Şimdi Ara

Xperia Mini Pro (vatan bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu uzun zamandır takip ediyordum. Bir çok tanıtım videosunu izledim.
    Vatan bilgisayara gidip bir de yakından göreyim dedim. Bayağı bir küçükmüş. Telefona yandan baktım klavye ile ekran arası boşluk fazlamı diye, çok az bir boşluk mevcut ve bu durum benim çok hoşuma gitti.

Sahip olduğum kredi kartı için 10 taksit ile 780 tl ödemem gerektiğini söylediler.
    Ya da 5 taksit ile 750 tl veya nakit ile 720 tl. Kampanyada geçerli olan kredi kartları malesef yok bende.

Almayı düşünüyorum ama biraz daha beklemeli mi ? fiyat konusunda çok büyük bir değişme olur mu ?

• Vatanin %25 kampanyasini beklemeni öneririm...
  • Belirli bir tarihi var mı peki bu %25 lik indirim kampanyalarının ?
  • Her ay aşağı yukarı 2 kez yapıyorlar, belki bu hafta sonu olabilir...
  • Teşekkürler beklemedeyim o zaman ben
  • Rica ederim, ben de bekliyorum...:)
    Yeni bir ürün daha var, ona da bak istersen:

SONY ERICSSON LIVE WITH WALKMAN
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_live_w_walk_blk-live-with-walkman-cep-telefonu-(siyah))/productdetails.aspx?I_ID=57635

Bu da fiayatta bir değişiklik olmazsa %25 indirimde 600 TL olması lazım...
  • Büyük ihtimal 26 Kasimda (live with walkmanın çıkış tarihi) indirim olacak diye duydum biraz bekle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavye takıntımdan dolayı mini proyu uzun zamandır bekliyordum. Şuan gözüm ondan başkasını görmüyor.
    Mini proda müzik keyfi live with walkmana yakın bir kalitede olur mu ? Müzikde önemli benim için.
    Şuan ipod touch kullanıyorum en azından bunun kadar iyiyse ikisini birden taşıma ihtiyacı duymam.
  • Touch ben de var. Ama live with güzel bir cihaz gibi, SE kalitesine güveniyorum ben.
    Mini pro klavye ihtiyacım olmadığı için ve cihaz kalın olduğu için ilgimi çekmiyor benim...
  • özellikle ay sonları vatanbilgisayar kampanya yapıyor world karta genelde. bence bekleyip indirimle almak daha mantıklı olur. ancak kampanyalar dışında fiyatının çok düşeceğini sanmam, özelliklerine göre birçok telefona göre daha uygun bir fiyatı var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Rica ederim, ben de bekliyorum...:)

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-ericsson-se_live_w_walk_blk-live-with-walkman-cep-telefonu-(siyah))/productdetails.aspx?I_ID=57635

hani bunun fiyatı vatanda 699TL olacaktı

Abi adamları biliyorum ben yaa , VATAN kadar s.r.fsiz bir firma yok . Simdi telefonu 801TL yapmıs ,sonra %25 lik indirdim diyecek ,ama aslında %12,5gibi bir indirim yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Kasım 2011; 5:58:44 >

• Boynuz kulağı geçti yani.
    Bende 9 aydır "Xperia Pro" yu bekliyorum. Onun yerine çocuğu "Xperia Mini Pro" geldi. :)
  • alıp kullanan arkadaşlara soruyorum acaba kalınlığı nasıl pantalonun cebine rahatça koyabilr miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Rica ederim, ben de bekliyorum...:)

Ohoo bu telefon da geliyor çok güzel oldu şimdi.

• 600 tlye insallh iner
  • ben dün aldım. zaten bayagıdır x10 mini proyu kullanıyordum bunu görüncede gitdim bakdım inanılmaz hos olmus ekran renk sayısını 16 milyona cıkarmıslar artı ekranıda bayagı bi büyütmüsler.
  • Reklamlarda geçiyordu Vatan'da indirim varmış beyler.
  • fiyatları yükseltip indirim yapmışlar heralde :)
  • Sanalreyonumdan xperia mini siparişi verdim ayın 22sinde. Halen daha beklemede...
  • teknosaya da xperia mini gelmiş 729 tl den güzel telefon ama elleri 20cmden büyükler içi sıkıntılı olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.