Şimdi Ara

macbook pro ve imac ekran kartı değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuzdur imacte 780m ekran kartı kullanılıyor macbook pro da 750m ama ben bu kartları yetersiz buluyorum ve gtx880m çıktı biz bunların ekran kartını çıkarttırıp yerine 880m taktırabilirmiyim yani. biliyorum piyasada 880m kartlı laptoplar var çokta iyiler ama macbook pro nun alüminyum kasası ve inceliği imac ın estetik görünüsü çok hoşuma gidiyor.ve alacaksam güncel kartlarla almak istiyorum.veya apple ilerde yeni maclerde bu kartları kullanırmı ?
     macbook pro ve imac ekran kartı değişimi macbook pro ve imac ekran kartı değişimi macbook pro ve imac ekran kartı değişimi

• Malesef iki modelde de ekran kartları anakarta entegre edilmiş durumda..

harici Pci-express slotları ile bir ihtimal yapabilirsiniz ama zaten amacınız yüksek ekran kartı gücüne sahip bir bilgisayar almak ise mac almakla hata yapıyorunuz
  • Amacım mac almaktan ziyade güçlü bir ekran kartına sahip mac almak eğer ilerde 880m kartlarına geçiş yaparsa çok iyi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takabilrsiniz ama mac book'ların içi biraz farklıdır çok daha sökülmesi zordur
  • Nasıl takıldığını anlatan video dalan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderbolt kablo ile mbp veya imac'e bağlanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

takabilrsiniz ama mac book'ların içi biraz farklıdır çok daha sökülmesi zordur

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

öylesine söyledim ama haklılık payım var bir hafta önce bir macbook pro sökdüm

• quote:

quote:

quote:

nasıl sökdün bir anlatır mısın ve ekran kartı tam olarak neredeydi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl sökdün bir anlatır mısın ve ekran kartı tam olarak neredeydi?

hocam nasıl olicak tornavida ile ama içi ilginçdi daha önce bir çok notebook söküp fan vs temizliği yapmıştım macbook beyaz model'in içini açtığımda şaşırdım çünkü dah önce söküdümğüm windows notebooklaran çok farklıydı ve sökerken içinde bir vida unuttum çıkartamadım öyle monta adip teslim ettim

• https://www.ifixit.com/Teardown/MacBook+Pro+15-Inch+Retina+Display+Late+2013+Teardown/18696

MacBook Pro with Retina Display 15" Late 2013 Repairability Score: 1 out of 10 (10 is easiest to repair).

• iMac'i şu an GTX 780 ile alabilirsiniz. Bakın GT değil GTX.
  • konuya hortladım ama imac'e her türlü ekran kartını takabilirmiyim (Mac'te yeniyim de)
  • konuyla biraz alakasız ama benim gibi imac macbook ekran kartı arızası yaşayan olursa ankara'da sefe bilgisayara rahatlıkla gönderebilirler gördüğüm en iyi müşteri memnuniyeti ve iş kalitesi vardı bilginiz olsun ben baya çaresiz kalmıştım bu konuda cünkü ilaç gibi geldi
  • Macbook Ekran Kartı Değişimi
    Macbook Resetleme Sorunları, MacBook Açılmama Sorunları, MacBook Bozuk Görüntüler Sorunu, Bu Sorunlarla Karşılaşıyorsanız, MacBook Cihazınızda Ekran Kartı Sorunu Olma İhtimali Çok Yüksektir.Kesin, Kalıcı ve %100 Garantili bir Çözüm için, Aşağıdaki Makalelerde size En doğru Bilgileri vermeye Çalışacağız.
    MacBook Ekran Kartı Değişimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.