Şimdi Ara

XP yi Mac Os X Yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam! Bu gun Xp işletim sistemli bilgisayarımı bazı ihtiyaçlarım nedeni ile Mac os x e çevirmek istedim.www.macturkiye.com sitesinde kurulum rehberini okuyarak iatkos u indirdim. orda yazanları adım adım yapmama ve yüklemenin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına rağmen; açılış ekranından sonra masaüstü gelmesi gerekirken görüntü gidiyor ve ekranda kesik kesik çizgiler oluşuyor. bunun sebebi nedir? acilen çözmem gereken bir konu çünkü çalışmalarım yarım kaldı :/

    e.y.o@hotmail.com msn adresim.. konuyla ilgili bilgisi ve yardımı olacak kişiler eklerlerse çook ama çok sevinirim. şimdiden teşekkürler!!!


    not : aynı konuyu hem buraya hemde Apple başlığı altındaki Programlar,Yazılım sorunları bölümüne yazıyorum. hangisinin daha doğru olduğuna karar veremedim. yöneticilerden şimdiden özür diliyorum gereğini yaparlar.







  • iyi akşamlar. bir mac kullanıcısı olarak pc ye mac kurmayı benimde defalarca denememe rağmen olumsuz olmuştur. boşuna uğraşmayınız :-D saygılarımla aktararimtr
  • cevap için teşekkürler fakat kullanan birçok tanıdığım var. müzik le uğraşıyorum ve daha yararlı oluyor. zaten onlar bana önerdi kurmamı onların yöntemleriyle yaptım ama olmadı :/ simdide ulasamıyorum kendilerine.. gönül ister bizde bir mac alalım fakt ekipmanı para bayılmaktan mac e vericek para kalmıyor
  • benimde kullanan arkadaşlarım var , yok değil fakat mac ile hiçbir alakası yok sistemin. mac hızıyla pc hızını karıştırmayalım. pc ye kurulan mac mac değildir. eğer mac kullanmakta ciddi iseniz bana sorarsanız idarelik 2. el bir sistem işinizi görecektir. eğer uygun bulabilirseniz. saygısızlık yaptıysak affola.
  • estafirullah tabikide haklısınız. sonuçta kimse salak değil o kadar büyük bir fiyat farkı vericek.. benim hedefimde zaten sıfır bir apple almak var fakat biraz alışıyım göz aşinalığı oluşması için istiyorum kurmayı.. teşekkürler tekrardan! :)
  • rica ederim. eğer sadece görünüm için isterseniz şöyle yardımcı olabilirim. xp kullanıyorsanız bir tema vardı adı flyosx yanlış hatırlamıyorsam mac temasıda az da olsa pc ye mac havası katacaktır. iyi akşamlar dilerim.
  • o işede girmek istemiyorum aslında.. bakalım şu anda bilgisayar off durumda olmadı geri kurtarmaya çalışıcam. tekrardan teşekkürler!
  • tekrardan rica ederim. iyi günler. sistem kurtarmaya vakit kaybetmeyin. ben kurtaramadım yeniden kurdum :-) sistem cd niz yoksa xp profesyonel cd gönderebilirim isterseniz size.
  • teşekkürler yardım için cd elimde mevcut :) yedeklemede yapmıştım zaten artık keyfi olarak uğraşıyorum. şu anda masaüstüne gelmeyi başardım. şimdide usb driver ını yüklemeye çalışıyorum. internete de öyle bağlanıyorum nasıl halledicem bakalım :D bu konuda yardımı olacak varsa onuda beklerim.. Mac Os x te internete bağlı değilim. bağlatım wireless ve usb portla bağlanıyorum. doğal olarak internete bağlanabilmem için usb driver ını yükleyebilmem lazım. nasıl olucak bu iş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.