Şimdi Ara

XOOM 2 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar xoom 2 hızlıalda 699 tl den satışa sunulmuş.sanırım mz616 modeli. sahibindendeki ikinci el fiyatları düşünüldüğünde bana çok makul geldi fiyat. 500 lira üzeri alışverişlerde 100 tl world puan kampanyası da var şuan.kararsızım ben alıp almamakta.

    http://www.hizlial.com/motorola-xoom-2-16gb-101-android-tablet/02.049.1472.0002



  • Bende dusunuyorum aslinda ama yeni nesil cihazlarla kiyasladigimda biraz geri kaliyor. 500 civari olsa alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi günü siparişini verdim salı günü ulaştı elime. toshibanın çıkardığı excite pure ile kıyasladım gsmarena da. tek dezavantajı razr gibi jb almaması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeze-bee

    pazartesi günü siparişini verdim salı günü ulaştı elime. toshibanın çıkardığı excite pure ile kıyasladım gsmarena da. tek dezavantajı razr gibi jb almaması.

    Hocam genel olarak görüşlerini aktarır mısın ben de almayı düşünüyorum. Ürün 3G'li değil mi sim kart girişi var yani.
  • evet sim kart girişi ve micro sd girişi yanyana. malzeme kalitesi her zamanki motorola standartlarında.ben seyahat esnasında film izlemek ve internete girmek amacıyla aldım beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim çalıştırmadığı format yok. oyun falan yükleyip denemedim sim kartı takmayı da denemedim.arkadaşım inceleyip beğendi o da satın aldı fakat ona gelen cihaz açılmadı iade etti ürünü şuan serviste.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeze-bee

    evet sim kart girişi ve micro sd girişi yanyana. malzeme kalitesi her zamanki motorola standartlarında.ben seyahat esnasında film izlemek ve internete girmek amacıyla aldım beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim çalıştırmadığı format yok. oyun falan yükleyip denemedim sim kartı takmayı da denemedim.arkadaşım inceleyip beğendi o da satın aldı fakat ona gelen cihaz açılmadı iade etti ürünü şuan serviste.

    Micro sd girişi var mı? Bana gelende yok, benim bildiğim Türkiye'de satılanlarda yok.

    Benim ürün de cumartesi günü geldi memnunum açıkçası üründen. Malzeme kalitesi de çok iyi bence, Motorola bundan taviz vermiyor zaten.
  • özür dilerim yanlış bilgi vermişim micro sd girişi yokmuş.sim kart girişiyle yan yana sanıyordum fakat kapalıymış micro sd girişi olması gereken yer.
  • Tavsiyemdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün şarj soketini dikkatli kullanın onun dışında çok iyi. Android marketten yüklemediğim oyun kalmadı heralde :) takılma vs sıkıntısı yaşadığım olmadı. keşke ram 2 gb olsaydı ama. olanları 1000 tl civarı olunca bu fiyata bu ürün çok iyi. Tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.