Şimdi Ara

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.402
Cevap
1
Favori
91.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ff oyunlarında tek dez avantaj bence kıyafetlerin değişmemesi. değişik bir zırh taksanız bile kıyafet hep aynı kalıyor. aslında world of warcrafttaki gibi zırhlar parça parça olsa ve değişik görünseler daha kapsamlı olabilir ff serileri..
  • Oyun ps3ün %100ünü kullanıcak ozaman x360 ile arasında dağlar kadar fark olucaktır görsel açıdan ps3 önde olucaktır.
    Ayrıca çift katmanlı blu raye gelirse 50gblik içeriği dvdye nasıl sığdırırlar orasıda ayrı
  • Zaten Xbox360'da farklı motor kullanılacak ve oyun port olacak.
    Yani Ps3'te yine vazgeçilmez olacak Final Fantasy
  • Birde merak ediyorum gezilebilir dünya nasıl olacak. Keşke 7 ve 8 dekigibi dünya yüzetyinde gezme olayı olsa. Çok iyi olurdu dah açok gizlilik olurdu. 7 deki choboco olmadan çoğu yere giremiyorduk gördüğümüz halde buda bize merak ve oynama hevesi yaratıyordu. Gezilebilir dünyayı 7 ve 8 dekigibi daha ayrıntılı yapsalar çok güzel olur.

Galiba bu 13 çıktıkdan sonra ardından versus umu çıkaracaklar. Biri çıksada oynasak. Bırakın çıkmasını demosu çıksın onu oynuyalım bari ama oda %50 sini kullanıyormuş ps3 ün. O nasıl oluyor anlamdım mantıksız geldi bana.
  • Büyük ihtimal demodaki bölümler makineyi zorlamayan bölümlerdir.
    Full oyunda da her bölüm %100 zorlamaz illa ki.
    Aksiyonun ve efektlerin bol olduğu sahneler Ps3'ü tam kullanır.
    O bakımdan demo Ps3'ün %50'sini kullanacak demişlerdir.
  • @Büyük ihtimal demodaki bölümler makineyi zorlamayan bölümlerdir.
    Full oyunda da her bölüm %100 zorlamaz illa ki.
    Aksiyonun ve efektlerin bol olduğu sahneler Ps3'ü tam kullanır.
    O bakımdan demo Ps3'ün %50'sini kullanacak demişlerdir.

eğer öyleyse kötü yukarıda yazmış olduğum videonun belli bölümünde kasmalar mevcut oluyor ozman bu kasmalar orjinalindede olucak. ozaman çok kötü olur. Umarım sizin dediğiniz gibi değildir yoksa oyunun kasıldığı yerler oluyor demek.

Çok enteresandır final fantasy nini bonus cd sinden FF8 in demosu çıkmıştı ve FF8 i inanılmaz bir şekilde bekliyorduk. Oyun dergileri sayfalar dolusu resimler ile oyun hakkında bilgilendirme ypmıştı(YAbancı dergiler). O dönemde şimdiki gibi 13 hakkındada böyle yorumlar yapılıyor. FF8 çıktığında muhteşem olmuştu tatmin etmişti bizi. Sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorduk.

Ve o dönem FF7 deki bonus CD nde FF8 in tanıtmaları ile şimdiki FF7 bluray filmindeki FF13 tanıtımları bana FF8 i bekleyişimi hatırlattı. Gerçi FF13 daha çok bekliyeceğiz ama beklediğimize değecek. Hiçbir zaman FF serisi bizi pişman etmedi hayal kırıklığına uğratmadı. Uğratacağınıda sanmam.

FF10 ilk oynadığımızda ara demolar mükemmeldi ve bazen anlıyamıyorduk nezaman ara demoya girdi nezaman demo bitti oynamaya başladık diye. FF13 de hiç anlıyamayacağız sanırım. PS3 konsol olarak çok güçlü ve izlediğimiz demolara bakılırsa oyun çi videolar geçişleri ve bitişlerini anlaıyamıyacağız. Görsel olrak şu an izlediğimizde bile inanılmaz geliyor bana .

• Oyun, 720p de 30fps sabit olarak çalışacakmış.Ayrıca oyunda loading ekranı olmayacakmış.

http://www.psu.com/FFXIII-currently-running-at-30fps-in-720p-News--a006904-p0.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Nisan 2009; 23:00:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Oyun, 720p de 30fps sabit olarak çalışacakmış.Ayrıca oyunda loading ekranı olmayacakmış.

http://www.psu.com/FFXIII-currently-running-at-30fps-in-720p-News--a006904-p0.php

O zaman Tam versiyonu 720/60p yada 1080/60p mi olucak. Yada xbox 720/30p mi olucak.

İnsan sabırsızlanınca en ufak bir bilgiye bile aç oluyor.

