Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
14
Favori
85.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler kardeşim, ayar yapmam gereken yerler var mı?

• Xiaomi mtz olarak tema lar var onları indiriyorum thema editor ile onu yüklüyorum ama bir türlü temayı telefona uygulamiyor bilgisi olan var mı bu konuda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim,ayarlar ise siz nasil isterseniz..

• 21musa21 kullanıcısına yanıt

Bu tarz temalar uzun sure kullanilmaz,ayrica tavsiyem telefonu kendi orjinal tema ve ayarlarinda kullanmaniz xiaomi telefonlarinda bu onemli

• Bizim telefonlarda fabrika çıkışı üstünde değiştirilebilir koruyucu film var mı?

Anahtarlıkla aynı cebe koymuşum çıkarırken çizmiş. değiştirilebilir mi ? Biraz kurcaladım ama elime bir şey gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 21 Ocak 2022; 9:37:21 >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

cam filmi var ama ben trendyoldan kirilmaz cam alip taktim..kendi filmi uyduruk..

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Geçen gün tema değiştirdim, sonra internette sorunlar yaşamaya başladım, foto yüklenmiyor, google servisleri yavaş falan nedenini çözemedim. En sonunda temayı orijinaline döndürdüm düzeldi. Gerçekten bazı temalar sorun çıkartabiliyor...

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Var ama uyduruk bir şey, çizilebiliyor çıkartabilirsiniz

• Samsung a52s ile karşılaştırılırsa hangisini seçersiniz.Tamam işlemci olarak önde ama bazı problemleri de mevcut ne yazık ki.

• Samsung A52S sorunları.
    Kötü arka kapak(aşırı esniyor).
    Aşırı soluk ekran.
    Bazı uygulamalar'da bildirim geç geliyor.
    Isınıyor.
    Pil Yetersiz kalıyor.

• Bugun mağazalara yolum düşmüşken yine bir inceleyeyim dedim, 6700 TL fiyat yazmışlar telefona.. Bana göre bu telefon en ve tek Leş tarafı antik çağdan kalma IPS ekranı. Neredeyse 20 senelik teknolojiyi hala yıl olmuş 2022 telefon üreticileri IPS denen batarya düşmanı paneli kullanıyor... En dandik amoled En kaliteli IPS'den daha kaliteli bana göre.. Telefon seçmemde 3-5 kriter varsa o da ekranı işte.. Neyse ki üreticilerin %90'i 2022'de ürecekleri telefonların amoled olacağini açıkladılarda şu IPS saçmalığı silinip gidecek orta seviye telefonlardan.. X4 GT 2022 ortalarında çıkacak deniyor bakalım onda ne gibi yenilikler gelecek.

Ekranı dışında alıpta kullananı hiç bi konuda üzeceğini sanmam. Performans olarak hız olarak çok güzel telefon.. Kamera kaliteside en son araştırdığımda ideal kalitedeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Ocak 2022; 20:43:17 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Amoled ekran fiyatlarıda biliniyor mu?

Samsung s8 veya s8 plus ?

Uygun fiyat olacaksa ( farklı ips teknolojileri olabilir ) ips de tercih edilebilir.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Hocam, Samsung Note 7 Fan Edition dan geçtim. Gt nin ekranı da gayet güzel bence. 1.5 aydır Gt kullanıyorum, ekran ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım. Telefonun pili de gayet iyi gidiyor. Kötü değil yani ekranı telefonun. Tabi ben ileri düzey kullanıcı değilim ama sıkıntı yok yani.

• Hem süper amoled, hemde dynamic amoled samsung kullandım bundan önce. Bu telefonun ekranı kullanım konforu açısından amoledden çok farklı değil, renkler güzel, ekran canlı.. O şıkır şıkırlık yok ama bence çok da elzem değil. Çünkü diğer herşeyi gayet iyi. Ekranı için eleştirikecek bir taraf varsa bataryanın yüzde 70 e yakını ekran tüketiyor, o biraz can sıkıyor, miui 13 güncellemesi ocak şubat aylarında gelirse o zaman düzelme olur diye ümit ediyorum.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Kullandınız mı? x3 GT'nin de arka kapak titreme sorunu varmış sanırım hoparlörden dolayı 5-6 bin civarı bütçem var hala kararsızım.

• burakbas B kullanıcısına yanıt

15 gün kullandım.

Ben öyle bir sorun ile karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

cam filmi var ama ben trendyoldan kirilmaz cam alip taktim..kendi filmi uyduruk..

Önereceğiniz tam uyumlu ve ekran netligini düşürmeyen kırılmaz cam var mı x3 GT

• Poco x3 gt cihazım satılıktır 45 günlük
    Mesaj ataabilirsiniz

• 21musa21 kullanıcısına yanıt

hocam trendyolda var oradan aldim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.