Şimdi Ara

'Xperia Z4 donanımı ile ses getirecek' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
1
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

quote:

quote:

quote:

Z3 le iphone 6 yı kıyaslayan bence tamamen fanatik kafadadır. Bir yerde hem donanim hemde yazilimsal anlamda dolu dolu olan teknoloji deyince ilk akila gelen bir firma(sony) diger tarafta bombos isletim sisteminden oturu tek ozelligi stabillik ve orta tusa basmak olan dunya capinda en cok satanlardan (apple).

Zamaninda incelemeden iphone 3G aldigimda bu telefonda video kayit yok yahu ne bicim bir telefon dedigimde millet "yahu video cekimine ne gerek var. Fotograf makineleri ne gune duruyor" diyordu. Şimdi de radyo konusunda ayni seyleri diyen var. Şunu kabul edin artik android tabani altinda bir cok marka(hepsi degil) iphone dan kat kat kaliteli ve dolu telefonlar cikariyor. Şuan g2 kullaniyorum, dün iphone 6 yi inceledim donanimhabere girdim full hd nin keskinligine o kadar alismisim ki yemin ederim pikseller sayiliyordu. Neymiş efendim stabilmiş. Ben hic bir zaman telefonumun kastigina denk gelmedim ki. Birisi 2500 tl digeri 1000 tl. Şarj konusuna hic girmeyim. Sinifimda iphone kullanan herkes ders aralarinda sarj etmekle meşgulken ben geceye kadar zor bitiriyorum.

Şu kafanizi yenileyin artik at gozlugu takmayin. Gelişen teknolojiyi kabullenin.

Not: 3 gün once bir telefoncu eleman iphone kullananlari keriz yerine koyan mesajlar atmisti nickini hatirlamiyorum. Banlıydım o ara rahatsiz olup ben şikayet ettim. Yani fanboy degilim :)

Lg g2 kullanip iphone 6 nin ekranini begenmeyen tiplerde var demekki... :))

Bunu bunu alın dışarı

Piksek piksel telefonlar kullanmaktan gözlerin körelmiş koçum. Sen 760p telefonunu kullan biz full hd ekranla mutluyuz

Arkadasimda g2 var, iphone 6 ile g2 ekranini hangi curetle karsilastiriyosun, iphone 5 in ekrani bile fark atarken... Yok yaa ben kimlere ne anlatiyorum..

Simdi bana sony telefonlarin fotograf karsilastirmasini yukletme... G2 neymisde.. İphone larla karsilastiriyosun.. Lg nin daha bir firin ekmek yemesi lazim..

Kameradan bahseden kim mubarek? Ben goruntu kalitesinden bahsediyorum. Senin kicikirik hd bile olmayan 760p pikselleri sayilan iphonenunun dünyaya ekran paneli ihraç eden bir markadan daha iyi bir goruntu vermesine olanak veriyormusun? LG dedigin marka telefonlarina eşi benzeri olmayan ekran çerçeve oranını sıgdırabilen tek marka. Varmı başka bir marka LG gibi çerçevesi saf ekrandan oluşan yada buna teknolojisi yetisebilen? Dün Zorlu Center'da Apple Store'da telefonumu 6 ve 6+ ile kiyasladim. Iphone 6nin kasasi g2 ile neredeyse ayniydi ancak ekrani 4.7 inch. Keza 6+inda ekrani neredeyse ayniydi ancak cok daha heybetli duruyordu g2 ye gore.

Şunu kabul etmekte fayda var. Yazilimsal konuda apple nasil basariliysa donanim konularinda diger markalar daha basarili. 6 ve g2 nin kasasina bakiyorum ayni gibi. Biri 4.7 inch digeri 5.2 biri 1820 mah pil iceriyor digeri 3000mah.

Markalara sallarken o markalarin mühendisligini unutma. Lg ye sallarken Lg nin panelini kullaniyorsun, sony ye sallarken sony nin kamera lensini kullaniyorsun, samsunga salliyorsun samsungun işlemcisini kullaniyorsun.

