Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
576.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler
  • Ekranı değişseniz de çözüm kalıcı değil. Yine Tianma marka panel takarlarsa yine ghost screen olacaktır. Çirkin diyorsunuz ama zaten gözü yormaması için olan bir mod o. Saçma sapan bir şey değil ayrıca 300-400₺ vermekten ve bunun da çözüm olamamasından daha iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran yansıtmada sorunu var bu telefonun. Video yansıtırken takılıyor, bozuk CD gibi pixelleniyor. Eski HTC telefonumda yansıtma yaptım hiç bir şekilde donma yok. Google'dan araştırdığımda note 3'ten beri bu problem varmış. Xiaomi hâlâ düzeltmemiş. Xiaominin yazılım olan konusunda sıkıntıları var. Kaç nesil telefon çıkarmış hâlâ aynı sorun.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Sadece tianmada mı oluyor? Benimki ginkkoymuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekranın ne olduğunu nasıl anladınız

• bilonemsi kullanıcısına yanıt
    Hocam bir program vardı, onun sayesinde cpu z benzeriydi

Telefonu sapsarı yapacağıma bozulana kadar kullanır garantiye veririm. Ekranı sarartmanın ghost screni engellediğinden %100 emin misin? Ghost screen sorununu bize kitleyecek değiller herhalde? Garanti kapsamında bedava yapmaları lazım. Bakalım inş servise düşmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Mart 2020; 21:43:11 >
  • jestercat kullanıcısına yanıt
    Yansıtma sorunu mıuı 11 le geldi öncesi yağ gibiydi.Yansıtma yapacaksanız resimdeki yerden yapın..üst menü iconda yaparsanız cast iconundan lag fazlalaşıyor.. Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• Hocam sıkıntı veriyosa gönderin garantiye gitsin.ekran da devamlı kafanıza takılır..

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Öyle ufak şeyleri kafaya takmam bu sorun henüz başlangıç aşamasında gibi duruyor. Şimdilik gece farkettim ışıkta ben fark edemedim, İleride kullanıma engel olmaya başlarsa mecbur telefonsuz kalıp servise veririm. Şimdi garantiye versem sorun yok diye yollarlar :)

• Dokunmatik problem mi var bilmiyorum örnek whatsapp, youtube vs girerken pat diye ana ekrana atıyor.
  • Hiç farkında değilsiniz anlaşılan. Türkiye'de hiçbir garanti iyi değil. Tabi ki de kullanıcı hatası diyecekler. Şansınıza cihazınızı verdiğiniz servis yetkilisi kullanıcı hatası demeyebilir de ama %99.99 diyecekler.

Arkadaşımda Mi A1 vardı, gece modunu açınca (bizdeki okuma modu) kayboldu. Kapatınca geri geldi. Böyle bir durum var.

Ayrıca hayalet ekran sorunu daha da ilerleyebilir. Normal kullandığınız uygulamalar çok net şekilde ekranda kalabilir. Tabi siz bilirsiniz. Ben çok yoğun bir şekilde tavsiye verdim.

• Evet, cihazı hayalet ekran olması için zorlamadığınız sürece diğer panellerde olmuyor, sadece Tianma'da oluyor.

Ginkgo ekran panelinin ismi değil, cihazın kod adı.

Ayarlar - Telefon hakkında - Tüm özellikler - Çekirdek sürümü kısmına 5-6 değer art arda basın, donan testi açılacak. En üstteki Software Version'a tıklayın, biraz aşağıya inin, ekran paneli orada yazacak. Yazan yerin görüntüsünü atıyorum.

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 7 Mart 2020; 9:48:43 >

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik sorunu olduğunu düşünmüyorum. Cihazı bir sıfırlayın derim, belki çözülür.

• GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Bence sensör problemi nedeniyle oluyor.
    Benim redmi note 8 sürekli kameraya geçiyor, mesaj yazarken alakasız şeyler yazıyordu.
    3 aylık uğraşma sonucu THH kanalıyla iade ettim.
    hocam teşekkürler çok.
    içim rahatladı tianma değilmiş benimki ;)) Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• bilonemsi kullanıcısına yanıt
    Yine de çok hor kullanmayın cihazı. Bazen fark etmiyor, farklı ekran panellerinde de çıkıyor. İnşallah çıkmaz sizde tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bien

Bence sensör problemi nedeniyle oluyor.
    Benim redmi note 8 sürekli kameraya geçiyor, mesaj yazarken alakasız şeyler yazıyordu.
    3 aylık uğraşma sonucu THH kanalıyla iade ettim.
    Büyük ihtimal sensör hocam benimde şimdi aklıma geldi siz yazınca.
  • Selamlar.

www.amazon.com.tr
    Xiaomi Redmi Note 8 Akıllı Telefon, 128 GB, Mavi (Xiaomi Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z3LS8GM/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_sMRyEb84E4D1V?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1&psc=1

Buradan 128 GB mavi olanı 1800 TL'ye alacağım.
    1650 ye 64 GB var aradaki 150 TL vermeye değer mi sizce?

Koronavirüs çıkar mı diye korkuyorum böyle ihtimal varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.