O halde telefona reset atmanı öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (29. sayfa)

-
-
Ayarlar-telefon hakkında- tüm özellikler-çekirdek sürümü(4 5 defa tıkla) - receiver ordan ses seviyesini ayarlayabilirsiniz birçok ayar var orda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra telefonu yeniden başkatın ordan çıkmadan ayardan sonra
Benim eski telefonlardan kalma iki adet HTC U-sonic Type C kulaklıklarım var. Onları kullanıyorum. Onlar ilk çıktığında bombaydı. Perakende fiyatları 100 dolar falandı. Sesi güzel, ben memnunum (satın alma tavsiyesi değildir !) Zaten gördüğüm kadarıyla benden başka herkes kablosuz kulaklık kullanıyor. Aslında kablosuz kulaklığım da var. Redmi Airdots-S , fakat birkaç gün normal çalıştı sonra sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı. İnternetteki tüm yöntemleri denedim düzeltemedim. Öyle yatıyor evde.
-
Ordan ses seviyesini nasıl ayarlayacak. Orası sadece özellikleri test ediyor
Kesinlikle orjinal ayarlari degistirmenizi tavsiye etmem...
Ben ses denemesi sırasında kıstım sesi ordan şuan gayet normal tercih sizin
Nasıl kıstın, ben de sesten memnun değilim. Yükseltmek istiyorum. Tarif eder misin?
-
Sizde yüklü olan xiaomi Security hangi versiyon
Aynen ,format atin derim duzelmezse...
Yukarda var açıklama
Ayarlar-telefon hakkında- tüm özellikler-çekirdek sürümü(4 5 defa tıkla) - receiver ordan ses seviyesini ayarlayabilirsiniz birçok ayar var orda sonra teli yeniden başlatın kapatmadan
Buradan anlayamadığım için sordum.
-
Hocam dediğim adımları uygula receivera gelince ses denemesi yapıyo ya orda sesini kıs
dün teknolojioku diye bir sitede gördüm. pseudo housekeeper diye bir temayı çok övmüşler. İndirdim yükledim. İkonlar çok küçük ama kilit ekranı stili bir harika. Beğenen bu temayı indirip uygulayabilir. Kilit ekranında canlı kilit ekranı kısmında pseudo housekeeper seçip ister o temayla devam edin isterseniz kendi temanıza dönün ama pseudo housekeeper da kilit ekranı çok şık şöyle bir şey oluyor.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X