Sen hala dolmuş driverı erken açmakla mutlu ol orta tuşa bas ekrani saga sola kaydir. Lg neyse de sony dedigin marka play station oyunlarini telefonlarina port ediyorlar. Bu gelişimi bilmiyorsun muhtemelen ama bilipte hala mıymıymıy birşeyler homurdanacaksan boşa cevap yazma cunku son mesajim. Hadi 2 çubuk çeken 3G yi kapatamadigin telefonunla mutluluklae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 25 Ekim 2014; 17:32:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Z3 le iphone 6 yı kıyaslayan bence tamamen fanatik kafadadır. Bir yerde hem donanim hemde yazilimsal anlamda dolu dolu olan teknoloji deyince ilk akila gelen bir firma(sony) diger tarafta bombos isletim sisteminden oturu tek ozelligi stabillik ve orta tusa basmak olan dunya capinda en cok satanlardan (apple).

Zamaninda incelemeden iphone 3G aldigimda bu telefonda video kayit yok yahu ne bicim bir telefon dedigimde millet "yahu video cekimine ne gerek var. Fotograf makineleri ne gune duruyor" diyordu. Şimdi de radyo konusunda ayni seyleri diyen var. Şunu kabul edin artik android tabani altinda bir cok marka(hepsi degil) iphone dan kat kat kaliteli ve dolu telefonlar cikariyor. Şuan g2 kullaniyorum, dün iphone 6 yi inceledim donanimhabere girdim full hd nin keskinligine o kadar alismisim ki yemin ederim pikseller sayiliyordu. Neymiş efendim stabilmiş. Ben hic bir zaman telefonumun kastigina denk gelmedim ki. Birisi 2500 tl digeri 1000 tl. Şarj konusuna hic girmeyim. Sinifimda iphone kullanan herkes ders aralarinda sarj etmekle meşgulken ben geceye kadar zor bitiriyorum.

Şu kafanizi yenileyin artik at gozlugu takmayin. Gelişen teknolojiyi kabullenin.

Not: 3 gün once bir telefoncu eleman iphone kullananlari keriz yerine koyan mesajlar atmisti nickini hatirlamiyorum. Banlıydım o ara rahatsiz olup ben şikayet ettim. Yani fanboy degilim :)

Lg g2 kullanip iphone 6 nin ekranini begenmeyen tiplerde var demekki... :))

Bunu bunu alın dışarı

Piksek piksel telefonlar kullanmaktan gözlerin körelmiş koçum. Sen 760p telefonunu kullan biz full hd ekranla mutluyuz

Arkadasimda g2 var, iphone 6 ile g2 ekranini hangi curetle karsilastiriyosun, iphone 5 in ekrani bile fark atarken... Yok yaa ben kimlere ne anlatiyorum..

Simdi bana sony telefonlarin fotograf karsilastirmasini yukletme... G2 neymisde.. İphone larla karsilastiriyosun.. Lg nin daha bir firin ekmek yemesi lazim..

Kameradan bahseden kim mubarek? Ben goruntu kalitesinden bahsediyorum. Senin kicikirik hd bile olmayan 760p pikselleri sayilan iphonenunun dünyaya ekran paneli ihraç eden bir markadan daha iyi bir goruntu vermesine olanak veriyormusun? LG dedigin marka telefonlarina eşi benzeri olmayan ekran çerçeve oranını sıgdırabilen tek marka. Varmı başka bir marka LG gibi çerçevesi saf ekrandan oluşan yada buna teknolojisi yetisebilen? Dün Zorlu Center'da Apple Store'da telefonumu 6 ve 6+ ile kiyasladim. Iphone 6nin kasasi g2 ile neredeyse ayniydi ancak ekrani 4.7 inch. Keza 6+inda ekrani neredeyse ayniydi ancak cok daha heybetli duruyordu g2 ye gore.

Şunu kabul etmekte fayda var. Yazilimsal konuda apple nasil basariliysa donanim konularinda diger markalar daha basarili. 6 ve g2 nin kasasina bakiyorum ayni gibi. Biri 4.7 inch digeri 5.2 biri 1820 mah pil iceriyor digeri 3000mah.

Markalara sallarken o markalarin mühendisligini unutma. Lg ye sallarken Lg nin panelini kullaniyorsun, sony ye sallarken sony nin kamera lensini kullaniyorsun, samsunga salliyorsun samsungun işlemcisini kullaniyorsun.

