Şimdi Ara

XP YÜKLESEM VERİM ARTAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben windows 7 ultimate kullanıyorum bazı oyunlarda hafif kasma oluyor win7 yi kaldırıp xp yüklesem oyunlarda daha fazla verim alabilirmiyim?

• Merhaba,

Sistem bileşenleriniz nedir ?
  • Ram açısından biraz avantaj sağlarsınız fakat bazı oyunlar artık win xp desteklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Sistem bileşenleriniz nedir ?

2 GB Ram. 512 MB Ekran Kartı 2.4 GHZ İşlemci.

Biraz eski bir sistem.
  • Şahsi görüşüm olarak Windows XP Sp3 ile biraz daha performans artışı sergileyebilir bilgisayar.

Kurup dene bakalım.
  • Xp fazla donanım kullanmayan işlemciyi fazla yormayan daha çok ram kullanarak çalışan bir işletim sistemi olduğu için microsoft sistemlerin içinde şuan en hızlısıdır ve programı en rahat çalıştırandır her halükarda xpde bilgisayar daha hızlı çalışır .
  • Sistemine göre zaten Bence Ultimate Fazla Gelir . benim sistem 2 gb 256 mb onboard ekrn kartı var win7 home premium yüklü sitelerde dolaşrken bile hafif kasma meydana geliyor . xp kurmanda fayda olabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hard diski üçe bölün ikisini de kurun (önce xp sonra w7)
    Hangisini beğenirseniz ondan devam edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 4 Aralık 2011; 14:55:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

Hard diki üçe bölün ikisini de kurun (önce xp sonra w7)
    Hangisini beğenirseniz ondan devam edersiniz?

Tam onu diycektim benim eniştemde öyle yaptı çünkü işte bazı programlar kullanıyor o programlarda xp de çalışıyor sadece ama o win7 seviyor o yüzden ikisinide kurdu çok daha iyi oldu
  • c ye xp d ye windows 7 kurucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.