Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
28
Favori
127.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİKKAT KAMPANYALAR İÇİN SON TARİH 31 ARALIK 2020, FIRSATLARI KAÇIRMAYIN !

Xprime Oyuncu Koltukları

Xprime Oyuncu Koltukları

Xprime Oyuncu Koltukları

Xprime Oyuncu Koltukları

Xprime Oyuncu Koltukları

Xprime Oyuncu Koltukları

Tüm ürünler için aşağıdaki linki tıklayınız;

OYUNCU KOLTUĞU

OYUNCU KOLTUĞU

• Merhabalar;

XPRİME KALİTEMİZDEN ASLA ÖDÜN VERMEYECEĞİZ;

Kalitemizden asla ve asla ödün vermeden devam edeceğiz. Türkiye'de Hiçbir Oyuncu Koltuğunda olamayan Özel MagneTherapy özelliği Ocak Ayında Satışa Sunulacak. Biz Kullanıcıların Sağlığını ve uzun süre kullanımlarda problemsiz, uzun motivasyon ile çalışması için çalışıyor ve mühendislerimiz bunun üzerine odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.

OFİSEL; 16 YILLIK bir firmadır.
    Firmaya güvensiz derken belki de hastane, okul ve devlet kurumlarında bizim koltuklarımıza oturuyorsunuz. 5 Senedir Online Satış ile Üreticiden direk kullanıcılara ürün satışı gerçekleştirmekteyiz ve en iyi kaliteyi en uygun fiyata verme amaç ve gayesindeyiz. DMO kapsamında; OKUL, HASTANE, BELEDİYELER, DEVLET KURUMLARI, PARTİ BİNALARI, ÜNİVERSİTELER gibi köklü alanların tüm koltuk ve mobilya ihtiyaçları noktasında yüksek özveride çalışan büyük ve köklü bir markadır.

XPRİME OYUNCU KOLTUKLARININ PİYASADAKİ MODELLERDEN FARKI NEDİR ?

Xprime Oyuncu Koltukları; Oyuncu Koltuğu sektörü içerisinde en çok tercih edilen ürün gruplarından olup Xprime ONE, KİNG, FABRİC, HERO, PUBG, WİNNER, AİR Modellerimizde kullanılan 65 DNS Sünger kalitesi yanında üst düzey Deri ve Kumaş malzeme kullanılmaktadır. Multi Tilt mekanizma yanında 3D Kolçaklar yer almaktadır. 180 Derece geriye yatma özellikleri ile piyasada yer alan bir çok modelden büyük ölçüde ayrılmaktadır.

MÜŞTERİ DESTEĞİ VE MEMNUNİYET

Müşterilerimize değer veriyoruz. 0850 302 10 83 Müşteri hizmetleri hattı yanı sıra aynı numaramızın Whatsaap destek hattı yer almaktadır. Müşterilerimizin sorularına ve taleplerine mesai saatleri kapsamında elimizden gelen en üst düzeyde destek olunmaktadır. Müşterilerimizin yapıcı geri bildirimleri bizler için çok değerlidir. Hepsi ayrı ayrı olarak ele alınmaktadır.

XPRİME OYUNCU KOLTUKLARI YERLİ ÜRETİMDİR

Xprime Oyuncu koltuklarımız ve Ofisel.com içerisinde yer alan tüm koltuk modellerimiz yerli üretimdir. Yerli üretime destek ve yerli markaya destek bizim halkımızın en naif ve güzel özelliklerindendir. Bugüne dek Yerli üretim olmamızdan dolayı gösterilen özen ve destek için herkese çok teşekkür ederiz.

Yerli üretim olarak aldığınız koltuklarda ileride bir sıkıntı veya problem yaşadığınızda garanti kapsam içi veya dışında olmak üzere destek olunmaktadır.Tüm sıkıntılar garanti kapsamında yer almamakta olup Evrensel garanti kapsamı dahilinde destek olunmaktadır.

OFİSEL 10 FARKLI ÜLKEYE İHRACAT İLE TÜRKİYE'Yİ YURT DIŞINDA DA TEMSİL ETMEKTEDİR

Ofisel olarak; Almanya, İran, Katar, Rusya, Azerbaycan, ABD, Irak, Kıbrıs, İtalya, Meksika vs. daha çok ülkeye sürekli ihracaat ve projelerde yer almaktadır.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Donanım haber için açılan bu konu detayında konu başlığında yer alan indirimler 31 Aralık itibari ile son bulacaktır. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

• Merhaba ayın 15'inde king modelinden sipariş verdim kargoya vermeniz kaç gün sürüyor?

• Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Ürün açıklamalarındaki temrin süreleri belirtilmektedir. 7-10 iş günü içinde çıkışlar yapılmaktadır.
  • @Ofisel

King ile Hero arasında neden bu kadar fiyat farkı var, 10 gündür takip etmeme rağmen hala anlamadım.

Hero'nun oturma minderinde paralel dikişler var, zannediyorum sarkma, bollaşma ihtimalini sıfıra indiriyor.

Hero'nun sırtındaki boşluk ve yine paralel dikişler yine aynı amaçla yapılmış sanırım.

İzlediğim videolarda boyutları da aynı gibi geldi.

Peki başka fark var mı?