Sen hala dolmuş driverı erken açmakla mutlu ol orta tuşa bas ekrani saga sola kaydir. Lg neyse de sony dedigin marka play station oyunlarini telefonlarina port ediyorlar. Bu gelişimi bilmiyorsun muhtemelen ama bilipte hala mıymıymıy birşeyler homurdanacaksan boşa cevap yazma cunku son mesajim. Hadi 2 çubuk çeken 3G yi kapatamadigin telefonunla mutluluklae

Lg, samsung, sony.. Yine soyluyorum kelin ilaci olsa kafasina surermis.. Cogu firma sony lensi kullaniyo, ama sony nin kendisine faydasi yok, en berbat fotograf ve videolar sony telefonlar cekiyor.. Lg cogu firmaya panel sagliyo, en berbat goruntu lg telelefonlarda, o renklerdeki cansizlik, parlak bile degil.. Samsungun islemcisimi.. Muhaaaahaaa,, o yuzden qualcomla calisiyor.. Bu 3 firmadan bi halt olmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi,hatayı kabul etmek de bir erdemdir.lütfen şu kavgayı devam ettirmeyi kesin de başlık amacından daha fazla sapmasın.her başlıkta bir kavgaemin olun insanlarda kavgaları okumaktan usandı en baştan eğlenceli gibi görünsede

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

quote:

quote:

İsine kelirse,,, yada köçek gibi oyna... :)

Kaç gündürlü yorumlarını okuyorum sırf rezil olup ezilmemek (kendine yediremediğindendir) için apple ı ölümüne savunuyorsun.gerçekte bile bukadar sevmiyorsundur eminim."rica ediyorum" fanboyluk yapıp başlığı kirletmeyi bırak

Fanboyluk falan degil.. Dogruya dogru yanlisa yanlis derim,, adamlarin yanlisi yok.. Zorunuza gitmesin..

Yazdığını gördüm ve "aman tanrım" dedim.yahu ne firmaymış ki hiç yanlışı yok.lütfen eleştirel açıdan bakmaya çalışın.apple fiyatının hakkını veren bir firma.ve emin olun herşeyin rakamlar olmafığını da biliyorum.benim telefonum xperia zr.arkadaşın 5s le karşılaştırdım,neredeyse her alanda yenildi.donanım farkına baksanız yuh dersiniz.ama bu apple,işini biliyor.ama bide şöyle düşünün.teki 5dolar olan ram lerden 2gb daha koysaydı nolurdu??50 dolar fazla yatırım yapıp işlemcilerinin ghz sini daha yüksek tutup çekirdek sayısını fazla tutsaydı nolurdu??bataryayı daha iyi yapıp koysalardı nolurdu??şimdi bile bukadar hızlıyken o donanımda nolurdu??söyliyeyim Mars a uçardı.o zaman fiyatını tam hakederdi biz de telefonu gönül rahatlığıyla 4-5 sene kullanırdık.bilnem anlatabildimmi

dediklerini apple yapsa ne olurdu söyleyim. iphone'lar 3 sene içinde hem yazılımsal hem donanımsal cortu çekmezdi. Pili, rami, işlemciyi herşeyi ucu ucuna koyuyorlar özellikle pili. Telefonların ömrü ne kadar kısa olursa o kadar yeni telefon alınır. ne kadar yeni telefon alınırsa o kadar para kazanılır. tamamen kapitalist bir düşüncenin ürünü her donanımı ucu ucuna koymak. Androidlerde durum böyle değil. Sen 2.5 ghz 3gb ramli telefonu her ne güncelleme verirsen ver eskitemezsin 5 senede. Eski android telefonların donanımı düşüktü güncelleme alınca performansı iyice düşüyordu ama bu dönemlerde çıkan amiral gemilerini eskitmen çok zor. Çünkü telefonlar donanım anlamında haddinden fazla güç içeriyor. Ha bu fazla donanım şuan gereksiz gibi görünsede uzun süreli kullanımlarda oldukça faydalı. Mesela 1 sene önce aldığım telefonda olan 2.27 ghz işlemci Adreno 330 grafik birimini 3 sene sonra çıkacak olan oyunun zorlayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidin sorunu ise google play bence.çocuk bile pc karşısına oturup google play e uygulama yapabiliyor.o uygulama ise işi bilinmeden yapıldığı için sistemi aşırı zorluyor sistem nekadar iyi olursa olsun.hadi çocukları geçtim büyük yazılımcılar bile bu hataya düşebiliyor.dikkat ettinizmi asphalt 8,modern combat4,fifa 14 gibi cihazlarda kasmayan cihazlar subway surfers de kasıyor???

