Şimdi Ara

xp pro sp2 orjinal..cd key bi turlu kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arama yaptıım 55 tane cd key yazdım bi turlu olmuo..başka bi sorun olabilirmi ?

• dostum daha onceden de xp sp1 yuklerken bi sürü cd key yazsan farketmiyordu kabul ediyordu.. xp pro 2002 edition..ne denediysem olmadı kafayı sıyırcam..
  • şu anda xp yüklü pc inle aynı key i kullanıyosan kendi sisteminin cd key ini bul(aklıma ilk gelen program advanced remote info hatta everestte cd keyini gösteriyo ama netten ararsan cd key nası bulunuyormuş diye hemen bulursun) ve onu yaz eğer aynı deilse microsoft u ara

Orjinalden alıntı: Penryn

Pardon ben sadece başlığa bakıp yazmışım postumu.Bir şekilde bulacaksınız artık cd-key burada yasak bunları konuşmak vermek.

dostum öncelikle sorunu başka bi xp sp3 ile hallettim.başlıktanda anladıgın gibi cd key istemedim sadece sorun başka bişiden kaynaklanıyor olabilirmi diye sormuşum..

arka planda farklı xp sürümü çalıştıgı için cd keyi olmadı.. yinede herkese teşekkürler..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.