Şimdi Ara

xperia z mi zr mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nexus 5 bulamazsam bu ikisinden birini alıcam

g2 önermeyin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben z alırdım fakat zr hd olduğu için daha performanslı.
    Alternatif z1 c bakabilirsin.

• ZR on kamera dışında düşük çözünürlükte daha iyi performans verir bende Z alirdim herhalde :)

• ea12345 E kullanıcısına yanıt
    z1 compact tavsiye ederim.http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Compact_148355.html
  • xperia z daha iyi xperia zr nin dahili hafızası az zr nin avantajı ekran ve hafıza hariç xperia z ile özellikleri aynı şarjı uzun gider
  • Bu arada Nexus 5 baktım İstanbul Bilişimde 1150 civarında,Nexus 5 bunlardan daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Bu arada Nexus 5 baktım İstanbul Bilişimde 1150 civarında,Nexus 5 bunlardan daha iyi :)

evet fiyatıda uygunmuş oradaki nexus 5 in garantisini öğrenmek lazım daha önce istanbul bilişimdeki garanti sağlayan firmalarda sorun yaşayanlar olmuştu
  • batu100 B kullanıcısına yanıt
    bu sitede ucuz ama ithalatçı garantili oludğu için fiyat düşük. Distribütör garantili olsaydı adha yuskek olurdu. İthalatçı fırma garantisini önermem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umuut32

bu sitede ucuz ama ithalatçı garantili oludğu için fiyat düşük. Distribütör garantili olsaydı adha yuskek olurdu. İthalatçı fırma garantisini önermem :)

paralel ithalatın ne demek olduğunu biliyorum :) bizdeuygun.com un ürünleri delta servis kapsamında. çoğu distribütör garantiden daha iyi.
  • z ile zr arasında donanım olarak pek bi farl yok ben z derdim tasarımı daha iyi olduğu için
  • nexus5 bulamazsanız zr almaya çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Bu arada Nexus 5 baktım İstanbul Bilişimde 1150 civarında,Nexus 5 bunlardan daha iyi :)

evet fiyatıda uygunmuş oradaki nexus 5 in garantisini öğrenmek lazım daha önce istanbul bilişimdeki garanti sağlayan firmalarda sorun yaşayanlar olmuştu

Ayni paraya g2 varken nexus alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

quote:

Ayni paraya g2 varken nexus alinmaz

evet öylede konu sahibi g2 önermeyin yazmış
  • z tabiki. ayrıca nexus alınır tercihinize bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

nexus5 bulamazsanız zr almaya çalışın

Biraz geç oldu ama :D neden zr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea12345 E kullanıcısına yanıt
    zr daha güncel bir model
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.