< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (30. sayfa)

-
-
Teşekkürler, bazı Type-C kulaklıklarının uyumlu olmadığını söylediler bu yüzden farklı tipte bir dönüştürücü alarak sorunu çözdüm. 100-150 liralık kulaklık yerine 20 liralık dönüştürücünün uyumsuz olma riskini almayı tercih ettim ve çalıştı.
Bu model hem kulaklık kullanmayı hem şarj etmeyi sağlıyor ama hızlı şarj özelliği yok. Yine de kablo bükülme derdini ortadan kaldırıyor ve asıl istediğim kulaklık işlevini yapıyor. Mikrofon çalışıyor mu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug24 -- 12 Ocak 2022; 14:1:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar telefona numara kaydetmek istediğimde kişi kaydedilemedi diyor. Mesela Gülşah kişinin adı kabul etmiyor Glsh yazınca kaydediyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Sanırım Türkçe karakter kullanınca kaydetmiyor bir de uzun olunca...
-
Klavye değiştirip tekrar dene ama normal bir durum değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 klavye ile denedim sorun görünmüyor .
Evet daha önceden olmuyordu çünkü.
Sim kartına kayıt etmeyi deneyince böyle oluyor diye biliyorum telefon hafızasına kayıt etmeyi dener misiniz
-
Arkadaşlar bu modelde ikinci alan ve çift uygulama özelliği mevcut mu. Mi 9t de vardı. Samsung m52 aldım bu özelikler yok.
İki özellikte mevcut.
-
M52 de Güvenli Klasör mevcut değil mi?
Bende kayıt yeri olarak Google ve telefon görünüyor.
Evet, sim karta edilmiyor ama diğerlerine ediliyor. Çok ilginç gerçekten...
-
-
Bende sim de kayıt var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, teli yeni aldım, bi kaç gündür kullanıyorum.
Telefon elimdeyken müzik dinlerken yada youtube dan video izlerken telden çıkan ses tel gövdesinde titreşim yapıyor, rahatsızlık veriyor. Ses ne kadar yüksekse titreşim o kadar fazla. Dolby Atmos açıktı, onu kapattım titreşim biraz azaldı sadece.
Şimdiye kadar hep samsung kullandım, ilk defa böyle bişey görüyorum. Normal mi sizce, sizde de böyle mi?
En başta bana da garip gelmişti ama alıştım, normal.
Arkadaşlar merhaba, telefonda sessiz mod açıkken biri aradığında sizde de titreşim çalışmıyor değil mi? Yani ben mi bulamadım bilmiyorum ama önceki telefonumda sessizdeyken biri aradığında titriyordu ne güzel.
Ayarlar, Ses&Titreşim, Titret, Sessiz modda titret ayarı kapalıdır, bende sessiz modda bu ayar açıkken arama gelince titriyor.
açık hocam baktım ama titremiyor ama bir şey olduğunda titreme yapıyor kaç kere denedim.
-
Google camera kullanan ve ayarlarını bilen arkadaş var mı? Hangi ayarla, hangi sürümü kullanıyorsa, biz de faydalanalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X