Bildirim
xPeke vs Dade
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dade ultiyi direk kapatmasa alırmış -
Hll -
ow shet -
Dade niye ultiyi direk basmış la -
-
-
Zed 1v1 de üstün zaten . Olur arada öyle.
-
talon -
quote:
Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth
Zed 1v1 de üstün zaten. Olur arada öyle.
talon zedin ultisini bekleseydi ya da ultiyi daha geç kapatsaydı/ zed ulti atınca ulti atsaydı 4/3 canla kesebilirdi heycan yapmış belli
ayrıca dade ünvanı kadar iyi bir oyuncu değil pawn hatta ggoong bile dadeden daha iyi bir oyuncu gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 28 Eylül 2014; 13:41:07 > -
Bana göre suikastçı champları Pawn daha iyi oynuyor. -
Yani bence Pawn'dan falan daha iyi, burada da muhtemelen birazda üstündeki baskıyla Kore'deki gibi oynamıyor ama yinede hiçbir hali dünyanın en iyi midi değil bence -
-
Az önce redditte okudum xpeke fight ortasında dönüp büyük goleme vuruyor sonra flash atıp q atınca hem dade ölüyor hemde golemden gelen canla hayatta kalıyor xpeke>dade confirmed -
Peke W ve ultisini dodgelamış ulti açarak artı flash ve q ile almış dadeyi WP -
Golem -
quote:
Orijinalden alıntı: SametUğur
Az önce redditte okudum xpeke fight ortasında dönüp büyük goleme vuruyor sonra flash atıp q atınca hem dade ölüyor hemde golemden gelen canla hayatta kalıyor xpeke>dade confirmed
Aynen tekrar izledim öyle yapmış hll valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bualix
Golem
Kasıtlı hareket o yalnız -
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
quote:
Golem
Kasıtlı hareket o yalnız
Biliyorum, pro. oyunculuk bu olsa gerek o anda her insanın aklına gelmez. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
quote:
Golem
Kasıtlı hareket o yalnız
Biliyorum, pro. oyunculuk bu olsa gerek o anda her insanın aklına gelmez.
Evet orda Dade panik yaparak ultiyi erken kapatti ama xpeke'yi takdir etmek lazim cidden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X