Şimdi Ara

Xperia neo v Kasa Degiştirmek YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babama aldığım Xperia neo v nin dışı düşmeye bağlı olarak ezildi. Ebay dan kontrol ettiğim kadarıyla 20$ gibi bir paraya sıfır kasa alınabiliyor. Kasayı alsam ve kendim taksam garanti dışı olur mu telefon. Bu arada tr de olmayan şampanya rengini alıcam değişik olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz ağacı -- 4 Temmuz 2012; 12:48:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilen yok mu
  • 10$'a iyi bulmuşsun :)

Ben şunu aldım ama henüz elime ulaşmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

Arkadaşlar babama aldığım Xperia neo v nin dışı düşmeye bağlı olarak ezildi. Ebay dan kontrol ettiğim kadarıyla 10$ gibi bir paraya sıfır kasa alınabiliyor. Kasayı alsam ve kendim taksam garanti dışı olur mu telefon. Bu arada tr de olmayan şampanya rengini alıcam değişik olsun diye.

Linkini verirmisin acaba bulduğun ürünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

Arkadaşlar babama aldığım Xperia neo v nin dışı düşmeye bağlı olarak ezildi. Ebay dan kontrol ettiğim kadarıyla 10$ gibi bir paraya sıfır kasa alınabiliyor. Kasayı alsam ve kendim taksam garanti dışı olur mu telefon. Bu arada tr de olmayan şampanya rengini alıcam değişik olsun diye.

kusura bakma 20$ a buldum yanlış yazmışım ama garanti hakkında kimse bilgi vermemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan68

10$'a iyi bulmuşsun :)

Ben şunu aldım ama henüz elime ulaşmadı..

bende sipariş vericem ama bu garanti konusu kafamı karıştırıyor kendim değiştiricem kasayı acaba ileride garanti dışı derler mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

quote:

kusura bakma 20$ a buldum yanlış yazmışım ama garanti hakkında kimse bilgi vermemiş.

garanti dışı kalmaz. garantiye göndereceğin zaman eski kasasını takar, öyle gönderirsin. çünkü kasayı tutan vidalar üzerinde herhangi bir hologram yok. vidaları da fazla zorlamazsan, çizik-ezik bırakmazsan çakmazlar durumu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kapak parlak olduğu için çok çabuk kirleniyor. Mat kapak yok mudur bu telefon için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.