Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.449
Cevap
14
Favori
85.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poco Türkiye'nin resmi garanti firması Genpa mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

genpa,xioami garantilivs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

Ben Xs Max'ten iPhone 11'e geçtim ordan da bu telefona. 11'in ekranından sonra bu Amoled gibi geldi. 11'de renkler soluk ve cansızdı ama bu telefonun ekranı Xs Max'inki kadar canlı. Bu telefonu kullanıp da ekrandan şikayet eden birinin olacağını sanmıyorum.

• Amoled diye tutturanların her amoledin bir gün mutlaka yanacağından haberi yok galiba, günü geldiğinde ekranın ortasında ne yaparsanız yapın asla geçmeyecek bir yanık olmasından memnuniyet duyacaklarsa elbette birşey diyemem.
    İPS ekran daha uygun fiyatlı, böyle olunca da ortaya f/p ürünü telefonlar çıkıyor. Bu telefonları bu fiyata kullanabiliyorsak bu İPS ekran sayesindedir.
    Şu telefona amoled koysan fiyatı en az 7 buçuk, amolede hiç gerek yok, gözü yoran, renkleri abartan bir ekran..tek avantajı kontrast, başka bir artısı yok, düşse kırılsa dünya para.

• pil kısmındakim dengeli ve performans kısmı bir süre sonra kaybolan var mı

• Benim telefonda Tarih kısmında bir enayilik var.
    Tarih ve saat ayarlarında ağın sağladığı saati kullan secili. Dolayısıyla Turkcell'in sağladığı tarih ve saat tam olarak görünüyor. Ancak ana ekrandaki tarih saat 11 e kadar bir önceki günü gösteriyor. Saat 11de bugüne dönüyor. Bakın bugün ayın 26 si saat 11 e kadar 25 gösterdi 11 de 26 oldu.
    Bu hangi ayardan düzelir.

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü

• x3 pro ile gt arasında kalmıştım x3 gt tercih ettim.
    ekrana ips diyenler ekranın kalitesini görseler öyle laf söyleseler keşke..neyse yapılacak ayarlar var mı v12.5.4.0 güncelleme var görünüyor sorunsuz güncelleme mi acaba yükleyelim mi, onun dışında cihaz beklediğim gibi gayet hızlı ve akıcı.

Güncelleyebilirsin sorun yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Benim yeğenimde iphone 11, bende de gt var. Ekran parlaklığı yönünden bariz şekilde 11 daha iyi. Bir gece otururken baktım, baya fark vardı. Doğruya doğru.

• burakbas B kullanıcısına yanıt

Doğru var öyle bir şey sesi ortanın üstünde kullanınca . İlk defa böyle br şey bu telefonda yaşadım ama telefonu kılıflı kullanınca hissedilmiyor o yüzden sorun yok :)

Ayrıca arkadaşlar için bir öneride bulunmak istiyorum. Bu telefonun fabrika ayarlarında Geliştirici seçenekleri - Sistem izleme- cpu başına arabellek boyutu 8192Kb gördüm. Bende diyorum neden telefon fotoğraf uygulamasında falan video silerken çok yavaş tepki veriyor. Bu ayar en düşükte bu yüzden galiba cpu yavaş çalışıyor. 16.384kb yaptım telefon kendine geldi. Zaten normalde 16.384Kb oluyormuş bu telde neden 8Kb ayarlanmış anlamadım. Tabi ki hızı az arttırdı ama kesin güç tüketimine bir etkisi olacaktır. İsteyenler arkadaşlar deneyebilir. Memnun kalmazsa geri dönebilir :)

• Arkadaşlar normalde evde hoparlörü az yüksek açsanız bile cam perde titriyor zaten, telefonun da titremesi normal, titreme istemiyorsanız sesi çok açmayacaksınız kaldı ki telefonun hoparlörü çok başarılı.

• Telefonun artilari

Uzun sarj suresi
    120 hertz yenileme
    İslemci hizi( Dimensity 1100)
    Guncellemeler alacak( Son model)
    Hizli sarj olma( 40 dk tam dolum)
    Ram ve hafiza 8/128
    Ekran gorilla glass viktus
    Fiyat segmentinde en iyi fiyatta

Eksiler
    Ekran ips ( Ama parlaklik ve yenileme hizi son seviyeye gelince iyi)
    Band 20 yok ama bir sorun olusturmuyor

• Samsung Ms650 Soundbar kullanıyorum. Samsung multiroom uygulamasını telefonda bi türlü çalıştıramadım, uygulama açar açmaz kapanıyor. Xiaomi nin bu iş için uygun alternatif bir uygulaması var mı önerebileceğiniz?

• Bu telefon genelde A52s ve M52 ile kıyaslanıyor veya tercih arasına giriyor.
    Bana göre bu telefonu bu cihazlarla karşılaştırmak teknolojiye hakaret olur.

Aşağıda A52s ve M52'de kullanılan 778G işlemci ile bu telefonda kullanılan Dimensity 1100 işlemci performans kıyaslaması var.
    Aradaki fark birisi eşek birisi at;
    nanoreview.net
    Snapdragon 778G vs Dimensity 1100: tests and benchmarks
    https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-778g-5g-vs-mediatek-dimensity-1100

Bu telefon bir amiral gemisi işlemci gücüne sahip ve ancak Mi 10T veya S20 FE gibi Sd 865 li cihazlarla kıyas yapılır.

Olaya sadece işlemci gözüyle bakmamak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir telefonun segmentini belirleyen en önemli kriter işlemcidir. Bu telefonda amoled olsaydı ama işlemcisi sd 690 olsaydı veya mtk helio olsaydı alır mıydın ben almazdım. İşlemci en önemli kriter.

• 5700 civarı şuan sitelerde alınır mı?
    Ekran
    Ses
    Kronik birşeyi varmı?

• Bence alınmaz. O kadar vermişken az daha verip 7 bine S20 Fe almak daha mantıklı.. Bu cihazda hafıza kartı desteği yok, amoled ekran yok, kablosuz şarj yok, kamerada ois yok, radyo yok, su ve toz koruması IP68 değil sadece IP53. Cihazda sınıfı gereği bunların olmaması normal, o yüzden fiyat bakımından verilecek para biraz fazla geliyor. Kullanım olarak da eksiklikler gördüm, bluetooth çekim mesafesi zayıf, titreşimi de biraz zayıf ve ayarlanamıyor, elde video izlerken arka kapak çok titriyor, ses stereo ama alttan ve üstten gelen ses eşit değil, üstten daha fazla ses geliyor, birde cihaz bi tık kalın kılıfla iyice kalınlaşıyor. Artıları hızlı, kamerası fena değil, ekranı güzel..

• caracal13 kullanıcısına yanıt

Biz o treni çoktan kaçırdık sanırım. Fiyat 5800 olmuş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.