Şimdi Ara

Xin Zhao Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
0
Favori
26.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xin Zhao Rehberi

Hikayesi(Google Translate çeviri)
    Demacia kralı, Jarvan III Kraliyet Sarayı tepesinde parlayan mermer balkonundan yaptığı toplanma konuşmalarının bir teslim zaman, Xin, Zhao, onun tarafında yer almaktadır. Demacia, ortaçağda büyük evlerdeki kâhya icat, Xin, Zhao Lightshield Hanedanı kişisel steward. Onun gizemli, sessiz oturma eylemi yaptığı''gizli yaşam "ve kökeni ile ilgili bir varsayım bolluk yol açmıştır. ''Zaun double-agent''yemek masası veya''borçlu rune mage''''Demacian Sabit''başyazılar düşündü ihale olsun, Xin, Zhao, kitlelerin merakını doyurmak için ipuçları ihanet .. . iyi bir nedenle.Ligi oluşumuna önce Noxus Etleme denilen bir gösteri için ünlü oldu. Bu zalim bir twist ile gladyatör bir olay oldu: bir savaşçı maç kazandı, rakip sayısı (genellikle savaş mahkumları), eş zamanlı olarak artıracak savaştı. Bu, her yarışmacı için değil, eşsiz görkemi ile nihai ölüm demekti. Viscero olarak bilinen Xin Zhao, yaklaşık altı kat daha önceki rekor, 300 askerle karşı karşıya aday oldu. Bu açıkça, onun son maçı olması gerekiyordu oldu. Jarvan II, bu unprescedented feat işitme arenada kendisine bir alternatif sızmış: Demacia hizmet etmek ve onun özgürlük karşılığında ölüm sonuçta cümle onu cezalandırmak. Xin Zhao, bir kral, onun adına, kendi hayatını riske edeceğini hayret, kabul etti. Noxus bir danışıklı Demacian saldırı kapak altında, Jarvan Xin Zhao ve onun 300 muhalifleri serbest bıraktı. Kendi geri çekilme sırasında, Xin, Zhao Jarvan yöneliktir zehirli bir ok aldı. Bu hareket sadakat, kral öldü güne kadar hiçbir bağlılık sözü verdi bir adam, Xin Zhao onun tarafında bir nokta kazandı. Adalet Alanlar - evlatlık ülke için mücadele etmek ve hayatının bir amaç vermiştir adam mirası onuruna Şimdi oğlu, Jarvan III hizmet, Xin Zhao yeni bir halka içine atılan bir adımdır. ''Ölüm kaçınılmaz olduğunu, tek yenilgiyi önlemek.''- Silah Demacian Kılavuzu

1.
    Darons Shield

2.
    Mercury Treads

3.
    Trinity Force

4.
    warmog

5.
    atmas impelar

6.
    Guardian Angel

7.
    banshe(darons shildi satıp alıcaksınız)

Runesler
     Xin Zhao Rehberi
    -9 tane Greater Mark of Desolation
     Xin Zhao Rehberi
    - 9 tane Greater Seal of Resilience
     Xin Zhao Rehberi
    - 9 tane Greater Glyph of Alacrity
     Xin Zhao Rehberi
    - 3 tane Greater Quint of Desolation

Skill

Passive
     Xin Zhao Rehberi
    :her 3 vuruşta 1 can veriyor

Three Talon Strike(q büyüsü)
     Xin Zhao Rehberi
    :3 vuruşta adamı zıplatıyor.ve fazlasıyla damage vurur.

Battle Cry(w büyüsü)
     Xin Zhao Rehberi
    : vuruş hızınızı arttırır.

Audacious Charge(e büyüsü)
     Xin Zhao Rehberi
    :adamın üstüne atlıyarak damage vurur

Crescent Sweep(r büyüsü)
     Xin Zhao Rehberi
    :etrafında dönerek etrafındakilere vurur damage götürür ve kendine armor verir.normalde ultiler son vuruş olarak yapılır ama 1 v 1 de önceden kullanmanıza armorun açısından iyi olur

Masteries
     Xin Zhao Rehberi

SPELLS
     Xin Zhao Rehberi
     Xin Zhao Rehberi

Skorlarım

Xin Zhao Rehberi

buildlerde banshe biraz saçma gelebilir ama gerçekten işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 26 Kasım 2011; 19:11:40 >

