Şimdi Ara

xpertvision 4870 sonic ve 480W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar PSU m hiper 480W type-R bu kartı takarsam sorun çıkarmı? diğer bileşenler imzamda yazıyor. kartın yanında bide PSU ya para vermek içimden gelmiyor açıkcası zaten maddi açıdanda bir hayli zorlar beni şimdiden teşekkürler...

• 480w ama intelv2.2 18+16=34amper tak bisi olmaz.ben 18 18 500 fsp bsII de kullaniyorum seninkinin de bir farki yok yani verimliligi filan guzelmis.

http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Hiper_TypeR_480W_6.html
  • Verimliliği güzel olan bir PSU 480 watta pek kötü değil. Bende 500 watt Thermaltake kullanıyorum. Hemde senin bileşenlerinden çok daha fazlasını kullanıyorum 4 HDD 2 DVD ROM - 4 adet rem v.s... Yani ben hiç bir sorun yaşamıyorum... Yükte gerilim gayet stabil... Seninde sorun yaşaman zor...
  • ya kardeş bu karttan kulanıyorsun galba memnunmusun ?
  • Beyler bu kart nasıl seslimi? Fan ayarları ile hiç oynamasak normal oyuna girsek 3d altında nasıl bir ses çıkarıyor?
  • ya kartın arkasında bi switch var kartın hızını fiziksel müdahele ile kolayca overclocking yapabiliyorsnuz ve fazla ses sorunu yokmuş sadece turboda biraz oda rahatsız edici değilmiş
  • quote:

Fan ayarları ile hiç oynamasak normal oyuna girsek 3d altında nasıl bir ses çıkarıyor?

1 fanin hizi ayarlanamiyor sabit devir donuyor.zalman fanmate takilabilir o fana ses problem yaparsa ama su anda en hesapli 4870 ve cift bioslu olmasi da arti bana gore.ben powercolor 4870 kullaniyorum gerci ama o zaman olsa xpertvision dusunurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 6 Ekim 2008; 14:46:13 >
  • kartı daha almadı arkadaşlar. eğer psu un yeter diosanız psu almadan alacam kartı.yorum yapan arklara teşekkürler..:)
  • arkadaşlar bide novnın sitesinde palit olanın resminde kutunun üstünde 1 GB yazıyo fakat ürün bilgilerinde 512mb yazıyo belleği nedir bu kartın?? bilen avrmı?
  • arkadşlar yeni konu açmayım şimdi 4870 il ilgili sorumu GTX260 için sorayım ne diosunuz?
  • 4870 gtx260 ı birçok oyunda geçiyor. ama sırf crysis için alıyosan tercihin nvidia olmalı tabiki
  • ya çift bious olunca ne oluyor bide ayarlanmayan fan herhalde arkadaki en küçük fandır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychopath Bird

4870 gtx260 ı birçok oyunda geçiyor. ama sırf crysis için alıyosan tercihin nvidia olmalı tabiki

hocam cevabın için teşekkürler fakat benim sorum güç tüketimiyle ilgili. bu topictede kartların performansını karşılaştırmayalım yoksa yine gerginlik çıkar yorumları bekliyorum teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

arkadşlar yeni konu açmayım şimdi 4870 il ilgili sorumu GTX260 için sorayım ne diosunuz?

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.