Ali hocam merhabalar, size bir şey danışmak istiyorum, Mijia 1C lerde 2600 mAh batarya kapasitesi var biliyorsunuz, bunu 5,2 ye çıkarmak için 4 tane 18650 pil alsak, bağlantıları vs nasıl yapabiliriz, bir fikriniz var mıdır? Sanırım bu konu üzerinde konuşulmuştu bu ama bulamadım Teşekkürler |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 1 Aralık 2020; 16:10:28 > |
|
Hocam evet, 4 adet pil ek yaparak 5200 e yükseltmek istiyoruz. İlle pil yuvasının oraya değilde kablo çekerek dışına pilleri tutturarak bir düzenek olabilir mi? |
|
|
|
Arkadasa katiliyorum, robot supurgelerdr hijyenik urun degildir. Millet yine yolunu bulmus, iade almak zorundalar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@Hepsirobot Ali Bey belki bilginiz vardır ;STYJ02YM ile STYTJ02YM model numaraları arasında ürün anlamında ne gibi fark var acaba? Vatan bilgisayardan evofone garantili STYTJ02YM model numaralı Mi robot Vacuum Mop P aldım. Global versiyon ,çoklu harita yapmak için çeşitli seneryolar anlatılmış bu konuda fakat harita ayarları diye bir sekme uygulamada bulunmamakta. Sanırım Çin serverlarına kayıtlı cihazlarda bu sekme mevcut ve kullanabiliyoruz forumda genelde STYJ02YM kodlu ürünlerden bahsedilmiş bunun için biraz kafam karışmadı değil,yardımcı olabilirseniz sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryjesus -- 2 Aralık 2020; 15:34:42 > |
Sayın Hocam süreç sonlandı. Cuma günü servisin eline geçen cihaz bugün bana geri geldi. Herhangi bir ücret de ödemedim. Servisin yaptığı şey "yazılım atıldı" olarak geçiyor.. servis arayarak bu sorun ile daha önce karşılaşıp karşılaşmadıklarını sorduğumda cevap alamadım. anladığım kadarıyla telefona bakan arkadaş ve "teknik" arkadaşlar farklı kişiler. Firmware sürümü yolladığım ile aynı. sorunum hızla çözüldüğü için tabiki de şu an mutluyum. @Akasey |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efd37 -- 1 Aralık 2020; 19:16:0 > |
İçindeki 4 tane 18650 pili alıp daha yüksek kapasiteli pil ile değiştirilemez mi? Elektronik sigaralar için kullanılan Sony, Panasonic vs piller vardı uzun ömürlü? Yanlış hatırlamıyorum bir pil 2500-3000 mah filan oluyordu... düzeltme : imla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 1 Aralık 2020; 20:14:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu7y -- 1 Aralık 2020; 20:25:24 > |
![]() Apple iPhone X 64 GB GOLD | SONY MDR-X650BT PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix Apple MacBook Pro Lancia Delta 1.6 otm
|
Bugün öğlen V2 Pro cihazım geldi. Hemen kurulumunu yaptım. İlk deneme de 5 GHz ağa bağlanmadı sonra 2.4 olanı denedim başarılı oldu. İlk süpürme işlemi bitince şok oldum. Haznesi tamamen kedinin tüyleri ile dolmuş nereden buldu onları hayret ettim. Resmen pislik içinde yaşıyormuşum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 1 Aralık 2020; 20:35:54 > |
Anladım hocam sağ olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |