Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
576.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal şarj adaptörünun fotosunu gönderebilir misiniz benimki hızlı şarj yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutudan hızlı şarj çıkmıyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    1800₺ verecekseniz az daha verin Realme 5 Pro alın derim.

Korona canlıdan canlıya bulaşıyor sadece, korkmanız gerekecek bir durum yok yani.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Tianma imiş benim cihaz. Dediğin modları açmak batarya bitmesin diye telefonu devamlı güç modunda kullanmak gibi. Tabi boş yere masrafa girmeyi kimse istemez ama bu kadarda kasmamak lazım. Ghost screen i kullanıcı hatası diye geri veremezler herhalde? Sonuçta artık thh den herkesin haberi var.

Ben mesela servisten olumsuz sonuç alırsam hem her yere yazarım hem thh ye başvururum hemde bir daha xiaomi almam. Bunu göze alacaklarını sanmıyorum ama servise işimiz düşerse görürüz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mart 2020; 16:4:40 >
  • Vodafone da internette sıkıntı yaşayan varmı arkadaşlar. Şehir merkezinde sürekli E çekiyor yani 2g, bunun ayriyetten bir ayarı vs varmı.

• Kullanıcı hatası diyip yollarlar hocam, hem de zevkle. Bakınız: Samsung, LG, bir zamanlar Sony. Hepsi kullanıcı hatası diyip para istiyor. Xiaomi mi istemeyecek?

Zaten çözümü de 3 şekilde oluyor böyle olunca:
    1- Kullanıcı parasını veriyor.
    2- Kullanıcı THH'ye başvurup para iadesi alıyor.
    3- Telefon bozulana bir kadar böyle kullanıyor.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi mi, yurtdışı mı cihazınız?

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Yurtdisi

• Google klavyenin yatay modda yazı yazma barı hala ekranda 😂

Ghost screen sorunu şimdilik sanırım sadece beyaz renklerde böyle yapıyor. Ekran resmi alınca belli olmaz herhalde o yüzden başka telefonla çekip buraya atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mart 2020; 20:21:7 >
  • Bugün ghostscreen sorunu baş gösterdi. 11.11 de almıştım cihazı. Sizde durumlar ne beyler?

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Telefon hakkında - Tüm özellikler - Model kısmında ne yazıyor?

• Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Cihazı okuma modunda kullanıyorum, sıkıntım olmadı ama daha yeni zaten cihazım. Okuma modu açık olarak kullanmanızı tavsiye ederim, ghost screen kayboluyor (okuma modu açık olduğu müddetçe). Okuma modunu da en düşük ayara getirseniz de olur.

Ekran biraz sararacak ama gözünüz daha az yorulacak ve ghost screen görmeyeceksiniz en azından.

• Arkadaşlar ghost screen kendiliğinden olmaz dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var sadece
    1) çok ısınırsa telefonun soğumasını bekleyip öyle kullanmak
    2) sarda çok kurcalamamak ısı yapıyor ve problem oluyo(bende böyle oldu sonra geri gitti)
    3) bir uygulamada veya ekranda uzun süre full parlaklıkta bırakmak da ghost screen sorununa sebep oluyor ben bunlara dikkat ediyorum açıkçası

• Custom romlarda çalışan en verimli gcam hangisi suan?

• Burdaki seçeneklerden hangisi ghost screen olmaması için daha faydalı acaba, sanki daha önce bununla ilgili bir mesaj görmüştüm ama bulamıyorum.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Otomatik / Önerilen - Sonrasında da soğuk

• efekcr kullanıcısına yanıt
    BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Ekranı soğuklaştırmak iyi değil. Mavi pixeller, kırmızı pixellerden daha az ömre sahip. Ghost screen gidecek diye soğuklaştırırsanız mavi pixeller daha çabuk ölür. Sonrasında da ekran sararması dediğimiz olay oluyor.

Ayrıca ekranı sıcak tona getirince de gidiyor ghost screen. Okuma modunu açınca kayboluyor veya daha olmamışsa ghost screen olmuyor. Kırmızı pixellerin ömrü daha uzun olduğundan sonra cihazı okuma modundan çıkartınca da doğru renkleri vermeye devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.