Şimdi Ara

XP kurulum yaparken setupdd.sys dosya hatası veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 tane cd değiştirdim ama bütün kurulum cd lerinde aynı hatayı verdi..2 tane cd de orjinal cd di denedklerimden...Hata aynneen şöyle..;

Dosya stupdd.sys yüklenemedi.
    Hata kodu ?

Kur devam edemiyor.Çıkmak için bir tuşa basın.

Şimdi ben xp kuramıcakmıyım bu makineye haaa. :(

• XP yi kurmak istediğin makinanın özzelliklerinin bir dökümanını alabilirmiyim

HDD:
    RAM:
    İŞLEMCİ:
    EKRANKARTI:
  • kardeşim başka makineye taktım hdd yi sabit dik yok falan dedi...galiba hdd uçmuş durumda....98 kurayım dedim belki kurtarırız o şekil...ondada sabit disk yok dedi....
  • XP Kurarken bi çok insanın yaptığı hata : USB Portları kapatmamak.Kuracağınız XP kopya olduğu için kurmaya başlamadan önce biosdan usb portlarını kapatmanız gerekir.Sen bi de kapatıp dene aynı hatayı vermeyecektir eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_nuz -- 5 Mayıs 2005, 10:32:50 >
  • Laptoplar için çözüm :

1. Yeniden başlatırken BIOS ekranına gir.
    2. BOOT secenekleri veya configuration kısmına gelip "SATA Support" kısmını "Disabled" yapın. Diğer support kısımlarını da (Usb)
    3. F 10'a basıp kaydedip çıkın.
    4. Windows'u yeniden başlatın. Format ekranında bu sefer sorun almayacaksınız.

Bu arada, bu hatanın sebebi Microsoft forumlarında yazıldığı gibi RAM'den kaynaklı değil aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubriz

Laptoplar için çözüm :

2. BOOT secenekleri veya configuration kısmına gelip "SATA Support" kısmını "Disabled" yapın. Diğer support kısımlarını da (Usb)

Bu arada, bu hatanın sebebi Microsoft forumlarında yazıldığı gibi RAM'den kaynaklı değil aslında.

Format sırasında kur dosyaları kopyalıyor ekranında hata vermesi yüzde 50 ramden kaynaklanır..Ama tabi başka birçok sebebi de olabilir.Ram den yapmaz demek çok yanlış bir iddia..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: hubriz

Laptoplar için çözüm :

Format sırasında kur dosyaları kopyalıyor ekranında hata vermesi yüzde 50 ramden kaynaklanır..Ama tabi başka birçok sebebi de olabilir.Ram den yapmaz demek çok yanlış bir iddia..

Laptoplar için söyledim bunu zaten. Desktop'larda yazıldığı gibi ram'lerden kaynaklı bir sorun olabilir ve bu manuel olarak düzeltilebilir. Ancak notebook'larda bu söz konusu olmadığından ram'ler desktop pc'lere göre daha sağlam ve bu tarz reboot sorunlarına yol açmaz. Kısacası notebooklar için ram'den kaynaklanma oranı %5-10 gibi az bi orandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.