Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.444
Cevap
14
Favori
84.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satıcı güncelleme ve sıfırlama yapmazssan sorun olmaz dedi. bu haliyle mantıklı mı? note 10 5g dimensty 700 alacaktım. 3400 e buna bin lira fazla vermek mantıklı geldi

• Bende de mantıklı olmuş hocam şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim. poco x4 pro 5g de çok hoşuma gitti acaba son bir soru olarak 4400 e bu cihaz mı 4800 e poco x4 5g mi? snapragon 695 e imei atılır mı bilemiyorum lakin kamera ve ekran tarafında x4 pro 5g de iyileştirmeler varmış. amoled vs. neyse forumu çok meşgul ettim. 2 saate karar verip alacağım.

EDİT: ALDIK BAKALIM. RED Mİ NOTE 10 PRO 5G 67128 OLARAK KULUBE KATILDIM. Önceki telefonum red mi not 4x 3/16 idi. 5 yıldan sonra yazılımı çöküp tuğlaya dönünce teknik servisler uğraşmak istemedi bende bunu aldım. yoksa 5110 gibi telefondu. yağış yağmur görüp 3 kere tarlada toprağa gömülmeden sora yazılımdan gitmesi kader işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HG_FOTO -- 25 Ağustos 2022; 15:42:31 >
  • Hayırlı olsun tekrardan hocam

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Güvenilir hocam zaten her platformda tavsiye puanı çok yüksekti..

• s.a. arkadaşlar cihazım MIUI 13.0.3 sürümde şarj ederken genelde %20 ve telefon açık olarak yapıyorum AMA şarj süresi 1 SAATİN ÜSTÜNDE FULL yapıyor sizlerde durum nedir? telefon açık mı kapalı mı veya başka önerisi olan varmı?

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam. Bu cihazlarda şarj ederken illa beli bir seviyeye getirmenize gerek yok. İstediğiniz seviyede şarj edebilirsiniz. Daha verimli kullanmak için, %0 ve %20 altına düşmesin kesinlikle. Süre olarak normal 67W şarj aleti olduğu için çok hızlı doldurur. Kapalıyken telefon şarj etmeyiniz, açık iken daha verimli olur. Kapalı iken çok aceleniz varsa şarj edebilirsiniz. Gereksiz uygulama silerek, reklam ayarları kapatarak, güvenlik ve düzenli temizlik yaparak daha sorunsuz ve stabil kullanabilirsiniz.

• eyvallah kardeşim peki şarj ederken PİL TASARRUFUN açık veya kapalı olması süresi ile bir şey farkettiriyor mu?

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Şarj ederken pil tasarrufunun açık veya kapalı olması çok önemli değil yani pil tasarrufu pilinizi şarj etme imkanınız yok ise idareli kullanmak için bir mod, bu bazı uygulamalardan görsellikten vb. ödün vererek pilinizi biraz daha uzun gitmesini sağlıyor. Bunada her zaman gerek yok.

• Selamün aleyküm.Poco x3 GT kullanıyorum.Cihazin tüm güncellemeleri tam.birkac problem var.Yakinlik sensörü problemi,karşı tarafı aradığımda ekran kapanmıyor bazende uzaklaştırdigimda ekran açılmıyor.Parmak izini okuttuğumda telefon ekranı kapalı ancak arka planda telefon açık,başka bir parmak veya herhangi biseyle basılınca güç düğmesine cihaz açılıyor.Bir de herhangi bir bildirinm geldiğinde cihaz açılıyor hatta şarjdan çekince bile açılıyor,kullanıma açık hale geliyor.3 kere Allah'ın belası GENPA ya götürdüm her seferinde, testlerimizden başarı ile geçti sorun yok dendi hatta videoya bile çektim verdim tenezzül edip bakmamışlar bile.Bu sorunlar ile karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Selimdonanımhaber S kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam, Yani sorunları tam anlayamadım, yakınlık sensörü güncelleştirme ile giderildi. Güç tuşu olayını anlamadım, bildirim geldiğinde ekranın açılması normal şarjdan çekince de ekranın gelmesi normal tam olarak anlatırsanız videosunu atin bir bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 14 Eylül 2022; 11:21:15 >
  • öncelikle cevapladığiniz için teşekkür ederim.Yakınlık sensörü aynen devam ediyor.Parmak izini okutunca telefon ve dolayısıyla ekran açılması gerekiyor ya benim ekran siyah yani dışardan bakınca bu cihaz kapalı dersin ama başka bir parmağınla veya kalem kaşık artık ne olursa olsun güç düğmesine basınca telefon açık ve kullanıma hazır bir şekilde açılıyor.Bildirim gelince ekranin açılması gayet normal benim cihazım açılıyor sanki parmak izi okutulmus veya güvenli kodu girilmiş gibi o an yanında olmasam, cihazı birisi alıp kullanabilir.Videolar evde PC de inşallah akşam gidip atarım.

Siz videosunu atın bakalım, bir kaç yapabileceğiniz ayar var, ama şimdilik parmak izi tüm bilgileri silip tekrar daha net parmağın her tarafını okutacak şekilde taratıp parmak izini ayarlayın. Poco Launcher güncellemesini yapın verdiğim linkten ▶️ POCO LAUNCHER indirip yükleyin. Parmak izi olan bölgeyi eski bir diş fırçası ile tuşu temizleyin. Hafif kolonya içine kaçmayacak şekilde temizlik yapın. Tuşu bir çok kere basıp bırakın hızlı bir şekilde. İçinde pislik vb. olabiliyor. Bunları deneyin. Hata videosunu atın birde öyle kontrol edelim. Ona göre diğer yapabileceklerimize bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 15 Eylül 2022; 14:33:37 >
  • Teşekkür ederim.Halledecem

• parmak izi sensörüm tertemiz. zaten sensörün çalışması dört dörtlük. sensör telefonu açıyor ama telefon ekranı açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimdonanımhaber -- 16 Eylül 2022; 11:5:6 >

• herhangi bir bildirim gelince telefon komple açılıyor. hatta şarjdan çekince bile açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimdonanımhaber -- 16 Eylül 2022; 11:5:35 >
    Dediğim gibi parmak izini silip tekrar daha belirgin şekilde tarayıcıya okutun. Birşey yok gibi sadece ilk yaptığınızı okumuyor. Buda tam tanıtamadığınızdan olabilir.

• dahool kullanıcısına yanıt
    Bu durum gün içinde defalarca tekrar ediyor. Ekran açılmadığında,güç tuşuna fiziki olarak basıp açıyorum,sonra hemen deneyince dediğiniz gibi sorun yok bir süre sonra yine tekrar edebiliyor. Her gün 8-10 kere bu durumla karşılaşıyorum.Hatta telegram da parmak iziyle kilitli o hiç sorun çıkarmadı.Algilama da sorun yok çünkü hiç acilmazlik yapmadı.ama ekran öyle değil.15 sn ekran kilit süresi var bi keresinde denedim 1 dk falan bekledim sonra başka bir parmakla bastım cihaz yine kullanıma açıkti yani kilit de devreye girmiyor.sarj aleti ve bataryası çok hoşuma gittiği için aldım ama baya pişmanım.ilk cihazım mi8 lite hala canavar gibi maşallah. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.