Şimdi Ara

Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
14
Favori
85.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güncelleyin tabii ki. Miui 13 için ön hazırlık. Biz yükledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak Şubat ayları içerisinde miui 13 gelecekmiş inşallah poco ya diğer Xiaomi modelleri ile aynı arayüzü verir..alttan çekerek uygulamalara ulaşmak rezil birşey kapatamiyorum da..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gomisss G kullanıcısına yanıt

Evet ben de güncelledim. Bana gelen güncelleme. Performans olarak artış gözlemledim ve batarya olarak da daha iyi oldu.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bende gunceleyeyim o zaman

• Telefonun konuşurken ahize sesi çok yüksek çıkıyor. En düşükte bile konuşulan herşey dışardan duyuluyor. Ne yapılabilir önerisi olan varmı

• Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

Aynı problem bende de var, resim silerken; Siliniyor... yazısı takılıyor kalıyor. Ek olarak fotoğraf çekince galeriye hemen düşmüyor. Lütfen bir POCO X3 GT kullanıcısı varsa yardımcı olabilir mi? çok can sıkıcı bir durum.

• cemcem4534 C kullanıcısına yanıt

Ayarlara gir arama kısmına "süre" yaz. Aşağı doğru inince işlem yapma süresi yazar. Onun ayarını varsayılan yap. Galeri ile alakalı çözüm nedir bilemiyorum ama galerinin ön belleğini temizle belki düzelir.

• Arkadaşlar merhaba, X3 GT modelini satın aldım ama şebeke çekmeme ihtimalinden korkuyorum, Hattım Turkcell ve istanbulda yaşıyorum çekmeme tarzı bi durum yaşayan oldu mu ?

• Napsam N kullanıcısına yanıt

Bende İstanbul'da yaşıyorum ve hattım türk Telekom herhangi bir sorunla karşılaşmadım

• Ekinoks-28 E kullanıcısına yanıt

Hayır hocam öyle bir şey değil bu bazen 1 saat takılı kalıyor. Galeride hiçbir işlem yapamıyorum. Çektiğim fotoğraf galeriye 1 saat sonra filan düşüyor, olamaz ya böyle bir şey, kafayı yiyeceğim.

istanbul anadolu yakası. çekmeme sorunu yaşamıyorum.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Çekmese bile otomatik 3g oluyor di mi?, ben zaten hep 3 g kullanıyorum gerçi 😂

Tercih edilen ağ türünü

"4,5 G öncelikli" olarak ayarladım (5G öncelikli olarak gelmişti, onu değiştirdim)

Dediğim gibi yaşadığım çalıştığım yerde sorunum yok.

Teşekkür ediyorum, telefonun ekranından memnun musunuz, elde kibar duruyor mu, ses sistemi Dolby atmos sanırım memnun musunuz, uygulama açma hızı ve geçişlerde hızlı mı?

Ben memnunum ama siz memnun olur musunuz bilmem. Arabada android auto var. X3 GTyi takıyorum anında açılıyor. Eşimin Redmi Note8 inde açılma 1 dakikayı buluyor. X3 GT resmen şimşek gibi. Ekran da çözünürlüğü iyi , pek açık havada kullanmadığımdan parlaklık yorumum sağlıklı olmaz. O yüzden telefon testi yapan youtuber lardan dinlerseniz daha sağlıklı karar veririsiniz.

Hiç oyun oynamıyorum tüm işim hız benim, uygulamadan uygulamaya atlayan bi kullanım tipim var sanırım çok memnun olacağım gibi, izlemediğim YouTuber kalmadı diyebilirim 😅

Ben de yazayım :)

Telefon acayip hızlı. 120 hz tazeleme hızı da var.

Ekrandan da memnunum gayet.

Kibar kibar gayet iyi kaba durmuyor kesinlikle.

Batarya da bence çok iyi.

1 ay oldu kullanmaya başlayalı.

Çok memnun olmadığım şeyler titreşimi biraz az geliyor bana, bir de telefon görüşmesinde sesi biraz fazla veriyor dışarıya.

Bu arada ses sitemi de başarılı gayet. İyi ses veriyor.

• emre00 E kullanıcısına yanıt

Dışarıya ses verme işi ayarlanabiliyo ben hallettim şuan çok iyi

• Nasıl yaptınız acaba?

• Kulaklık alacağım ama bu telefona uygun Type-C kulaklık biliyor musunuz? 3.5 mm dönüştürücüler çabuk bozuluyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.