Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (15 Mobil) - 1 Masaüstü15 Mobil
5 sn
10.384
Cevap
116
Favori
576.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vurucumuhammet

Arkadaşlar ghost screen kendiliğinden olmaz dikkat etmemiz gereken bazı şeyler var sadece
    1) çok ısınırsa telefonun soğumasını bekleyip öyle kullanmak
    2) sarda çok kurcalamamak ısı yapıyor ve problem oluyo(bende böyle oldu sonra geri gitti)
    3) bir uygulamada veya ekranda uzun süre full parlaklıkta bırakmak da ghost screen sorununa sebep oluyor ben bunlara dikkat ediyorum açıkçası
    Parlaklık dediğiniz gibi bu konu da etken.
  • Arkadaşlar kamera çıkıntısını kapatan slikon kılıf tavsiye edermisiniz.
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    Kendi kılıfı?

Spigen'in varsa şu kenarları bombeli kılıfını alabilirsiniz (Spigen marka almasanız da olur).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son günlerde n8 almak yerine mi a3 mü alsaydım diye düşünmeye başladım. görüşü olan var mı iki cihazı da kullanan?
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt
    Android 10 ile Mi A3'ün anası ağladı hocam. Mi A3 kullansaydınız da keşke Redmi Note 8 alsaydım derdiniz şu an.

• Mi a2 lite verilen adroid 10 chazı brick ediyormus..sıkıntılı güncelleme göndermişler...
    Amoled ekran takıntınız yoksa.bence note 8 derim.
    Bende sizin gibi kararsızlığa düşmüştüm ama mıuı arayüze alıstıgımızdan mıdor nedir note 8den yana kullandım tercihimi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    Silikon bende 3 5 telefoncu gezdim kapatan bulamadım en son siyah aldım bi tane..zemine koyarken dikkat ediyorum.
    Kendi kılıfıda seffaf yerine keske sihay olsaymıs diyır insan.
    Bulursanız bizleride haberdar edin..

• vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Eskitmeden kasıt android sürümse bence verilmemesi daha iyi.çünkü her yeni gelen android sürüm daha iyi bir donanım istiyor stabil çalışma için.
    Ama xiaomi cihazlarını kendi romundan arayüzünden yoksun bırakmıyor desek yeridir..
    Note 5 serisine mıuı 11 verdi.note 4 e verdimi bilmiyorum..
    Ayrıca her yeni android sürüme illaki googleye bir mebla veriliyordur.Note 5...3 android güncelleme aldı sanırım şuan 9 pie sürümünde belki 10 da verilir.
    Evet belki stabile açısından eleştiriler getirilebilir ama güncellemede gayet iyi davranıyor xiaomi.
    Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

• s.a arkadaşlar redmi note 8 telefonda mobil veri tamamen eski ayarlarına nasıl döndürebilirim

ayarladım mobil veri limit doldu kapanıyor

ayarlar uygulamardan sıfırlama imkanımız yokmu ilk gün olduğu gibi

bildirim ekranında bugün kullanılan 150 mb yazıyor aşılan 466 mb yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 10 Mart 2020; 9:42:30 >
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Bağlantı & paylaşım - Kablosuz, mobil, Bluetooth'u sıfırla seçeneğinden halledebilirsiniz.

Veri limitini arttırmak veya kapatmak için (o kullanılan veri yazısını kaldırmak için de) Ayarlar - Sim kartlar & mobil ağlar - Tarifeyi ayarla kısmından ayarlara ulaşırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smaug

Ayarlar - Bağlantı & paylaşım - Kablosuz, mobil, Bluetooth'u sıfırla seçeneğinden halledebilirsiniz.

Veri limitini arttırmak veya kapatmak için (o kullanılan veri yazısını kaldırmak için de) Ayarlar - Sim kartlar & mobil ağlar - Tarifeyi ayarla kısmından ayarlara ulaşırsınız.
    merhaba hocam bu kırmızınkutu içine aldığım aşılan kısmı nasıl kapanır o kaldı

dediğiniz yaptım tarfie kapalı durumda

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]

• arkadaşlar telefon titreşimdeyken whatsapp dan sesli ya da görüntülü arama geldiğinde telefon titremiyor. sessiz bir şekilde arama ekranı çıkıyor. bütün ayarları denedim ancak bir türlü çözemedim. yardımcı olabilir misiniz?
  • redmi note 8 de mobil veri kullanımını nasıl ayarlayabilirim .

her ay ayın 12 sinde kesilen aylık 3 gb internet hakkım var

aylık 2,70 gb internet kullandığımda mobil verimin kesilmesini istiyorum nasıl yaparım bu ayarını

ayarlar - simkart mobil ağlar - tarife ayarla - veri kullanımı yerinden bunu ayarlayamıyorum

her ay 12 . gününde bu ayar 3 gb sıfırlansın 2,70 gb kullanımda ise mobil veri kapanmasını istiyorum
    Tarifeyi ayarla kısmında veri kullanım uyarısı kısmı var, oradan kapanıyor galiba.

• duru2013 D kullanıcısına yanıt
    WhatsApp'ın ayarlarında titreşimli bildirim ayarı otomatik kapalı geliyordur. Telefonun kendi ayarlarından uygulamalara girip oradaki WhatsApp ayarlarına bakın.

Hocam dediğiniz yolda veri kullanım uyarısı kısmı var. Orada bir seçenek var; önce uyarıyor, sonra kapatıyor. Onu açın, dediğiniz olur yüksek ihtimalle.

• Kullanıcı arkadaşlar bu telefondan eşime almak istiyorum.Kendisi Samsung note 4 den geçiş yapacak.Sizler ne dersiniz bu telefon hakkında ,tavsiye eder misiniz?Bu telefon bu fiyat ve özelliklerine göre iyi midir?

Teşekkürler
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    İyidir ama ekran çözünürlüğünü dert etmezseniz Mi A3 tavsiye ederim. Android 10 güncellemesi biraz iyi gelmedi cihaza ama daha küçük, daha iyi pili giden, daha iyi kameralı, çözünürlük dışında daha iyi ekranlı ve daha hafif bir cihaz. Performans yönünden de bir tık daha iyidir.

Biraz daha üstüne koyabilirseniz (128 gb sürümü için diyorum) Realme 5 Pro alabilirsiniz. İkisine de yok derseniz kesinlikle alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 10 Mart 2020; 14:59:8 >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    Bu realmi de yeni mi çıktı?
  • android 10 gelir mi bize?
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.