Desenize oyun çıktımı göreceksin, ne soru soruyorsun

• @1ses1
    Heyecanlanman normal. Final fantasy sever olarak biran önce çıkmasını istiyoruz tabi ki.
    Ama bu aralar beklediğim bütün oyunlar çok geç çıkıyor. Tekken6, Gt5, FF13.
    O yüzden ben alıştım artık beklemeye. Bu oyunlar gelene kadar Xbox360'daki oyunlarla takılıyorum artık.
    Videodaki kasılma da oyunda olmaz merak etme.
    Demo geldiği zaman çoğu merakımız giderilmiş olur

Bu arada @GoldPunch haber için teşekkürler
  • Final Fantasy XIII Demosunun Detayları

Famitsu dergisi Final Fantasy: Advent Children isimli animasyonun blu-ray baskısı ile birlikte hediye edilecek olan FF XIII demosunun detaylarını açıkladı.

Habere göre demoda karşılaşacaklarımız ve bazı teknik bilgiler aşağıdaki gibi;

- Demoda Snow ve Lightning isimli karakterleri seçebileceğiz, böylece 2 farklı bölüm sunulacak (diye düşünüyoruz),
    - Savaş esnasında sağ analog sayesinde kamerayı kontrol edebileceğiz,
    - NPC’lerin kendi sesleri olacak,
    - Yuvarlak tuşu onay, X tuşu iptal, Üçgen ile mevcut aksiyon ayarlarını seçebileceğiz,
    - Zayıflamış düşmanlara son vuruşu Yuvarlak tuşu ile yapacağız,
    - Takım arkadaşlarımızın saldırısı bizim hareketlerimizi değiştirecek.

Bunun dışında demonun ve oyunun 720p görüntü kalitesine ve 30fps özelliğine sahip olacağını da belirtelim. Final Fantasy XIII’ nin tam sürümü ise muhtelemen 2010 yılının ilk çeyreğinde bizlerle olacak.

kaynak:www.ps3turkiye.org

• o zaman ff severlere soru sorayım ff 13 versusumu ilk olarak alıcaksınız ff 13 ümü?ben ilk önce ff 13 versusu alıcam sonra ff 13 sizin ilk seçiminiz hangisine
  • quote:

Orjinalden alıntı: dantedmc

o zaman ff severlere soru sorayım ff 13 versusumu ilk olarak alıcaksınız ff 13 ümü?ben ilk önce ff 13 versusu alıcam sonra ff 13 sizin ilk seçiminiz hangisine

ff13 versus daha sonra çıkacak büyük ihtimalle...
  • hmm ben o soruda şunu sormak istemiştim goldpunch yani hangisini daha çok beğendiniz sslere bakarak birnevi hangi karakterleri daha iyi buldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidusFF -- 9 Nisan 2009; 20:15:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dantedmc

hmm ben o soruda şunu sormak istemiştim goldpunch yani hangisini daha çok beğendiniz sslere bakarak birnevi hangi karakterleri daha iyi buldunuz

kesinlikle versus
  • arkadaşlar DEMO ya ne kadar kaldı, N4G.com da saatler diyor. demo bu haftaya çıkacağına göre yine bir PS3 satış patlaması beklemek yerinde olur japonya piyasasında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch
    kesinlikle versus

+1000000 derecesınde katılıyorum sana
    zamanında FF7 oynarken arkadasa ve dedımkı ya soyle bı oyun yapsalar onlıne da karakterlerımızı yapıp dovustursek dıye kım guclu o zaman goruruz dıye ve bu aradan 11 yıl gectıkten sonra gercek oldu way be nerden nereye....

bende versus 13 u 13 den daha cok bekleme moduna gectım

ve halen sony nın kojımaya verdıgı soz aklıma gelıyor nedense senın ıcın 100 gb destegını dusunecez sozu...
    sonucta mgs yı 100 gb yapan kojıma ps3 un 50 gb dan fazla destegı olmadıgı için 100 gb olarak dusunerek yaptıgı oyunu 50 gb a ındırmesı gercekten ps3 un ılerde neler yapabılecegı ve sony nın buyuk konusarak (bosuna konusmaz) makınanın 10 yıl omru var demesı bırazda dusundurucu degıl mı?

not : sımdı bana dıyebılırsınız senın yazdıkların konuyla ne alakası var dıye ama hep bunu yazmak ıstedım eger kırlılık yaptıysam sımdıden ozur dılerım umarım anlayısla karsılarsınız cunku benım konsollar hakınndakı dusuncem farklı. neyse kaldıgımız yerden devam edelım
    (konsollar hakkında onusacak duzgun bır Topıc bulamadım)

• Demodan görüntüler !

Xıı FINAL FANTASY XIII & XIII VERSUS PS3 ANA KONUSU ııX

bitişi;

• FF13 den Muhteşem Oyun içi video

Demonun Son 12 Dakikası MUTLAKA İZLEYİN :http://www.gametrailers.com/player/usermovies/314290.html

FF13 Versus'un Yepyeni Trailerı

Alttaki yazı İngilizce mi yoksa bana mı öyle geliyor ,

Veeee Muhteşem HD SS'leeeeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyCenter -- 15 Nisan 2009; 15:39:34 >

• Pess doğrusu görsellik harika gözüküyo SS ve Video için teşekkür
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.