Şimdi Ara

XP FORMAT ATAMIYORUM:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya xp cd sini takıp pc yi yeniden başlatıyorum ama windows normal bir şekilde açılıyor nası yapcam bunu bi annatabilirmisiniz?

• Makinayı açtığın zaman windows ekranı gelmeden delete tuşuna bas Bios bölümüne gir. Burdan makinanın ilk açılış seçeneklerinin belirlendiği (Boot Device yada anakart markasına göre değişebilir) bölüme gelip
    "1st device olarak CD-ROM'u seç" F10 ile Biosu kaydet tekrar makina açılınca;
    Siyah ekranda "CD den önyükleme için bir tuşa basınız." mesajı çıkınca herhangi bir tuşa bas, daha sonra ekrandaki yönergeleri takip et. Kolay gelsin.
  • quote:

Makinayı açtığın zaman windows ekranı gelmeden delete tuşuna bas Bios bölümüne gir. Burdan makinanın ilk açılış seçeneklerinin belirlendiği (Boot Device yada anakart markasına göre değişebilir) bölüme gelip
    Siyah ekranda "CD den önyükleme için bir tuşa basınız." mesajı çıkınca herhangi bir tuşa bas, daha sonra ekrandaki yönergeleri takip et. Kolay gelsin.

Ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Makinayı açtığın zaman windows ekranı gelmeden delete tuşuna bas Bios bölümüne gir. Burdan makinanın ilk açılış seçeneklerinin belirlendiği (Boot Device yada anakart markasına göre değişebilir) bölüme gelip

Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlardırrrrr...
  • ya yaptım saten firt boot device mi ne o cd-rom ondan dokunmadım F10 a bastım çıktım ama yine normal açıldı windows:(
  • özür dilerim ama bnde bide servis pack2 yüklü etkisi olurmu?
  • cd'den önyükleme için bir tuşa basın mesajı almıyormusun...bu mesaj çıkınca bir tuşa basacaksın basmazsan normal açılır windows..bu mesaj gelmesi lazım..gelmiyorsa taktığınız xp cdsi bootable değildir..bozuktur v.s..service pack 2 etkilemez bu durumu..

saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    format
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cd romunda yada xp cd inde bi sorun olabilir. temiz bi cd al yeni. yine olmazsa cd romunda bi sorun vardır.
  • Windows'u sıfırdan kurmak için öncelikle size ayrı bir yöntem tavsiye edeyim:
    1.Pqmagic disk bölümleme programının dos versiyonu ile hdd ye bir bölümleme yapmanı sonra
    2.Windows'u kurmak için gerekli olan sağlam bir windows xp cd si ile sistemi kurmaya başlamanı tavsiye ederim.
    PQMAGIC PROGRAMI CD İÇİNDE OLDUĞU VARSAYILARAK
    PQMAGIC PROGRAMININ KULLANIM FORMATI
    1.(E:\PQMAGIC ) DOS KOMUT SATIRINDA İKEN PQMAGIC YAZIP ENTERE BASIN
    AÇILAN PENCEREDE DİSKİN BİRİNCİ BÖLÜMÜNÜ PRİMARY OLARAK SEÇECEKSİNİZ DOSYA FORMATINI (ÖR:FAT32 GİBİ)
    İKİNCİ BÖLÜMÜN SADECE DOSYA BİÇİMİNİ SEÇMENİZ YETİYOR.
    UYGULA SEÇİLİP DEĞİŞİKLİKLER UYGULANDIKTAN SONRA EXİT TIKLANARAK SİSTEMİ YENİDEN BAŞLATIN SONRA BOOTLU WİN XP CD Sİ İLE KURULUMU YAPIN.

KOLAY GELSİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.