Şimdi Ara

'Xperia Z4 donanımı ile ses getirecek' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu zamana kadar bayağı bi android ve ios cihaz kullandım ( xperia arc s, xperia s, iphone 4, galaxy s4,iphone 5,ve son z2 ) size sunu soyleyebilirim ki su ana kadar kullandigim en stabil ve en akici telefon z2 oldu. İphone u stabiolite konusunda yere goge sigdiramayanlar htc veya sony marka cihaz kullanmamislar belli ( ozellikle z den sonrakiler )

Alirken cok tereddutte kalmistim hatta bi iki arkadasim " daha once sony aldin pisman oldun gene pisman olacaksin ' xperia s kullanirken ozellikle donmalardan oturu kafayi yiyecektim nerdeyse 'gel sana s5 alalim" dediler. Ben onlari dinlemeyip z2 aldim ve onlar s5 note3 lerindeki yazilimsal hatalar ve donmalarla ugrasiyo bem ise hizin tadini cikariyorum :)

Habere donersek 6 ayda bir donguyu her firma yapiyor ama farkli strateji ile

Samsung s serisi ile note serisi arasi 6 ay ve donanim farki azda nolsa aralarinda var

Lg 9 ayda bir cihazini guncellio (ki mantik bence guzel )

Htc ise martta m serisi, ekimde desire serisi cikariyo veya max serisi

Sony burda bircok arkadasin da yazdigi gibi martta normal z yi ekimde de compact ve ultrayi cikarmali boylece samsungun note serisine rakip olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

Bu telefonlarin gitgide guclenmesi pili vs nereye kadar merak ediyorum.tam bir el bombasina donusuyor.olumsuz haberleri de okudukca insan tirsiyor

Sen bir de buna bak:http://www.donanimhaber.com/zamazingo/haberleri/Sarji-unutun-Nukleer-piller-geliyor.htm

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • Su muhabbeti bir türlü çözemedim.İsterse ayda bir cihaz cıkarsın bundan banane.Bunu takan tek kesim benim telefonum son model diye gezinme sevdalıları olsa gerek.20 gün önce xperia z aldım ve gayet memnunum.Z1,Z2 modellerinin piyasada bulunması ve z3 gelecek olmasına ragmen.İnceledim bana yeteceğine karar verdim ve aldım.Şimdi z4 cıkmasının bana ne gibi bir zararı olur acaba?

Uygulamalara baktım,yeni modellere gelen tüm uygulamaları sony z modeline de acıyor.Google playstoreden kolaylıkla ındırebılıyorsun.z2 ıcın gelen bır suru kamera yazılımını ındırıp kurdum.Androil L gibi güncel bir surumde gelecek.Peki bir kişi soyleyebilir mi xperia z4 cıkmasının bana ne gibi bir zararı dokunacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 18 Ekim 2014; 3:10:02 >
    içimden geçenleri okudum birden mesajınla karşılaşınca. delirmiş millet. yapılan şeylerde en fazla oyun ha, telefonda oyun! :) neymiş kasıyormuş. 1 sn bile olmayan kasılma dert olmuş millete. lükse bak.

• Gelsin daha iyi Z2 çok güzel telefon azcık ucuzlar hatta z5 çıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

SONY iyidir. Bence bir firmanın sık sık amiral gemi modeli çıkarması onun sağlam bir firma olduğunu gösterir. Ben böyle düşünüyorum. Adamlar yeni model çıkarınca senin elindeki telefon bozuluyor mu? İşlerini göremez hale mi geliyorsun? Yoo. Hala aynı telefon işte. Zaten adamlar 2 sene önceki telefon modeline bile Lollipop desteği vereceklerini söylediler. Eeee SONY'nin 6 ayda bir amiral gemi modeli çıkartması seni hangi yönden etkileyebilir ki?

Desene telefonumun modeli eskiyor, arkadaşlarım arasında rezil oluyorum kimin telefonu daha iyi ve yeni diye. :)

Kafan güzelmiş.

Telefonun piyasasının düşüş yaşadığını düşünemiyor musun?

Ayrıca telefona okadar para veriyosun, 5-6 ay geçmeden aynı fiyata daha yüksek donanımlısı çıkıyor. Ne anlamı kaldı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefy

içimden geçenleri okudum birden mesajınla karşılaşınca. delirmiş millet. yapılan şeylerde en fazla oyun ha, telefonda oyun! :) neymiş kasıyormuş. 1 sn bile olmayan kasılma dert olmuş millete. lükse bak.

Parayı sokakta buluyorsun herhalde. Pc parası verdiğin alet kasmamalı

Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

Sony mobil pazara çok iyi odaklandı ve pazarın hakimi olmayı gerçekten istiyor. Xperia Z1'e kadar pazarın hep 10 adım gerisinden gelen firma şimdi ise en iyi deneyimi sunuyor. Su geçirmez yapısı , iyi kamerası , iyi kasa malzemesi , güçlü batarya , stereo hoparlör ve diğer kullanışlı deneyimleriyle rakiplerinden ayrılıyor. Kalitenin eskiden beri adı Sony'di yine Sony.