Hero neden 400 TL pahalı olduğu konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Teslimatın yetişmesi için artık sipariş vermem gerek.

İlave olarak, yeni çıkacak Magnatherapy modelinin aşağı-yukarı fiyatı belliyse bizimle paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 20 Aralık 2020; 1:14:38 >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Hero modeli kasa olarak ve kullanılan malzeme maliyeti gibi etkenler sebebi ile king modelinden daha yuksek maliyeti cikmakta olup işçilik çok fazladır.

Dikişler tahmin ettiginiz gibi sarkma gibi durumlarin olmaması icin dikey ve yatay seyirde bir cok alanda kullanilmistir. King modeline ocak 1 itibari ile zam gelecek olup hero modeline yaklaşacaktır. MagneTherapy Özellikli yastıklarımızda artık sona gelindi. İso ve Üniversite sertifikaları alindi. Ocak ayında satisa acilacak olup sadece yastık olarak eklenecektir. Böylelikle kullandığınız koltugun marka ve modeli ayirt edilmeksizin kullanabileceksiniz.

Sadece koltuklarda da degil ayrica, bel yastığını araclarda da kullanabilirsiniz ve kesin kullanim için önerilmektedir. İstediginiz modeli simdi satın alıp MagneTherapy yastıklarımızı sonrasında satin alabilirsiniz.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Ürünlerimizin kalitesinin DxRacer modellinden iyi olduğunu ayrica yerli üretim olmasından dolayi detek sorunu yasamicaginizi belirtmek isteriz. Bu tip yabanci markalarda yasanilan yedek parca ve destek sorunları sıklıkla her alanda gözükmektedir.

Üretici olmamizdan dolayı fiyatlarımız uygun seviyeli olup 1 Ocak itibari ile artan maliyetler sebebi ile fiyatlar güncellenecektir.

Youtube’da ürünlerimizi satin alip inceleme videosu çeken bir çok kullanıcı görebilirsiniz.

Teşekkürler
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

King Fabric ve Hero arasında kaldım.

İzmir mağazasında bu modelleri bir türlü yakalayamadığım için deneyemedim.

Hero'nun terletmesinden ve yastıklarının King'e oranla fazla hareket etmemesinden kuşku duyuyorum.

Pazartesi verilecek bir siparişte King Fabric veya Hero'nun gri veya siyah renkleri 31 Aralık'a kadar İzmir'e teslim edilir mi sizce?

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

10 is günü en geç temrin tarihi yer almakta olup hafta sonları is gününe dahil degildir. En geç temrin tarihi olarak bakıldığında yetismeyebilir lakin daha erken cikma olasılığı da yer almaktadır. Ama en gec temrin tarihlerini baz almanızı rica ederim.
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

Eger sizin icin kalite görsellik ise tamamen göreceli bir kavramdır lakin Xprime King, Fabric, Hero modelleri kullanilan deri kalitesi, agir yük tekerleği, 3D Kol özellikleri ve Deri kalitesi ile aynı kalitesi size sunmaktadır ve yedekparca musteri desteği ile bizimle hiçbir ithal marka yarışamaz.

Siz Koltugu bugun aliyorsunuz fakat belirli bir sure sonra tekeriniz kırılabilir, amortisor sıkıntı yaratabilir veya mekanizmada problem cikabilir. İste o zaman sizin alacağınız destek ve süre zaafı Ofisel Müşteri destegi kadar hızlı olamayacak ve belki de 1 ay ürünü kullanamayacaksınız.

Bir ürünü alırken; sonrasında yaşayabileceğiniz sorunlar karşısındaki imkanları da hesaba katmanız önemlidir.

Kalite olarak aşağı kalır yanımız olmayıp Fiyat anlamında sağladığımız avantaj ile kesinlikle 3-0 önderyiz Xprime olarak. İstanbul ve İzmir magazalarimizdan ürünlerimizi deneyimlemenizi rica ederiz. Deneyimlemeden yapılan tüm önermeler sadecen ön yargıdır.

• Koltuklar çok rahat tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Risk budur. Aldım king modelini. Gelince iyi kötü yorum atarım.

• Bu arada forumda sizin gibi satıcıları desteklemek isteriz . Ancak yaptığımız indirim oranı arkadaşlarında dediği gibi çok düşük . En az yüzde 10-20 arası indirim bekleriz ki donanımhaber farkını ortaya koyabilelim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofisel kullanıcısına yanıt

Şipariş geçsek ptt kargo ile gönderim yapıyormusunuz bulunduğum yere başka kargo gelmiyor malesef

• 172 cm boyunda ve 70 kg ağırlığındayım. Hangi modeli önerirsiniz?

KİNG ve ONE modelleri arasında ne gibi farklılıklar var?

Aklımda king modeli var ama boyun desteği benim için uygun mu, boyuma göre yüksekte kalır mı?

One modelinde 55 DNS Dökme Sünger kullanılmış, king modelinde ise 60 DNS Dökme Sünger kullanılmış.

Yine king modeli oturma alanı olarak daha geniş üretilmiş.

Sonuç olarak boyuma göre gerçekten rahat edebileceğim ürün hangisi olur? Şimdiden teşekkür ederim.

• King modelini kullanan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.