Şimdi Ara

xp için tema lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hani şu görev çubuğu, başlat menusü filan farklı renklerde oluyo ya, onlardan işte, nerede bulabilirim?

Geçmişimiz pırıl pırıl aydınlık da olabilir, bazı yönleriyle sisli-dumanlı da; ne olursa olsun o bizim geçmişimizdir. Mazinin bir kısım olumsuz yanlarını bir yere kadar sorgulasak da onu bütünüyle karalamamız doğru değildir. Böyle bir davranış ondan aldığımız ve alacağımız ışığı söndürmek demektir. Bu ise, cedlerimize saygısızlık olmasının yanında, hem bugünkü nesillere hem de yarınki genç kuşaklara karşı apaçık bir ihanettir.
    Eski Nick: Simit "Gözlerim, gözlerim nerede?
    Şeytan aldı, götürdü; satamadan getirdi.
    Gözlerim, gözlerim nerede?"
  • ek programlar seklınde oluyor onlar bildigim kadarıyla .uzun suredir style xp kullanıyorum cok memnunum . hele bir ferrari teması var :) . . . ama biraz kasar bilgisayar . . .
    Geçmişimiz pırıl pırıl aydınlık da olabilir, bazı yönleriyle sisli-dumanlı da; ne olursa olsun o bizim geçmişimizdir. Mazinin bir kısım olumsuz yanlarını bir yere kadar sorgulasak da onu bütünüyle karalamamız doğru değildir. Böyle bir davranış ondan aldığımız ve alacağımız ışığı söndürmek demektir. Bu ise, cedlerimize saygısızlık olmasının yanında, hem bugünkü nesillere hem de yarınki genç kuşaklara karşı apaçık bir ihanettir.
    Eski Nick: Simit "Gözlerim, gözlerim nerede?
    Şeytan aldı, götürdü; satamadan getirdi.
    Gözlerim, gözlerim nerede?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.