Şimdi Ara

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
34
Favori
61.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tablo 15 mart
    Bu mesaja eklenen görseller:

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM
    Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 .
    Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB
    Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB
    Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    cidden bakmayım hiç resim de bile bu kadar belli ise biraz toparlanayım da 201 alalım aldık madem işe yarasın diğerini de artık arkaya koyarım. teşekkürler

Saygılar

@burcink, üstad bu işler biraz da şans işi. Alacağınız Dome201 de sorunlu çıkabilir. Xiaomi'yi de bu niyetle almıştık. Yurtdışı alışverişin böyle bir riski bulunuyor. Ben şahsen yurtiçinden iyi bir kamera almayı düşünürdüm yerinizde olsam. Sorun yaşarsanız ,iade, değişim onarım çok daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Olgu hocam, ben sanal kartla satın aldım kamerayı. Bizde iade süreci nasıl işliyor?

@burcink, üstad bu işler biraz da şans işi. Alacağınız Dome201 de sorunlu çıkabilir. Xiaomi'yi de bu niyetle almıştık. Yurtdışı alışverişin böyle bir riski bulunuyor. Ben şahsen yurtiçinden iyi bir kamera almayı düşünürdüm yerinizde olsam. Sorun yaşarsanız ,iade, değişim onarım çok daha kolay olur.

Ticket açın öncelikle

• Bu arada D201 in şarj girişi xiaomiden farklı. ben kabloyu içerden geçirip lehimlemiştim. ucuna bi aparat mı takmak gerekir yoksa yeniden kablo mu çekmek gerekir.

Saygılar

Orijinalden alıntı: burcink

Bu arada D201 in şarj girişi xiaomiden farklı. ben kabloyu içerden geçirip lehimlemiştim. ucuna bi aparat mı takmak gerekir yoksa yeniden kablo mu çekmek gerekir.

Saygılar

Kutudan çıkan kablosunu kullanmak gerekir

teşekkürler saygılar

Orijinalden alıntı: kendimce

Acaba diyorum ilk parti cihazlar değilde bir ara tablo vardı şu tarihten sonra uretilenler 15 nisan miydi ne firmware ingilizce cevirölmez diye farkli lens koyup firmware üzerinden lens ayarları farkli olduğundan mi oldu CN ve US firmwareler deneyebilir mi hatta cihazlarin fabrika firmwareyi deneyerek sorun ne olduğunu tespit edilse. Yİ ANT kameradaki bu kamera cin dışında kullanılmaz durumu yaptılar.

Benim ilk kamera sizin kamera ile aynı çuvalda girmişti Türkiye'ye, ikinci sipariş geçtiğim ise üzerinde anladığım kadarıyla mart 14 üretimi gibi gözüküyor. us çevirme konusunda ikisinde de sıkıntı olmadı, farklı lens kullandıklarını da zannetmiyorum ikiside 5/10 mt ötedeki plakaları okunmayacak şekilde kaydediyor.

Google Photos
    New photo by Mustafa Temizkan
    https://goo.gl/photos/PnhxZJr4YFz4nPLM8

Ekleme: Bu arada benim filtreler yolda daha, deneme şansınız olduysa ilk izlenimler nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 23 Mayıs 2016; 16:19:12 >

Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez. Hz.Mevlana

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Acaba diyorum ilk parti cihazlar değilde bir ara tablo vardı şu tarihten sonra uretilenler 15 nisan miydi ne firmware ingilizce cevirölmez diye farkli lens koyup firmware üzerinden lens ayarları farkli olduğundan mi oldu CN ve US firmwareler deneyebilir mi hatta cihazlarin fabrika firmwareyi deneyerek sorun ne olduğunu tespit edilse. Yİ ANT kameradaki bu kamera cin dışında kullanılmaz durumu yaptılar.

Benim ilk kamera sizin kamera ile aynı çuvalda girmişti Türkiye'ye, ikinci sipariş geçtiğim ise üzerinde anladığım kadarıyla mart 14 üretimi gibi gözüküyor. us çevirme konusunda ikisinde de sıkıntı olmadı, farklı lens kullandıklarını da zannetmiyorum ikiside 5/10 mt ötedeki plakaları okunmayacak şekilde kaydediyor.

https://goo.gl/photos/PnhxZJr4YFz4nPLM8

Şimdi bu benim aracımda kullandığım Çift çekirdek üst seviye Zoran işlemcisine sahip Panorama X2 ortalama fiyatı 350 $ civarında olan bir araç kamerası. Fakat kaç metreye kadar 5 yada 10 metre plaka okuyabiliyor açıkçası hiç test etmedim.

Yorum sizin.

Kafamda oluşan soru bir araç kamerası kaç metreye kadar plaka okumalı ?