Bir anda 6 ayda bir amiral gemisi çıkartmaya başladılar.
    eskiyen amiral gemilerinin yeni orta sınıf olmasına karar verdiler.
    şimdi tekrar yılda bir amiral gemisi çıkartmayı düşünüyorlar.
    panik ataklarla karar vermeye başladılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple can falan değil. Xperia kullandığım zaman normalde prof makine ile fotoğraf çekerdim telefona direk usb ile atardim instagram a koyardim cok basitti bu islem. Simdi i tunes bilmem ne boş isler. Kendine fotografi mail atacaksin da ordan telefona yukleyecek ordan da instagrama koyacaksin. Ölme esegim olme bombos aptal bir telefon markasindan baska bir sey degil. Android candir gerisi de bostur. Android'de de Sony den baska almam o da ayri bir konu.

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • Dün z3 ve compactını inceleme fırsatım oldu.açık ve net söyliyeyim kamera beni gerçekten üzdü çoğu fotoğrafta g3 ün 13mp si daha netti.ve odaklamak için çok zaman harcıyordu ama genede facia değildi.ama tasarım ve zerafet olarak(tartışılır)bence en iyisi orda z3 tü.gerek ele oturuşu gerek inceliğiyle bu telefon olmuş dedim.ekran da gayet başarılıydı.hoparlör sesi biraz azalmış gibi geldi bana.ve biraz pahalı gibi geldi (tüm telefonlar çok pahalı diğer telefonlara göre değerlendiriyorum.).compact serisi çok daha iyi ve alınası bir seri.

Dün z3 ve compactını inceleme fırsatım oldu.açık ve net söyliyeyim kamera beni gerçekten üzdü çoğu fotoğrafta g3 ün 13mp si daha netti.ve odaklamak için çok zaman harcıyordu ama genede facia değildi.ama tasarım ve zerafet olarak(tartışılır)bence en iyisi orda z3 tü.gerek ele oturuşu gerek inceliğiyle bu telefon olmuş dedim.ekran da gayet başarılıydı.hoparlör sesi biraz azalmış gibi geldi bana.ve biraz pahalı gibi geldi (tüm telefonlar çok pahalı diğer telefonlara göre değerlendiriyorum.).compact serisi çok daha iyi ve alınası bir seri.

Z2'de denilene göre ilk ciktiginda camur gibi cekiyordu şuan çok iyi noktada. Adamlar 6 aya 1 amiral sıgdırmaktan yazılıma önem veremeyip sonradan guncellemelerle toparliyorlar telefonu.

Keske z2 ile odaklama hizini kiyaslasaydiniz. Merak ettim şimdi.

• Anladığım kadarı ile hafıza kartı genişleme yuvası olmayacak. Ama yinede beklemeye değer bir model. Çıktığında mutlaka alırım.

• 32-64gb lık hafıza olsun ,alt üst çerçeveler incelsin ,kapakçıklar daha sağlam olsun ,ekran çözünürlüğü yüklselsin ,foto çekimi daha iyi olsun , işlemci 64bit olsun ...Daha ne olsun böyle bir cihaz yapsın efsane olsun.

Orijinalden alıntı: Technotronic

32-64gb lık hafıza olsun ,alt üst çerçeveler incelsin ,kapakçıklar daha sağlam olsun ,ekran çözünürlüğü yüklselsin ,foto çekimi daha iyi olsun , işlemci 64bit olsun ...Daha ne olsun böyle bir cihaz yapsın efsane olsun.

O kalın çerçeve gitsin yeter

• 2015 yılında çıkacak bir telefon 2015 yılının tepe işlemcisini kullanacak. inanılır gibi değil rüyamda görsem inanmazdım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.