1.satirda software version cikmiyor ki tiklayim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
senin ilacın youtube da azıcık araştırcan o zaman, illaki vardır bir yolu |
Tesekkurler hocam;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Samsung S9+ buldum 3300 lira 4 aylık sıfırdan farksız faturalı kutulu. Redmi Note 9 Pro mu almalıyım, S9+ mı ? |
Batarya ve işlemci hariç her yönden s9 plus üstün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telefonda oyun oynarken ekran kararması yaşayan var mı böyle saçma bir olay nasıl yaşanıyor ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğurcan1996 -- 16 Ocak 2021; 23:34:17 > |
|
sat samsung al < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam benim kız arkadaşımın telefonunda oyun oynarken oluyor bu sorun. Kendim a70 kullanıyorum daha güçsüz bir telefon daha sorunsuz en azından. Sorunu sanırsam game turbodan açarak çözdük gibi isterseniz deneyin olursa yazın buraya diğer arkadaşlarda görsün |
Zaten oyunları o uygulama üzerinden açıyorum bir iki defa oldu şuan her hangi birşey yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son 10 gündür dokunmatik kafayı yiyor kendine kendine basıyor 20 30 saniye. Herhangi bir yere düşürme falan da olmadı. Umarım yazılımsaldır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |