Şimdi Ara

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
30.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m5-e39

kardeş bu üste 1 fan takmışsın yaa oraya birini içeri birini dışarı üflicek şekilde 2 fan taksan yan yana olurmu ben de oraya fan takmak istiyorumda ? bide benim işlemci 6300 o.c yapacamda bu bendeki fanı değiştirmek zorunda kalırmıyım acaba bendeki soğutucu bu

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/blizzard-t2-mini-intel-lga-775_1155_1156--amd-am2_am3_am3-_fm1.html

Üst ve arkaya sadece egzos fan takın.Yani dışarı olucak şekilde.Ön tarafta isterseniz bir fan daha ekleyin içeriye üflücek şekilde.Genel ve en doğru seçim budur hocam.

• graal kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar, ben de bu kasayı kullanıyorum, samsung evo 120gb ssd aldım, bildiğiniz gibi bu ssdnin içinden hiçbir aparat çıkmıyor, bizim kasamız vidasız olarak bu ssdyi taklmaya uygun değil mi? Nasıl takılacak peki, yedek parçalar var kutuda, sağına ve soluna 2 parça takılıp kızağa sokulcak sanırım, yönleri falan nasıl olacak?
    Daha ssd elime geçmedi p.tesi gelicek büyük ihtimal, şimdiden bilgi topluyorum, kolay sanırım büyütmeme gerek yok :)

Sizde de aynı ssd olduğu için etiketledim hocam, ama sorum genele :)
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Benim durum şöyle, önde ve yanda 1er tane içeri üfleyen, üstte 2 tane dışarı üfleyen ve 1 tane de egsoz fanı dışarı üfleyen, üsttekilerden 1 tanesini kapatıyorum zaman zaman, sizce nasıl durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Benim durum şöyle, önde ve yanda 1er tane içeri üfleyen, üstte 2 tane dışarı üfleyen ve 1 tane de egsoz fanı dışarı üfleyen, üsttekilerden 1 tanesini kapatıyorum zaman zaman, sizce nasıl durum?

İyi bence de çok fazla sanki.Önden 1 üstten 1 arkadan 1 kullanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Merhaba arkadaşlar, ben de bu kasayı kullanıyorum, samsung evo 120gb ssd aldım, bildiğiniz gibi bu ssdnin içinden hiçbir aparat çıkmıyor, bizim kasamız vidasız olarak bu ssdyi taklmaya uygun değil mi? Nasıl takılacak peki, yedek parçalar var kutuda, sağına ve soluna 2 parça takılıp kızağa sokulcak sanırım, yönleri falan nasıl olacak?
    Daha ssd elime geçmedi p.tesi gelicek büyük ihtimal, şimdiden bilgi topluyorum, kolay sanırım büyütmeme gerek yok :)

Sizde de aynı ssd olduğu için etiketledim hocam, ama sorum genele :)

hocam kasanın içerisinde gelen kızaklarla takabiliyorsun. Girişler arkaya bakacak zira kabloları öne getirmek mantıksız, gizlemek için arkada yer var zaten. Onun için kızak yönüne dikkat et çıkartmaya çalışırken o giriş noktalarındaki ufacık pinler kırılabiliyor. tek seferde tak yani. baskaca da bir şey yok, hayırlı olsun =))

• GTX 770 sığar mı ?
  • Selamlar

Benim bu kasayı almamın sebebi kasayı dolap içinde yan olarak kullanmam ve dolayısıyla açma kapama düğmesinin ve usblerin yukarıda olması. Yani normal önde olsa dolap içinde açma kapama düğmesine ulaşamayacaktım. Bu kasayı aldım içine eski sistemimdeki bileşenleri taktım kullandım bir süre.

Yakın zamanda aşağıdaki konfigürasyonu topladım. Fakat PSU güçsüz kalacak diye 750W'luk Corsair PSU aldım taktım. Bu kasadan almak isteyen varsa bulursa PSU'suz halini alsın, PSU'yu ayrıca daha güçlü bir şey taksın diye tavsiye ederim.

İşlemci: Core İ5 4690 Soket 1150 3.5 GHz 6 MB Cache 22nm işlemci

İşlemci soğutucu: Hyper 212X EVO

Anakart: MSI Z97 MSI Z97 Gaming 5

Ekran Kartı: SAPPHIRE R9 280x VAPOR-X GDDR5 3 gb 384 bit AMD Radeon DX 11.2

Ram: 8 gb Corsair tek modül

Hard disk 1: SSD Corsair 240 gb

Hard disk 2: SEAGATE 1 TB 7200 rpm HDD

• Ayrıca bu kasayla ilgili çok çok büyük bir olumsuzluk: Kasanın yanına veya üzerindeki fan boşluklarına HAVAYI İÇERİ ÇEKECEK şekilde bir fan takarsanız çok çok fazla ses yapıyor. En sessiz fanı bile taksanız bu sesi yapacak çünkü suç fanda değil kasada. Delik yapısı ile ilgili sanırım çok gürültü çıkıyor.

