Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.538
Cevap
243
Favori
1.108.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnteymenTürk

Güneşi arkama aldığım zaman olmuyor. Daha önce karşılaşmamıştım çok fotoğraf çektirtim güneşe karşı ama bunun çözümü lens değişimi falan mıdır, onu tam olarak anlayamadım. İlginiz için teşekkürler bu arada
    Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değildir. Bir fotoğrafçılık kavramıdır. Lens mercek dizilim ve yapısından dolayı oluşur. Binlerce liralık lenslerde bile olur. Elinizle gölge yapmak en makul çözümdür. Bu da direk güneşi çekeceğiniz karelerde işe yaramaz :)

Şekil A da 7 bıçaklı diyaframa sahip muhtemelen pahalı bir lensteki parlamayı görebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynı ekrana girin.
    En üst kutucuktaki Deafult seçeneğini Application1 veya 2 olarak değiştirip gördüğünüz ayarların aynısını Deafult kısmına yazın. Otomatik sıfırlama yok bu şekilde manuel yapılabilir.

• amma velakin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Sağolun, mesajı yanlış okumuşum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değildir. Bir fotoğrafçılık kavramıdır. Lens mercek dizilim ve yapısından dolayı oluşur. Binlerce liralık lenslerde bile olur. Elinizle gölge yapmak en makul çözümdür. Bu da direk güneşi çekeceğiniz karelerde işe yaramaz :)

Şekil A da 7 bıçaklı diyaframa sahip muhtemelen pahalı bir lensteki parlamayı görebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Snappseed araçlar iyileştirme kısmından yok edebildim. Söylediğiniz gibi fotoğraf çekiminden sonra manuel işlem yapmak gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnteymenTürk

Snappseed araçlar iyileştirme kısmından yok edebildim. Söylediğiniz gibi fotoğraf çekiminden sonra manuel işlem yapmak gerekli.

Alıntıları Göster
    Bu sosyal medyadaki video kalitesindeki düşüklük konusu nedir açıklama getirebilir misiniz?
    Telefonu eşime almak üzereyiz de bir sürprizle karşılaşmayalım istiyoruz.
    Android 10 da yakında gelecek sanırsam. Bu tarz sorunlar giderilecektir diye düşünüyorum. Sanırsam işlemci kütüphanelerinin imzalanması konusunda sorunlar yaşanıyor ve uygulamalar donanımı tam olarak tanımayıp düşük ayarlarda besleme yapıyor. MTK ve Xiaomi'nin bunu çözmesi gerekir.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiyi alıntıladınız:))

• quote:

Orijinalden alıntı: SLiM_BoY

Mediatek işlemcinin uzun kullanım sonucunda (1-2 yıl) performans kaybı yaşaması ihtimali için ne diyorsunuz arkadaşlar ?
    Uzun kullanım sonucu performans kaybı olacağını sanmam. Lakin aşırı ısınma ve soğuma sonucu anakart üzerindeki lehim yerlerinin özelliğini kaybetmesi ve arıza yapması muhtamel. Bu sorun daha önce LG g3 te kronik bir sorunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowhogfer

Yanlış kişiyi alıntıladınız:))
    Elinde telefon olup kullanan biri olduğu için alıntıladım. Yoksa soru kullanan ve şikayetçi olan herkese :)
  • Raven kullanıcısına yanıt
    Bu bir problem mi yoksa wifi mobil veriden daha fazla pil mi goturuyor acaba

• blackeagle001 kullanıcısına yanıt
    Bende ayrıyetten galaxy a7 2018'de var ve onda wifi ve mobil veri arasında pil durumu farketmiyor. Eğer note 8 pro'da fark ediyorsa yani wifi daha çok pil harcıyorsa bu donanımsal bir problemdir. Sadece wifi bağlı kullanmakla sadece mobil veri bağlı kullanmak son şarj edildiğinden beri geçen süre açısından farkettirmediği halde kalan süre yanlış görünüyorsada yazılımsal bir problemdir. Yani illaki bir problem var ama nerde. Bunun dışında telefonu recovery moda alıp wipe factory data yaptım ve telefonu her zamanki gibi günlük işler için kullandım ve şuanda %26 şarjım var aldığım ekran süresi 10 saat tahminimce 2 saat daha gider. Menüden sıfırlamaya göre farkettirdi ve sanırım telefon kendine geldi ss atarım.

Düzenleme: Tahmin ettiğim gibi oldu ve pil tasarrufunu açmadan 12 saat ekran süresi aldım şarjım %10 kaldı. Oyun oynamadım. Senkronizasyon da sadece kişiler açık. Ekran ışığını yarıda kullandım, karanlık modu açmadım. Pil tasarrufu açık halde ekran süresi 14 saat olurdu büyük ihtimalle.

Düzenleme 2: %3 şarjım kaldı ve pil tasarrufunu açmadan 13 saat açık kaldı ekran bu benim telefon için bir rekor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven -- 2 Ocak 2020; 18:36:18 >

Bu yazı benim içinde önemli olmadı bende öyle yapayım eğer gerçekten çok fark ediyorsa

bildirim panelindeki senkronizasyon kapalı. pil tasarrufu açıkken belki 1 saat daha artırıyor ama benim kullanımım genel olarak 10+ saat. karanlık mod, düşük parlaklıkta kullanıyorum gündüz dışarı çıkmadıkça. otomatik parlaklık kapalı. oyun oynamıyorum

Orta yüksek parlaklıkla uzunca süre ailem ile görüntülü görüşme yaptım, onun dışında standart kullandım, tasarruf kapalı 1 gün 6 saat bekleme, 8 saat ekran suresi ve%35 şarjı var daha. miui 11 güncellemesinden sonra direkt format attım daha stabil olması için eğer siz atmadiysaniz atın. zorlasam 14-15 saate varıyor

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi. Samsunglarda usb-c den görüntü çıkışı desteği var. Eskiden mhl idi şimdi ise dex oldu. Hatta dex e dahi gerek yok.

Usb-c to hdmi kablo bulup denemek lazım.
    Yurtdışı sitelere baktım. Type-C to Hdmi kablosu Xiaomi telefonları için satılmıyor. Sanırım destek yok.

• Ekran süresinin 7-8 saati geçmemesinden dolayı akşam hard reset atmayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende redmi note 8 pro ile aranıza katıldım. Fakat YouTube video izlerken yüzler görüntüler çok garip geldi. Samsung s8 kullanıyordu. Acaba IPS lc olduğundan mi buna alışamadım. Ya da bu ayarı. Varmi

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.