Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.572
Cevap
234
Favori
1.141.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hep kazik zaten vatan ile ayni fiyatlar ....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da gündüz note 8 pro 128 gb yeşil renk yoktu. Akşam stoğa girince fiyat 100 tl artmış.şuan piyasada stoklar tükendi sanırım. Evofone cuma günü için indirim kampanyası yapmış ama stoğunda birçok cihaz yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam telefon şarjda ısınmakta. Uzun süre full ayarda pubg oynayınca arkasından hafif bir ılıma olmakta. Hepsi bu. 50 derece ısınsa hissederdim yani. Onun dışında normal kullanımda telefon gayet soğuk. Sırf Makro lens için almayı düşünüyorsanız bence almayın. O küçücük lensle harikalar yaratamazsınız . Benim dslr makinem için bir ara arkadaşımın 4 bin liraya satılan makro objektifini ödünç almıştım. Onda bile tatmin olmamıştım. Bu bana oyuncak gibi geliyor. Güncelleme konusunda note 8 ne kadar güncelleme alırsa pro da o kadar güncelleme alır. Telefona dair Olumlu olumsuz özelliklerini yukarıda yazmıştım. İçiniz rahat değilse mi9 lite alabilirsiniz

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt
    Ben de pro var. 50 derece olayı yalan.

Evet bende farkettim şarj olurken biraz ısınıyor. Hızlı şarj olayından sanırım kısa sürede normalden fazla akım veya voltaj gittiği için batarya ısınıyor internetde okumuştum. Yalnız bu telefona özgü bir durum değil. Genel olarak ısınırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 9:8:19 >
  • herkese kolay gelsin.
    benim amacım note8 pro yü kötülemek değil. mesaj da da sadece note 8 pronun güncelleme alıp almayacağını sormadım.
    mi9 lite de güncelleme almayabilir ( lite ler genelde bu sorunu yaşıyor) hepsini kapsayarak söyledim.
    makro lens harikalar yaratmaz ama en azından hiç olmamasından iyi.
    aslında kamera dizilimi note 8 gibi olsaydı direk almıştım telefonu

genelde ilk sayfada tips and tricks dediğimiz püf noktalar faydalı bilgiler olur.
    telefonlar yeni diyemi bilgi yok?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

birkaç gün içerisinde Pro modelini almayı düşünüyorum

Telefonda en çok kamerayı kullanacağım , birde çok fazla müzik dinlerim

Kamera konusunda iyi-kötü yorumlar okudum , ses konusunda ne durumda bu telefon ? Hoparlör ses seviyesi nasıl , ayrıca kulaklık çıkışı ne seviyede - Hi-Fi Quad DAC mevcutmu ?

Eşimde İphone 8 plus var , hem hoparlör hemde kulaklık olarak çok başarılı buluyorum .

• Note 8 pro için gcam deneyin arkadaşlar

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6.1.021_xcam6_RN8P_Wyroczen_TEST3.apk

• ChikoBombare kullanıcısına yanıt
    Kardeş biraz yukarıda sorunlarının hepsinin cevabını yazmıştım. Soru sormadan önce yazılanları okumanızı tavsiye ederim.

• F-138 kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim çalışmıyor. Sadece lens bulanıklığı ve paronoma kısmı çalışıyor. En azından bu da umut verici. Demek ki diğer kısımların da uyumluluğu ayarlandıgında gcam da çalışacak pro modelde

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Hocam denedim çalışmıyor. Sadece lens bulanıklığı ve paronoma kısmı çalışıyor. En azından bu da umut verici. Demek ki diğer kısımların da uyumluluğu ayarlandıgında gcam da çalışacak pro modelde
    ayarlarda çoklu kamera gibi bir seçenek vardı sanırım,onu açtınız mı? eşimin mi a3 telefonunda da böyleydi,ayarları açınca çalıştı bütün kameralar.

• muxo kullanıcısına yanıt
    Test aşamasında şuan inşallah yaparlar

• Az önce güngören tarafından bir telefoncudan 2.475 TL'ye pro yu aldım. İlk izlenim olarak gerçekten güzel bir telefon. kullandıkça yorumlarımı iletirim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.