisör taşıma kapasitesi 190KG'dır.

    Alıntıları Göster

    Gerçekten mükemmel bir değermiş. Şahsen ağır bir insan olarak kendi kullandığım eski sandalyem için 120 kg üzeri amortisörü hiçbir yerden bulamadım ve çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Sizden temin etmemiz mümkün mü?

  • namor N kullanıcısına yanıt
    hocam şort atlet boxer kullanıyorsan k....nın altına ve sırtına havluyu koy iple bağla ozaman. böylelikle ömür boyu deri dökülmeden kullnabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmenvirüs

    Bir aya yakındır düzgün bir koltuk almayı düşünüyordum bu konuya rastladım.
    Ürününüzü güzel övmüşsünüz ve uslubunuzuda açıkcası çok beğenmedim.
    Forum için yaptığınız indirimi de kesinlikle çok düşük buldum.
    İndirim miktarınızı ilk okuduğumda konuyu direk terk edesim geldi.
    Yorumlara bakmak amacıyla aşağı indiğimde, fake profilden cevap vermek, önerileri değerlendirmekten ziyade zıt argumanlar sunmanız üstüne üstlük iğneleyici ve küçük düşürmeye yönelik cevaplarınızda tuzu biberi oldu.
    Ayrıca yazınızda 60 densite sünger diyorsunuz fakat fotoğrafınızda 65 densite yazıyor.
    Bir diğer durumda kolçaklar için geçerli, yazınızda ve fotoğraf 3d kolçak olduğunu belirtmişisiniz fakat tanıtım videosunda 2d olduğu söyleniyor.
    Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu durum gözümdeki değerinizi bitirdi.
    Umarım kendinizi geliştirir ve global bir marka olursunuz.

    Ekstra : İade politinızda ürünün kullanılmamış olması gerektiği ve paketinin hasar görmemiş olması gerektiği yazıyor.
    Paketini hiç açmadan ve koltuğu kullanmadan bu ürünü nasıl deneyimleyeceğimizide yazsaydınız çok yardımcı olurdunuz.

    *İade edeceğiniz ürünü eksiksiz orijinal faturasıyla, paketi hasar görmemiş, kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş haliyle, sipariş numarası ve xprime.com.tr’ un doğru adresini içerecek şekilde geri gönderdiğinizden emin olmalısınız.

    **Orijinal ambalajı zarar görmüş, bozulmuş, açılmış, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde denenmiş, kullanılmış, kullanımdan dolayı zarar görmüş veya orjinal faturası bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.




    ya harbiden sizin yüüznüzden bu forumda ne bir yazı okumak istiyorum ne de bilgi sahibi olmak istiyorum. sen git elektronik ürün al ac kutusunu beğenme sonra iade talebi oluştur denemesi bedava. acaba siz hangi markanın çalışanısınız cok merak ediyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    16 Yıllık bir firma ile alakalı bu kadar detaylı videoları izleyip zaten sonraki güncellenen çekimlerde 3D'ye yükseldiğinin belirtildiğini görmemeniz sadece bizim değil tüm kullanıcıların da dikkatini çekmiş olucak ki, fikirlerinizi beyan ederken sizlerin kullandığı üslupta çok doğru olduğunu düşünmüyoruz fakat önemli değil, Eğer biz yanlış anlaşıldıysak özür dileriz fakat bizi karalamaya çalışmayın, kendini kanıtlamış bir firma olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.

