Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 yılı bilmem ama 3 yıl kesin götürür gibi. 11 aydır kullanıyorum sıkıntısız, akıyor cihaz. 5G, Wf 6 gibi en güncel özelliklerde mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sirkesinee S kullanıcısına yanıt

şhn bazaar kendinden alanlarla ilgileniyor,başka soru sorma malum sebeplerden dolayı cevap yazamam.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Ekran gün ışığında çok yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt
    O da çok mühim değil hocam :)
    Telefonu sipariş verdim PttAVM den ama bütün sitelerde tek satıcısı var o da reyontek başka kimse satmıyor bu telefonu dikkatimi cekti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar. 13.0.2 güncellemesi yapıp hiç memnun olmayanlardanım. çok mesaj var okuyamadım kusura bakmayın. garantiden çıkmadan eski 12li sürüme geri nasıl dönebilirim acaba? (telefonu ilk aldığım sürüm) Telefonumda şarj sıkıntısı var eski sürümde çok çok iyi gidiyordu şarjı ve çok ufak tefek bazen takılmalar oluyor bu 13.0.2 sürümüyle. bana bir şey katmayan hatta götüren bir sürüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 16 Ağustos 2022; 23:43:28 >
  • Mert103 kullanıcısına yanıt

Format atmanı öneririm.

• vzmen_tchno07 kullanıcısına yanıt

Bu problemi cozebildiniz mi?

• kavcakarugur kullanıcısına yanıt
    O problem çoktan çözüldü hocam. MIUI 13 ve sıfırlama sonrası düzeldi. Sıkıntı yok.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, geldi mi telefonunuz? Reyontek güvenilir bir satıcı mıdır acaba? Telefonu incelemek istiyorum ama Mi Store veya tekno marketlerde bulabilir miyim bilmiyorum..

• Yeni guncelleme gelmis yukledim stabilite biraz daha iyilesmis,tavsiye ederim.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemesi mi

• 89 mb Ağustos güvenlik güncellemesi

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    En son güvenlik için iyi ama onun dışında bir farklılık yok gibi. MIUI 13.5 ile daha belirgin şeyler olabilir. Bakalım..

• redmi note 10 pro 5g çin versiyon ile arasında bir fark var mıdır?

teşekkürler.

• Tek farkı arka kapakta poco yerine redmi yazıyor

• HG_FOTO H kullanıcısına yanıt
    Ram farkı dışında fark olmaz. Note 10 Pro 5G 6/8 GB ram seçenekleri var. Poco da ise sadece 8 GB ram var. Çin versiyonu dediğiniz için diğer tüm özellikler X3 GT ile aynı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vzmen_tchno07 -- 25 Ağustos 2022; 11:35:57 >
  • teşekkür ederim. birde son olarak bu cihaz yurdışı şeklinde alındığında imei vs yazılımsal sıkıntılar oluşuyor mu? satıcı güncelleme ve sıfırlama olmayacak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HG_FOTO -- 25 Ağustos 2022; 11:54:54 >
  • Benim cihazımda yurtdışı

• 8 ay hattınız kullanılabilir 4 ay kullanılamaz oluyor. Bu durum her sene tekrarlanıyor. Bir kaç telefoncuya sordum çin sürümü için imei repair yapabiliyorlarmis globale de 1 2 aya çıkar dedi

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.