Şimdi Ara

XPERİA Z MOBİL VERİ İLE WHATSAPP ÇALIŞMIYOR ÇÖZÜM BULAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İKİNCİ EL BİR XPERİA Z ALDIM. WHATSAPP GÜNCELLEDİM SON SÜRÜME VE İLK DEFA ÇALIŞTIRMAK İÇİN GİRDİM. WHATSAPP NE YAZIK Kİ AÇILIYOR DOĞRULAMAK İÇİN NUMARA YAZIYORUM VE O NUMARAYA MESAJ GİTMİYOR.
    YANİ AVEA İNTERNETİ İLE WHATSAPP BU TELEFONDA ÇALIŞMIYOR. AMA WİFİ İLE ÇALIŞIYOR. CİHAZ TURKCELLDEN ALINMA BİR CİHAZ.
    NE YAPMALIYIM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

ARKADAŞLAR İKİNCİ EL BİR XPERİA Z ALDIM. WHATSAPP GÜNCELLEDİM SON SÜRÜME VE İLK DEFA ÇALIŞTIRMAK İÇİN GİRDİM. WHATSAPP NE YAZIK Kİ AÇILIYOR DOĞRULAMAK İÇİN NUMARA YAZIYORUM VE O NUMARAYA MESAJ GİTMİYOR.
    YANİ AVEA İNTERNETİ İLE WHATSAPP BU TELEFONDA ÇALIŞMIYOR. AMA WİFİ İLE ÇALIŞIYOR. CİHAZ TURKCELLDEN ALINMA BİR CİHAZ.
    NE YAPMALIYIM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM.

Hocam sorunu cozebildiniz mi

Ayni sorun bizimde basimizda bu gune kadar sorunsuz kullandığımız cihaz mobil veri ile WhatsApp ta sorun çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var, wifi ile her seybnormal clisirken. Mobile veriye gecince, whats up ve online bir oyun disinda her sey calisiyor. Amsa whats up cakismiyor. Sony expeia z de izin, kisitlama gibi bir sey mi var acaba. Lutfen yardim

• Çözümü :AYARLAR -> DİĞER -> MOBİL ŞEBEKELER -> ERİŞİM NOKTASI ADLARI->İNTERNET ,seçili olmalı o kısımda genelde wap seçili oluyor o yüzden whatsapp kullanılmıyor.İnternet seçeneğini tıklarsanız bağlanır.

• avea 500 arayın ordan tel ayarları secip müşteri hizmetlerine bağlanın durumunuzu söyleyin yardımcı olacaklar
  • Güç modunuzu ekonomik ayardan çıkarın. Bunu yapmak için “ayarlar” > “güç” > “ekonomik mod ayarları” bölümünden “arka plan verilerini devre dışı bırak” seçeneğini iptal edin. Aynı zamanda yine güç seçenekleri sayfasında “sistem güç tasarrufu”, “özel güç tasarrufu” gibi seçenekleri iptal edin. Bu tarz özellikler telefonunuzu kullanmadığınızda internet bağlantılarını güç tasarrufu sağlamak için kapatabilir. Sadece az şarjınız kaldığında bu ayarları etkinleştirin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.