Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.572
Cevap
235
Favori
1.124.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir soru daha sn. Dahool. Anneminkini ayarlarken yanlışlıkla kendiminkini de bozdum. Factory reset yapmadan cihazımın şifresini nasıl resetleyebilirim?

• OK. buldum. Gerek kalmadı. Teşekkürler!..

• Sorunu çözdüm. Konu benim hatam. Şifremi sıfırlamak için kendi telefon numaramı kullanmışım. Annemin resetlenecek telefonunu kullanınca oldu. Ancak garip gelen, annemi telefonunun ayarlar kısmında benim telefon numaramı girince benim telefonumun şifresini değiştiriyor. Ondan şüphelenmedim hata mı yaptım diye.

Neyse konu çözüldü.

• debianmr D kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğüne sevindim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba uzun zaman sonra pili ciddi anlamda bir günü gecilemeyecek seviyeye gelmeye başladı. Yeni pil ile bir buçuk gün geçirir mi? yoksa artık yeni bir modele geçiş mi yapmalıyım?

• copilotttt kullanıcısına yanıt
    Yani yeni pil ile daha iyi hale gelir, özellikleri halen iyi bir cihaz.

Özellikleri iyi olduğundan bu zamana kadar performanslı kullanıldı. Yazılım desteği bitti. Ama anlıyorsanız rom vb. işlerden geliştiricilerin yaptığı özel rom, yazılım yükleyip daha iyi kullanım elde edebilirsiniz.

Yada imkanınız doğrultusunda yeni bir cihaza da geçebilirsiniz.

Ekstra biraz daha kullanırım derseniz gereksiz uygulamaları kaldırıp pil ve performans olarak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Tabii pili değiştirmek şartı ile.

Bu videodan yapabilirsiniz gereksizleri kaldırmak için rehber; (Tam Ekran izleyiniz)

Kaldırılmayan uygulamaları kaldırma rehberi.

Ladb indirme linki;

LADB APK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 29 Kasım 2024; 16:3:42 >

• Arkadaşlar merhaba. Arca camım kırıldı da nereden temin edebilirim? İnternette satılanlarda renk uyumsuzluğu şikayetleri var.

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt

Bu tamirci iyi iş yapıyor. Ben ve çevremdekiler bütün telefonları buna veriyoruz

Kaynarca - pendik - ist

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]cep hastanesi
    Cep Hastanesi | Türkiyenin Profesyonel Cep Telefonu Tamiri Servisi
    https://cephastanesi.net
  • Flaş açık şekilde fotoğraf çektikten sonra flaş kendiliğinden kapanıyor bu neden olur?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam camı ben bulsam ben de değişim sağlarımda piyasadaki ürünlerde renk farkı oluyor genelde. Çıkma bulana kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

• Android 14 e yükselten oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen değişim sağlarsın ama internetten aldığın parça kaliteli çıkmayabilir yani eğer yan sanayi parça diyorsan, büyük olasılıkla çöp çıkar. Çünkü yan sanayiler çeşitli kalitelerde oluyor. Orjinale yakın yan sanayi ekranları kullanıcı yorumlarından bakarak anlamak zaten güvenilir değil çünkü yorumları satıcının kendisi de yazar. Tamirciler hangisi kaliteli hangisi kalitesiz biliyorlar

Orjinal meselesine gelince, o ekran için çıkma aramaya değmez amoled olsaydı olabilirdi renk farklılığı olması normaldir hatta bazı xiaomi cihazlar, orjinal ama daha soğuk renkli başka bir ekran markası da kullanabiliyor huaxing miydi neydi bir süre sonra göz alışıyor garip gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 12:13:36 >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak android 12 son güncellemesi idi. Rom vb. ile resmi olmayan güncellemeler yapılabilir.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Telefonu değiştirdim emektarı yedek olarak tutuyorum :)

Yani ama genel bilgi olarak da ise yarar. Baska bir cihazın ilerde parçasını değiştirmek isterseniz kendiniz buna kalkışmayın derim çünkü satın alınacak parça tamamen şans eseri iyi de çıkabiliyor kötü de çıkabiliyor fakat tamirciler hangi parça iyi eğer temiz ve düzgün is yapıyorlarsa biliyorlar. xiaomi telefonların parçaları servis dışında sıfır bulunmuyor zaten bulmanın imkanı yok ancak kendi cihazımda, şarj board değişiminden çok memnun kaldım mesela ve ilginç bir şey farkettim yeni takılan board'un üzerindeki 3,5 mm jack girişinin sesi orjinale göre daha yüksek yani nasıl oluyor bilmiyorum ama orjinalden daha yüksek ses veriyor. orjinalinden bile iyi parça olabiliyormuş gerçekten Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] 

piyasadan alıp kendim değiştirseydim mutlaka sorun çıkardı ekran da o şekil ya dokunmatiği çalışmaz ya problemli olur ya görüntü kalitesi çok kötü olur

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum hocam size. 1 ay kadar önce de ekranı kırıldı çıkma ekran aradım fakat bulamadım en son telefoncunun birine taktırdım fakat orjinali ile uzaktan yakından alakası oktu ben de 14t pro alarak yine xiaomiden devam etme kararı aldım

• Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak bende de redmi note 8 pro 128 gb var hafızamda olmak üzere 128 GB'lık bir hafıza kartı aldım onu taktım fakat pubg call of duty gibi büyük uygulamaları ve büyük boyutlu uygulamaları hafıza kartına yüklemek için ne yapmam lazım yol gösterecek yardımcı olacak varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum telefondan. Bu forumdan tavsiyeler üzerine almıştım.
    Ama artık yenileme vakti geldi, Bu kalitede önereceğiniz model telefon varmı?

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.