Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.343
Cevap
175
Favori
953.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpresste Mİ festivaliyle ne kadar da uygun
    Aliexpress
    Find Quality Wholesalers, Suppliers, Manufacturers, Buyers and Products from Our Award-Winning International Trade Site. Wholesale Products from China Wholesalers at Aliexpress.com.
    https://sale.aliexpress.com/country@TR/tr/__pc/BRAND_FEST_xiaomi.htm?spm=2114.49010108.01003.2.aa3b5b2aM1KdCN&gps-id=5209001&scm=1007.15875.101669.0&scm_id=1007.15875.101669.0&scm-url=1007.15875.101669.0&pvid=052b155f-27c4-40eb-8e12-c39cd13b28d6

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancestorman

ben şu 2 kılıfı şipariş verdim aliexpressten;
    https://tr.aliexpress.com/item/L-ks-Kuma-Doku-K-l-f-I-in-xiaomi-redmi-note-7-k-l-f/32976807821.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1da84c4dCfrPY9
    https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-i-in-Not-7-K-l-f-L-ks-Parlak-Temperli-Cam-Yumu-ak/32971467054.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dEpY6sA
    Hayırlı olsun gelince resimlerini atmani bende bekliyorum o zaman a tr de de kılıf satışı ölümü bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efebru E kullanıcısına yanıt
    Gerekmez hocam resmi yollarla satışı yapıldığı için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Yok hocam stoklara girmisken daha fazla beklemek istemedim. Siyahi da fena durmuyor. Zaten ben bakarken hepsiburada da kirmizi renk secenegi de eklenmisti. Fakat isin kurnazligina kacmislar 300 lira fark var. Mavi rengin gelmesi biraz daha surecek gibi ve tahminimce onda da 300 lira fark koyacaklar. Bi renk icin hem o kadar fark veremem. Hem de cok fazla bekleme sansim yok zaten suan icin.
    Bende mavisini bekliyorum ama gına geldi enson ayın 10una kadar bekleyip gorucem yeni stoklar ozamn gelecek herhalde ama bakıyorum hepsiburadaya durmadan değişiyor ön ödeme bir var bir yok sizde baya bir denetliyorsunuz siteyi boş zamanınız çok herhalde

Orijinalden alıntı: GwynBleidd48

Aliexpresste Mİ festivaliyle ne kadar da uygun
    https://sale.aliexpress.com/country@TR/tr/__pc/BRAND_FEST_xiaomi.htm?spm=2114.49010108.01003.2.aa3b5b2aM1KdCN&gps-id=5209001&scm=1007.15875.101669.0&scm_id=1007.15875.101669.0&scm-url=1007.15875.101669.0&pvid=052b155f-27c4-40eb-8e12-c39cd13b28d6
    190 dolar yani 1000 liralık telefono 2000 liraya satıyorlar bize ve stoklar tükeniyor HAHHAHAH

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Doğru bir karar vermiş olursunuz. Açikcasi cihazi ben bulamayinca Asus ZF5 aldım. Oldukça memnun kaldım. Verdigi his ve malzeme kalitesi olarak daha iyi.

Tam alacagim sirada denk geldi hocam, mavisini bekledigim icin bi kac satis sitesine bakiyordum ara ara. Hepsiburada ya girdim tam gelmeyecek belli ki diyip siyahi alacakken kirmizisini da eklemislerdi renk secenegine ama 300 lira fark vardi bende es gectim o yuzden.

• ~mustafa~ kullanıcısına yanıt
    first9 kullanıcısına yanıt
    Sağolun, birkaç parca daha aksesuar aldım gelince atarım resimleri. 1aya gelir herhalde.

• Arkadaşlar 1-2 günlük deneyimlerimi aktarıyım.

Öncelikle telefonu baya yordum arka planda birsürü uygulama açık bıraktım, sadece 1 kez takılmayla karşılaştım onun haricinde cihaz stabil akıcılığı güzel.

Real Racing 3 oynadım hiç takılma donma yapmadı

Kamera konusunda beklentiyi çok yüksek tutmayın yinede gündüz ışık altında güzel işler çıkartırıyor. Gece kamera performansı düşüyor. GCAM mutlaka kurun gündüz ve gece çekimlerinde seviyeyi çok yukarıya çıkarıyor( özellikle gece). Gcamde video kalitesi 4k gösteriyor ama kaliteyi test edemedim.

Pil performansından çok mutluyum. Özellikle oyun oynamıyorsanız 1.5 günü çıkartıyor. (Sosyal medya-whatsap)

Hoparlör sesi gayet iyi, kulaklık performansı beni o kadar tatmin edemedi. (farklı kulaklıklarlada deneyeceğim, duruma göre editlerim)

Tasarımı ele oturması güzel, ilk başlarsa damla çentik konusunda ön yargım vardı ama geçti.

Sorularınız varsa cevaplayabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kara11

Arkadaşlar 1-2 günlük deneyimlerimi aktarıyım.

Öncelikle telefonu baya yordum arka planda birsürü uygulama açık bıraktım, sadece 1 kez takılmayla karşılaştım onun haricinde cihaz stabil akıcılığı güzel.

Real Racing 3 oynadım hiç takılma donma yapmadı

Kamera konusunda beklentiyi çok yüksek tutmayın yinede gündüz ışık altında güzel işler çıkartırıyor. Gece kamera performansı düşüyor. GCAM mutlaka kurun gündüz ve gece çekimlerinde seviyeyi çok yukarıya çıkarıyor( özellikle gece). Gcamde video kalitesi 4k gösteriyor ama kaliteyi test edemedim.

Pil performansından çok mutluyum. Özellikle oyun oynamıyorsanız 1.5 günü çıkartıyor. (Sosyal medya-whatsap)

Hoparlör sesi gayet iyi, kulaklık performansı beni o kadar tatmin edemedi. (farklı kulaklıklarlada deneyeceğim, duruma göre editlerim)

Tasarımı ele oturması güzel, ilk başlarsa damla çentik konusunda ön yargım vardı ama geçti.

Sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
    Hocam rica etsem kamera fotoğraf örnekleri atar mısınız? Mate 20 lite dan geçmeyi düşünüyorum

• Güç tasarrufu kapalı, ekran parlaklığı son seviye batarya performansı:

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• Güç tasarrufu açık, ekran otomatik parlaklık batarya performansı :

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Hocam akşama yüklemeye çalışayım. Çok fotoğraf çekimi yapma şansım olmadı şehirdışındaydım.

• 1689'a eğer 8 lite bulamasaydım 2000 bandına kesin bu cihazı alırdım. 3.5mm jack ve 4000mAh'dan dolayı neyseki ucuza 8 lite buldum ve kurtuldum yoksa bu kurda telefonda hayal olacakti. :))

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Mate 20lite dan neden gecmek istiyorsunuz

• 6 saat ekran süresi çok az değil mi ya ? Benim red mi note 4 ile bile günde birkaç saat oyun oynayarak 7 saat görüyorum?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.