İZMİR OTO KOLTUK DÖŞEME TAVSİYE
Merhaba arkadaşlar 96 model Corsa B kasa aracım için koltuk ve kapı döşemesi yaptırmak istiyorum. İki yerle görüştüm birisi kapı döşemeleri için tanesini 2000 lira diğeri 1000 lira fiyat verdi.
Koltuklar ise 8000 lira dediler diğer işletmeye telefonla sorduğum için görmemiz lazım dedi.
Sanırım biraz oynak bir piyasa. Sizlerin İzmir'de yaptırıp beğendiğiniz yerler ve fiyat bilgilerini yazarsanız sevinirim.
Hazır yaptırıyorken Golf GTI tarzı ekoseli ama açık renk bir kumaş tercih etmek istiyorum. Kumaş seçebiliyor muyuz ya da dışarıdan kendiniz alıp getirdiğimizi dikiyorlar mı
merhaba,
200.000 tl civarı günlük sabah 15 km, akşam 15 km gidecek araç önerisi rica ederim.
araba ilan sitelerine baktım. ilgimi çekenler. suzuki swift, alto (yenileri), renault twingo, ford ka, hyundai atos gibi arabalara bakıyorum.
bunlardan kullanan tecrübesi olan varsa desteğinizi rica ederim.
bu fiyat bandında kaportadan çok yürüyen aksam, kayış, zincir, baskı balata vs benim için daha önemlidir.
kullananlar varsa deneyimleri rica ederim
Egea 1.6 Multijet otomatik dct şanzıman sesi
Herkese merhaba
benim aracım 145.000 kilometrede ve şanzımanda eski tofaş'larda geri vitese takınca çıkan ince tiz sesten çıkartıyor ve bariz şekilde duyuluyor.
Sanayide birkaç ustaya hatta sadece şanzıman yapan ustalara dinlettiğimde hiçbir yere ellettirmeden sadece fiatın servislerine kontrol ettirmemi söylediler. Dinleyerek sorunun ne olabileceği hakkında hiçbir yorum yapmadılar. Şu an tamamen sürpriz yumurta kıvamında.
Baskı balata bitmiş midir diye soruyorum bu kilometrede baskı balata bu şanzımanda bitmez diyorlar.
Başına gelen varsa acil bilgiye ihtiyacım var
merhaba,
maksimum 420000 tl otomatik araç önerisi rica ederim.
kriterlerim
- otomatik şart
- bagaj geniş olmalı, 480 litreler civarı. station olursa tadından yenmez benim için. (bebek var)
- benzinli yada lpgli olması tercihim (dizel araç hiç kullanmadım. ağır bakım masrafından çekiniyorum) dizelde olur.
- yıl olarak mümkün olan en genç aracı tercih ederim
- km maksimum 140000 (benzinli araç için) tercih ederim.
diyebilirsiniz gir sarı siteye oradan bak ancak kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum. galeriler çakal. araçları almayacaksan kullandırmıyoruz falan diyorlar.
belirttiğim kriterlere en çok uyan egea var. bir kaç galeri b-max önerdi, galeri önerdiği için bana itici geldi. birde aracın b sütunu yok belki ondandır.
kullandığım araç 2008 symbol. yeni alacağım araç teknoloji ve konfor açısından her türlü bana çağ atlatacağı için gidip gördüğüm içine oturduğum her araba bana çok güzel geliyor.
yürütme masrafları yormayan. yağ/sıvı değişimleri zamanında yapıldığı sürece arıza çıkarmayacak olan kullandığınız araçlardan bilgiler rica ederim. teşekkürler
|
99-2000 swift hb
|
|
z3 compact mı lg g2 mi
|
1000tl telefon tavsiyesi
|
|
mutlu olmak istiyorsan hiçbir şey bekleme |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.462
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 7.120 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 131 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar