Xioami poco X3 Gt kullananlar kulübü (27. sayfa)

-
-
Subat yada mart ayi gibi poco x3 gt ,Android 12 tabanli miui 13 guncellemesi alacak arkadaslar listede yayinlanmis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son güncelleme ile batarya daha iyi oldu.. indirmeyenler indirebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bölgede operatörler 4g de band 20 den yayın yaptığı için sizin telefon çekmemesi doğal
Baktığınız uygulama yanlış gösteriyor .
4g full çekiyor dediğiniz telefonlarda xiaomi varsa AyarlaR Telefon hakkında tüm özellikler dahili depolama üzerine 4-5 defa ard arda bas telefon bilgileri gelecek
sim kartın takılı olduğu yer girip hücre ölçüm bilgileri kısmından hangi band dan yayın geldiğini görebilirsin .
_____________________________ -
X3 gtde liquidcool 2.0 varmış. X3 proda ise 1.0
_____________________________ -
Telefonda WhatsApp ile görüşme yaparken bir sorun yaşıyorum
Ben ve karşı taraf aynı anda konuşunca benim sesimi kesiyor
Gürültü önleyici nasıl kapatırım
Sadece WhatsApp ta değil normal telefon konuşmasında da aynı sorunu yaşıyorum
Sim kart değişikliği de yaptım. Gene düzelmedi. O dediğiniz yeri biliyorum. Orda farklı bir ayar mi yapılması gerekiyor.
Konuda daha önce de bahsedildi telefonda Band 20 800mhz desteği olmadığı için 4g çekmiyor
Orada yapacağın ayar yok sadece 4gnin hangi band dan yayın yaptığını görebilirsin diye yazdım
Anladım üstad teşekkür ederim ilgine...
Arkadaslar acik ve net soyluyorum 3 aya yakin kullaniyorum,izmir kirsaldan ardahan kirsala gitmedigim yer yok cekimde internette sorun yok,yeni cikan xiaomi 12 de bile band 20 yok,ne band20 miymis arkadas.
4 g yoksa zaten 3g vardır kullanırsın. 3g de sorun yaşamazsın
Arkadaşlar bazı insanlar hassas olur takar.
4G diye aldım ama neden 3G yazıyor der.
Veya neden 4G hızında İnternete giremiyorum der.
Şehir içinde bile neden sık sık 3G ye, şehir dışında neden sık sık 2G ye düşüyor der.
Kimi sorar, araştırır böyle kullanır.
Kimi almaz.
Kimi de satar.
Zevkler, beklentiler.
kesinlikle ,dogru bir gozlem.
Selamlar telefonu yeni aldım bayağı iyi bir cihaz. Gönül rahatlığıyla alabilsiniz. Ekran kamera çok iyi. Amoled almadım diye dert ettirmez. Hızlı şarj işlemci kameralar ekran bayağı iyi. Fazla para vermenize gerek yok. Faydası olur diye paylaşıyorum.
Bu arada jeoloji mühendisiyim işim arazide benim için en önemlisi telin çekmesi ben aldım düşünmeden
Aynen. Gözle görülür fark var batarya olarak iyileşmiş. Belki 3 kademeli pil modu geldi. Dengeli de ondandır.
Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.
Bataryası gerçekten de çok iyi, beklentimin çok üzerinde.
Ekran, kamera oldukça iyi.
Oldukça akıcı telefon.
Çekim ile ilgili bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar. Vodafone kullanıyordum, aldıktan bir kaç gün sonra Turkcell e geçtim.
Yazılımsal olarak sorunlu yaşayabilirsiniz diyorlardı. Bir sıkıntı görmedin şu ana kadar.
Sadece telefon geldiğinde çıkan arayüz daha iyi olabilirdi. Özellikle ekran açıkken gelen aramalarda çok ufak kalıyor.
Bir de titreşimi biraz az gibi geldi, yani Samsung Note 7 Fan Edition ile karşılaştırınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Telefonda genel olarak bilinmeyen fakat çok kullanışlı bulduğunuz özellikler var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar şu an bir güncelleme geldi miu 12.5 yazıyor ve sürüm 12.5.4.0 kararlı 660 MB bunu guncellemelimiyim nasıldır deneyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X