Bunu nasıl aştım diye sorarsanız, fan ile kasa duvarları arasına boşluk bıraktırmak için bir iki kat civata koydum tamamen sıfırlamadım. Öyle olunca şimdilik ses fazla değil..

Bu kasadan alacaklar bunun farkında olsun.
  • benım kasada usb 2.0 war on ustte 2 adet 1 adet 3.0 benım kasamı farklı ya psu aynı hersey aynı ustu deıgısık :D

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü
  • Arkadaşlar bende de aynı kasa var sanırım Ön fanın kontrolü yok yani anakart görmüyor bu yüzden yüksek devirde dönüyor. Sizdede aynımı?
     *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelp -- 11 Ekim 2014; 13:10:24 >
  • m5-e39 M kullanıcısına yanıt
    O fanı ya aşşağıya yada ön tarafa bakacak şekilde takamıyormusun böyle pek iyi sonuç vermez
  • Valla fan yuvalarının hepsine takarımda değiştirmedim bide fan ses yapyor biraz ztn ısınma gibi bi problemide yok boşu boşuna yüksek devirde dönüyor ayarlanmıyor fanımı değiştirsem bilemedim herkeste aynı sorun varsa fanı değiştiricem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelp

Valla fan yuvalarının hepsine takarımda değiştirmedim bide fan ses yapyor biraz ztn ısınma gibi bi problemide yok boşu boşuna yüksek devirde dönüyor ayarlanmıyor fanımı değiştirsem bilemedim herkeste aynı sorun varsa fanı değiştiricem :D

Bendede çok sesli dönüyor.Gıcık oluyorum,yeni fan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: shelp

Valla fan yuvalarının hepsine takarımda değiştirmedim bide fan ses yapyor biraz ztn ısınma gibi bi problemide yok boşu boşuna yüksek devirde dönüyor ayarlanmıyor fanımı değiştirsem bilemedim herkeste aynı sorun varsa fanı değiştiricem :D

Bendede çok sesli dönüyor.Gıcık oluyorum,yeni fan almayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Aynen Bende yeni fan düşünüyorum 20 tl yada altında anakart kontrolü olan fan lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shelp -- 11 Ekim 2014; 18:45:51 >

• Bu kasa gtx 760 ı besler mi arkadaşlar
    İntel core i5 4690 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı çıkmaz bence benim aldığım kasanın içindeki power da 80 plus logosu var rahat yeter 600w
  • Buda benim asgardım :)

*XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Çoğu kişiye önerdiğimiz ve alanı memnun etmenin yanında tavsiye edenin de yüzünü kara çıkarmayan bu f/p ürünü kasa hakkına bir başlık açmazsak ayıp olur dedim.
    Ve başlangıcı yapıyorum

Kasa PSU olarak başarılı. 600W ürün var üzerinde.
    12V kanalından toplam 432W güç verebiliyor.
    Ek olarak sessiz olması da cabası.

Önce kasanın resimleri;
     *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü  *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü
     *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü  *XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA* Kullanıcılar Kulübü

Kullanıcılar;
    kedi bedri (2 adet)
    _AsDeRf_
    ubus31
    zobara
    Drumevo_DI
    har3 @500W modeli
    enderclup
    system electronıc
    m_karacaa

Kullanan kardeşliklerimin fotoğrafları ve görüşleriyle de bizi bilgilendirirlerse çok memnun olurum.

başkan ram leri yanlış takmışsın.. slot ları 1ve3 veya 2ve4 şeklinde takman lazım

• 1 Hafta once aldim 600w versiyonun kasa 12v kanalinda 504w veriyor 80plus logosu var. Sistemim i5 4690, MSI z97 PC Mate, 2x4gb kingstone 1600mhz, r9 280x

Fan hizli calisma problemini fanlari 4pin fan girislerine takarak cozebilirsiniz. Sonra gerekli ayarlarlamalari yaparsiniz biosdan yada programlarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

valla bir de 80+ olsaydı tadından yenmezdi...

ama çok problem değil yine de verimliliği %75 'in üzerinde... gayet iyi bir değer yine... 80+ diye satılan güç kaynaklarının çoğu (bronze olanları) zaten %82-85 arası verimlilikle çalışıyor...

Çok etkileyecek bir fark değil bence bu da.

432W 600W için hiç de kötü denemeyecek bir oran.

bende almak istiyorum bu kasadan ama

şimdi 600 W da 432 W ne demek oluyor

yani en fazla 432 W verimlemi çalışıyor bu güç kaynağı

benim eski kasamda 460 W güç kaynağı vardı ve ekran kartını kaldırmadı

bu yüzden kasayı ve güç kaynağını değiştirme

ihtiyacı hissettim bunu alırsam ekran kartımı kaldırırmı sizce

ekran kartım Asus ati radeon hd 4850 1 gb 256 bit ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysis42 -- 10 Kasım 2014; 12:57:22 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.