Şimdi Ara

'Xperia Z4 donanımı ile ses getirecek' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: exynous

S5 de 4gb ram ile cikacakti verdikleri sözü tutamadiklari icin hayal kırıklığı oluyor samsungtan bu yuzden sogudum z4 de bu ozellikleri ile cikmazsa xperia da bitmistir benim icin

4gb rami ne yapıcan

Android 4 gb ram istiyor :) 2 gb sıkıntı yaratıyor .

Ne gibi bir sıkıntı yaratıyor ? galaxy s4 kullanıyorum 1 yıldır herhangi bir sıkıntısını görmedim gayet akıcı telefon
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe

• samsung 1 senede 65 model çıkarıyormuş ve bu modellerin amiral gemilerinin s5 note serisi .... ltd edition black edition gibi abuk sabuk isimler koyup piyasaya sürüyor yani sony 6 ayda amiral gemisi çıkartıyor ama samsung bir s5 yada note serisini klonlayarak piyasaya sürüyor ShiftDelete.Net: Teknoloji sitesinin haberine göre samsung senede 65 model çıkarıyorsa bunların içinde telefon oparatörlerine ürettikleri hariç (ltı editon vs vs ) sony nin 6 ayda 1 amiral gemi ve tek bir model çıkarması gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denixt -- 18 Ekim 2014; 1:00:05 >
  • Özellikleri süper ! Lâkin 2k olayı saçma telefonda, z2 gayet yeterli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 17 Ekim 2014; 22:56:04 >

• MCCACA M kullanıcısına yanıt
    600 liralık 1GB Andorid telefonumdaki tarayıcıda 14 tane tab açıp gezinebiliyorum, 1GB ramlik yeni çıkan Iphone 6 lar hariç istediğin Iphone da gel Safari tarayıcıda 14 tab açabiliyorsan aç, hadi açtın diyelim, açamazsın da, hadi oldu da açtın, o tüm geri planda açtığın tablara geldiğinde sayfa baştan yüklenir, hafızada tutamaz.

O bahsettiğin donma şişme takılma da değil 4 GB, artık orta seviye Androidlerde bile olmuyor, zaten hepsi 4 çekirdek 1 GB ram.
  • Donanım öyle ya da böyle ciddi ilerleme kaydediyor. Bence akıllı telefon kullanıcılarını asıl cezbedecek tekno-yenilik hepsinin ötesinde pil ömrünü makul sürelere çekebilmek (2-3 gün). Donanımı ihmal etmeden pil ömrünü kullanışlı bir seviyeye çekme konusuna odaklanan bu yarışta bi kaç adım öne geçecektir. SONY ya da bir başka firma bunu başarırsa dikkatleri üzerine çeker.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tubejh

Alan olduktan sonra, ard arda çıkarması firma için sorun teşkil etmez,

Ben Sony'nin yerinde olsam tam da şu an ki yaptığını yaparım. Madem ki alan kitle var ve her yeni modelde kâr ediyorsam ilerde değil 6 ay, 3 ayda bir amiral çıkartırdım. Hatta aralara "Kullan-at" şeklinde telefonlar bile koyardm

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCCACA

Peynir Ekmek gibi model çıkartıyorlar.. Apple 1 GB ram de adamlar 4 GB ram de lakin donma şişme takılmaya çare bulamıyorlar. Sanırım 64 gb olduğu zaman ramleri belki ozaman su gibi akar android.

Guncel telefonlarda cok kasma donma yok aslinda. Android L ile daha da duzelecektir. Ancan firmalarin iyunlari sizi yaniltmasin. Nexus 4 e baktiginizda halen daha tas gibi S4 den daha iyi durumda bence. Samsungun kendi nexus telefonlari yine galaxy ve note serisinden daha guncel ve seri

Her androidli telefon haberinde hep android kasıyor ediyor rami yetmiyor yazılıyor. sonra nexuslar savunuluyor falan. Artık dayanamadım yazma gereği duyuyorum. Uzun bir süredir lg g2 kullanıyorum.şimdiye kadar ne kasma ne takılma ne donma görmedim. pilide canavarlar gibi 1 günü çıkarıyor 1-2 saat oyun oynasanız bile. yani artık şu android kasıyor laflarını geçin lütfen güncel amiral gemi modellerinin ( apple iphone yakın fiyatlı olanlar 300 tl likler değil) ios tan hiç bir farkı yok fazlası var hatta. android fanı yada ios düşmanı değilim. ikisinide kullandım. Yani kısaca iki işletim sisteminin de iyi yanı kötü yanı var kabul ama androidin kötü yanı kesinlikle kasması donması değil. hele 4.4 te tarih oldu öyle şeyler. Teşekkürler okudunuğunuz için. Yorum yapacak arkadaşta sebebiyle seviyeli yorum yaparsa sevinirim.

• Bu telefonlarin gitgide guclenmesi pili vs nereye kadar merak ediyorum.tam bir el bombasina donusuyor.olumsuz haberleri de okudukca insan tirsiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yhaaa of heçtisiiii her 6 ayda 1 model çıkarıyorrrr yhaaa diye 1-2 sene önce ağlaşanlar şimdi sony büyük firma diyor.Umarım batarlar da piyasa kurtulur.HTC batmanın kıyılarında dolaşıyor ancak akıllandı.

• Masallah z3 degil z4 hayirli olsun diyelim o vakit...iste sony farkı....
    Yeni tel cikarir ve bir sonrakinin bilgisini de piyasaya duyurur..Peşindende bir kac aya kalmaz yeni model (daha çok yeni isimde telefon diyelim)cikarir. Experia Z ile basladigi bu amiral gemicilik sevdasi tam gaz devam etmekte.
    Bir onceki modelimizde şunu unutmuştuk der gibiler masallah.
    Ah be Sony seni severiz ama, gittigin bu yol yol değil gibi

• Sony fanboyları; Sony 3-4 yıla mobil dünyada tek olur yazmış. Bence Sony şuan mobil dünyada tek. 6 ayda bir telefon çıkarıp müşterilerini keriz yerine koymada gerçekten tek. 2400 TL para ödeyeceğin telefon 6 ay sonra 1.800 TL'ye düşüp eski model oluyor.

• Ankarali Turgut 6 ay da bir kaset yapardi vallahi de aynisi.

• bunun 5.si daha iyi olacak diyorlar bilemedim şimdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.