İyi kamerami..

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: MCCACA

Peynir Ekmek gibi model çıkartıyorlar.. Apple 1 GB ram de adamlar 4 GB ram de lakin donma şişme takılmaya çare bulamıyorlar. Sanırım 64 gb olduğu zaman ramleri belki ozaman su gibi akar android.

Hocam ben Apple hiç kullanmıyordum. En son xperia z arka kapak kırılınca ben gold u mahkemeye verdim. Şu an hakem heyetinden paramı bekliyorum. Telefon yokken evde yedek duran iphone 4'ü kullandım vasat. Şimdi 5s kullanıyorum ve ciddi ciddi kötü yanı çok var.

Bir kere kasa olarak berbat. Uygulamalar kendi kendine kapanıyor.
    Bazen video çekimine basıyorsun bir bakmışsın çekmemiş.
    Arada bir kendine reset atıyor.
    Geçen birini arayacaktım yanlışlıkla babamı aramışım hemen kapatma butonuna bastım telefon reset attı ekrana elma geldi, meğer o arada babamı aramış babam kapatmış falan bilmem yani sana sayamayacağım kadar çok aptal sorunlar var apple'da.
    Diyeceksin ki yazılımla alakalı. Evet öyle haklısın ama bunlar android'de olsa yerden yere vuruluyor.
    İnan xperia z yi ben 1 sene kullandım bir kere bile böyle bir problem yaşamadım.
    Ne reset attığını gördüm ne de arama yaparken kapandığını donduğunu.
    Benim xperia z de tek sorunum yazılımla ilgili sorunlardı onlarda güncelleme ile halledilmişti.
    Ama kullanamıyorum şu anda kutusunda duruyor haber gelince gidip iade edip paramı alacağım.

O kullandigin telefonun 5s olduguna eminmisin.. Belki senin gibi bu tur sorun yasayan 100 kiside 1 dir... Ben 2 yildir iphone 5 kullaniyorum... Hic uzmedi diyebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: exynous

S5 de 4gb ram ile cikacakti verdikleri sözü tutamadiklari icin hayal kırıklığı oluyor samsungtan bu yuzden sogudum z4 de bu ozellikleri ile cikmazsa xperia da bitmistir benim icin

Ben 4 yildir iphone kullaniyorum, sarkin az gitmesinden baska hicbir problemi yok.. Batarya isini cozseler iphone dan baska telefon alinmaz.. Sirf bu yuzden z3 compact almayi dusunuyorum, ama biliyorumki iphone cok ariyacam.. :(

Orijinalden alıntı: General.

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

Bu haberi duyduktan sonra Z2 nin ve Z3nin fiyatı iyice düşer.

Xperiaplatform noldu bi gelişme varmı çoktandır takılmıyorum.

Esad uğraşıyor bakalım düzenlenecek zamanla

Orijinalden alıntı: Dalyarka

2k ekran mı? Ufacık ekrana 2k koyunca zevk mi alıyorlar? Z4 bekleyecektim ama vazgeçtim. Bir umut htc m9'u bekleyeceğim. O da 2k gelirse akıllı telefonlar benim için bitmiştir. G2'im bozulana kadar kullanacağım. Allah bu firmaların...

Bende m9 u beklemek istiyorum ama muhtemelen 2k ile gelicek... 5,2 inc full-hd ve 805 ile gelse 10 numara cihaz olur aslinda..

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Yahu ben bu firmaların yakın tarihli cihaz çıkarmalarının eleştirilmesini anlayamıyorum. İsterse günde 3 yeni model sürsün piyasaya sana ne zararı var ana dağıtıcısı sen misin?! Beğendiğin modeli alırsın bakarsın işine, sanane 3 ay sonra yenisi çıkmış 5 ay sonra değişiği çıkmış seninle ne ilgisi var almışsın zaten beğendiğin modeli. He 2. el fiyatı düşüyor diye hayıflanıyorsan hiç almazsan 2. el fiyatı gibi bir derdin de olmaz mis gibi.

Apple neden pazar lideri sizce..

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

z3 geldi mi

Çoğu ülkede satışta ama Türkiye de yok Türkiye ye 1 aya kadar gelir

22 Ekimde satışta..

22 Ekim de Türkiye lansmanı var tüketicilere ne zaman ulaşır belli değil

22 sinde heryerde bulursunuz bence.. Z3 compact hepsi buradada satisa girdi..

• Allahtan param yok amiral gemisi alamiyorum alabilseydim tum parami yatirip kafayi yrdim heralde

Her 5-6 ayda bir ürün gamına üst düzey bir telefon eklemek gayet mantıklı.

Bu sayede Samsung ve Apple'ın ürün çıkardığı zamanlarda Sony'nin de sağlam bir modeli olmuş oluyor.

Tüketici olarak sevinmemiz gerekirken, neden birilerine batıyor bu durum hiç anlam veremiyorum.

Örneğin Sony Z2 alan birisi zaten 3-4 sene o telefonu rahat rahat kullanacak. Arada çıkacak olan Z3, Z4, Z5 gibi versiyonları zaten almayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.