• up oysaki konuyu açmaya uğraşmıştım
  • Summoner level? çünkü build'ın çok glasscannon,çok çok daha tank gitmelisin
  • çok prosun
  • 3 pd az ya infinity falanda sat sırf phantom dancer al.
  • direk hızlı atak olmus itemler bende bu dizilimi seviyorum ama işler zorlaşınca hp açlıgı hissedebiliyosun maalesef itemler iyi ama tank gitsen accık daha raht olursun sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

direk hızlı atak olmus itemler bende bu dizilimi seviyorum ama işler zorlaşınca hp açlıgı hissedebiliyosun maalesef itemler iyi ama tank gitsen accık daha raht olursun sanırım...

eet can bakımından zorlaşıyo işler ama öle hızlı ve seri vuruyorki bnde inanamıyorum ama defans bakımından düşük mesela en fazla 3 kişinin arasına dalabilirsin o da çok prosan bn 2 kişiye felan dalıyorum multi kill yapıp çıkıorum oyna başlıyalı 4 hafta oldu lwlım 20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 level üstü olmadığına eminim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

3 pd az ya infinity falanda sat sırf phantom dancer al.

oyun devam ederse alırım ordaki itemlerin başta hepsini alamıyorum bile çünkü hemen bitiyo turretlere çok iyi vuruyor.şu ana kadar en fazla berserker,the black,2 tane pd, 1 blood t. ve infinity edge aldım bunlar bile yetio ama defans az oluyo işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

20 level üstü olmadığına eminim ...

tam 20 levelim şuanda 4 haftadır oynuyorum.herolarım garen,master yi,xin,kayle(bedava verdiler),warwick,fiddle
  • off tank-tanky xin i hiçbirşeye değişmem(tanky noc apayrı bir sevda onu da belirtmek lazım ) önerim de öyle bir build uygulamandır
  • quote:

direk hızlı atak olmus itemler bende bu dizilimi seviyorum ama işler zorlaşınca hp açlıgı hissedebiliyosun maalesef itemler iyi ama tank gitsen accık daha raht olursun sanırım...

en azından zeal gereksiz duruyo yerine hp def itemi alman daha iyi olur sana regeni 40 hp 5sn olan bi armor wardı yada frozen armorda olabilir tek seferde cok iyi defans alırsın...ama gene hp az kalıcak büyük ihtimalle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

off tank-tanky xin i hiçbirşeye değişmem(tanky noc apayrı bir sevda onu da belirtmek lazım ) önerim de öyle bir build uygulamandır

aynen bu buildi aldınmı adam rahat 3 atar ama defansı fazla olmaz hızlı olduğu için hemen kaçabilir kullandığım speller ise flash ve adamın canı azken atılan ateş adını unuttum
  • quote:

quote:

en azından zeal gereksiz duruyo yerine hp def itemi alman daha iyi olur sana regeni 40 hp 5sn olan bi armor wardı yada frozen armorda olabilir tek seferde cok iyi defans alırsın...ama gene hp az kalıcak büyük ihtimalle...

zeal gereksiz durmuyo bn normalde direk onları almıorum zaten alt itemlerini alıorum zealde pd nin al itemi olduğu için para biriktirene kadar gayet iyi.bn böle denedim istersen sende xin varsa bu itemleri dene adamın uçar

• Abi bu 30 level sonrasında işe yaramaz demedi deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Abi bu 30 level sonrasında işe yaramaz demedi deme

tanıdığım 30 level adam var adam pro xin kullanıyo zaten hep bu heroyu kullancam diye bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

tanıdığım 30 level adam var adam pro xin kullanıyo zaten hep bu heroyu kullancam diye bişi yok

Champion'dan değil, buildden bahsetmiş. Bir ranked game'de bunu yapsan disabler'lı bir takım sana bir yeriyle güler.
  • 1 Phandom 1 infinity 1 youmu ghostblade 1 mercury 1 fon 1 guardian çok güzel olur çokta iyi olur.

Bu arada

Xin opoppopopopopopopopopopop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Champion'dan değil, buildden bahsetmiş. Bir ranked game'de bunu yapsan disabler'lı bir takım sana bir yeriyle güler.

ee heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

1 Phandom 1 infinity 1 youmu ghostblade 1 mercury 1 fon 1 guardian çok güzel olur çokta iyi olur.

Bu arada

Xin opoppopopopopopopopopopop

yarın denerim güzel duruyo itemler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.