    Alıntıları Göster
    öncelikle saygılar iyi calısmalar ben de sizler gibi kendi işimde mesgulum restaurant işletiyorum o kadar değişik insanlar varki ön yargı ve kesin yargı olarak bizleri mahfediyor. kendi mesleğimden örnek verecek olursam sizlerinkinden farklı sayılmaz. kg mı 16 tl den pirinç alıyorm gönen baldo diğer tarafta bana 6 tl den osmancık satmaya calısan firmalar var almıyorum. kg 18 tl den erzincan dermason fasulye alıyorum 7 tl den ne oldugu belli olmayan bunlar bahce fasulyesi diyerek satmaya calısanlar var. etin kg 75tl den kıyma taze olarak alıyorum 40 tl den kafa kıyması satmaya karısık yapalım abi diyen kasaplar var. sizin mantıgınızda benim gibi. kalitesiz ürün kullanıp 500tl ye satacagıma 1 ay sonra şu oldu bu oldu kafam ağrrıyıp iade ürün alacagıma 1500tl den satarım hepsi kaliteli bileşenlerden olur en az 2 yıl ve üzeri insanların kafası ağrımaz. diye düsünüyorsunuz. bence doğru yoldasınız devam edin ismi var diye 3bin 4bin tl ye koltuk satan firmalar aslında sizinle aynı malzemeyi kullanıyor veya sizden %5 daha kaliteli lakin sizelerde 3bin tlye satsanız o markalardan ultra kaliteli daha iyi koltuklar yapabilirsiniz bundan eminim.

    size diyeceğim şu eleştirilere zaten acıksınız bunu uslubunuzdan ve verdiğiniz cevaplardan anlayabiliyorum. ne olursa olsun kendinizi zaten kanıtlamıssınız ve rakip firmalardan gelen yorumlar veya sizi karalamak için elinden geleni yaparak incitici argo azarlama marka yı kücültme gibi davranış sergileyen kişilere acıklama yapmak ve o karaktersizlere kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. buna rağmen uslubunuzu bozmamıssınız tebrik ederim.

    (Edirne'nin en iyi yemeklerini yapıyorum lezzetimde iddialıyım basıma cok geliyor begenmeyen karalayan vs. neyse paket gönderdim 10dk gec kaldı diye paketciye kızmış azarlamıs gec kaldı diye , demiş iade ediyorum beni aradı paketci tamm dedim paketi ver para alma patron afiyet olsun dileklerini söyledi diyerek vermiş paketi insanların hepsi ona bakmış kıpkırmızı olmuş parasını verirse alma sakın dedim işletmemizden olsun diye söyledim. parayı mecbur vermiş bizimki almamış cıkmıs ordan bir kere daha yerin dibine girmiş orda. bu arada gtitti ği yer kafe.) allah yolunuzu acık etsin iyi insanlarla ticaret yapmak nasip etsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pandemic

    %71 oldu olumsuz 1 kişi daha eklendi...

    Çok yakın zamanda artsın fiyatınız iyi olur. Zaten ağaçtan topluyoruz paraları.
    paran yoksa git taburede otur güzel kardesim. yada paran kadar ürün al. veya para kazanmak için çalış evde bütün gün oturararak ağaç meyve vermez :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    ürün çakmaysa ne yapman lazım bu ürünü almayıp farklı bir markayı tercih etmen lazım :) 3-4 bintl verdiğinde orjinal ürün almış olursun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shiptar1992 S kullanıcısına yanıt
    o virüse para vereceğine git cidden taburede otur daha iyi rampage james donkey kingdom dragos turbos xpg gibi ne oldugu belli olmayan 100lerce markaya para vermektense 200-300 fazla verin daha kaliteli bir ürün alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dweller kullanıcısına yanıt
    Ofisel kullanıcısına yanıt
    bu konuda kesinlikle aynı düsünüyoruz firmadan ürün almadım almayı düsünüyorum suan arastırmadayım. nasıl elektronik bir ürün ladıgımızda oynanmaması için ürün şeklinde köpük kesilip konuyor aynı buzdolabı çamasır makinesi gibi.ya da en büyük örnek monitör aldıgımızda her parcaya uygun kesik var ve bunların içine konuluyor. kutunun içinde sağa sola oynamıcak yada kırılmıcak cünkü içeriğindeki malzemeler biribine değip kırılabilir. bu konuda firmanın acilen çözüm bulması müsteri memnuniyeti ve görsel kaliteyi artırabilir. tercih edilme sebebi bile olabilir. müşteri odaklı calısan bir firma belli ve bu yazdıklarımızı kesinlikle dikkate alacaktır. 50tl fazla satın ama bunu yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicbyexrian -- 12 Aralık 2020; 4:19:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.