Hatta bu kamerayı ben Xiaomi Yi'nin 70 $ lık aksion kamerası ile karşılaştırdım açıkçası Xiaomi Yi aksion kamerası netliği ile ezdi geçti :

İlgili konu : https://dashcamtalk.com/forum/threads/xiaomi-yi-vs-panorama-x2-gearbest-com.10853/

Konuda RAW ham dosyalarda bulunuyor gerçek netlik.

Xiaomi Yi Araç Kamerası incelemesi Gearbest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Mayıs 2016; 13:21:14 >

• @OlguErhan aslında mesele şu, kayseride whatsapp ihbar hattı aktif ordan altaki video göndermek istiyorum ama plakayı ben okuyamıyorum ki memur ne yapsın, nasıl işlem yapsın. Belki ihbar hattı olmasaydı bizim için ilerdeki aracın plakasını okumak önemli olmayacaktı. G1W-C , GS98C de gece/gündüz çekimlerinde bu şekilde ihlallerde plakayı okuyabiliyorduk. Güncelleme ve kullanım kolaylığı açısından da xiaominin eline kimse su dökemez bence ama her model de stabil çalışmasını beklerdik açıkcası, şimdi yeni model çıkartacağız xiaomi yi car 2 diye deseler benim gibi ön sipariş ile alan onlarca kişi ilk test edilmesini bekleyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 23 Mayıs 2016; 17:36:38 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Ticket açarım açmasına da, para iadesi olacak mı paypal gibi?
  • Çakmaklık şarj aparatına usb'yi takınca kameraya kesik kesik enerji veriyor. Aracın usb portuna takınca sorun yok güç alıyor.
    Aracın çakmaklığında 2 tane farklı şarj aleti taktım, sorun çıkmadı ;yani araç çakmaklığı sorunsuz, xiaomi aparatı sıkıntılı gözüküyor.
    Daha önce bu durum başına gelen var mı ? Ticket açaçağım sanırım

Orijinalden alıntı: celutska

Ticket açarım açmasına da, para iadesi olacak mı paypal gibi?

DÖnüş yaparlar.
  • Bu arada çekik gözlü bir arkadaş fırında 60 derece ayarlamış ve cihaz ısındıkca odağın bozulduğunu,3 saat soğuyunca odağın normale döndüğü testini gerçekleştirmiş.

https://dashcamtalk.com/forum/threads/will-there-be-a-us-international-version.17576/page-5#post-249061

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkte kamerani kış aylarında sorunsuz çalışacağına dair yorumlar var;

@olguerhan

Yaz ayları için kamera önerisi var mı :)
    Kışın sorunsuz çalışan kamera Yı Dashcam var ancak yazın ne yapacağız.

Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM
    Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 .
    Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB
    Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB
    Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11
  • quote:

Linkte kamerani kış aylarında sorunsuz çalışacağına dair yorumlar var;

@olguerhan

Yaz ayları için kamera önerisi var mı :)
    Kışın sorunsuz çalışan kamera Yı Dashcam var ancak yazın ne yapacağız.

A118c

Bugün geldi yi cam açtım cihazı apk yi yükledim cihaza bağlandım sonra firmware var dedi yükle dedim bu Update etti cihazı fakat sonra
    Şimdi cihaz açılıyor WiFi filan kapalı ayarlara giriyorum WiFi acıyorum ama sonra geri tuşu çalışmıyor kitleniyor makine
    Altta videosu var bakabilirsiniz
    Ne yapmam lazım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB

• Ayni sey birkac gun once benim basima geldi. Meger uygulama uzerinden yuklenen sürüm betaymis. Linkten en usteki kararli surumu indirip sd karta atin. Sonra cihaz tamamen kapaliyken hafiza kartini takip cihazi acin ve ekrana gelen islemi onaylayip yuklenmesini bekleyin, islem tamamdir.

http://bbs.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 24 Mayıs 2016; 2:26:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Ayni sey birkac gun once benim basima geldi. Meger uygulama uzerinden yuklenen sürüm betaymis. Linkten en usteki kararli surumu indirip sd karta atin. Sonra cihaz tamamen kapaliyken hafiza kartini takip cihazi acin ve ekrana gelen islemi onaylayip yuklenmesini bekleyin, islem tamamdir.

http://bbs.xiaoyi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=34012

hocam linkte şunlar var A. firmware.bin B. FWCARC10.bin
    hangisini atacağız karta sana zahmet direkt son sürüm linkini atabilir misin ?

edit: sanırım link şu:http://www.pc936.com/Download/xiaoyigujian/V-0.08.013.zip
    bunu zip halinde mi atıyoruz karta yoksa zipin içindeki dosyayı mı atıyoruz hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 24 Mayıs 2016; 8:02:56 >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.